» »

trekkinn.com Izkušnje

trekkinn.com Izkušnje

forplan ::

Ima kdo kakšne izkušnje s to trgovino www.trekkinn.com predno naročim eno obutev...
da se strinjam

jonystar ::

Obujam temo. Ima kdo izkušnje s to trgovino?

forplan ::

Jaz sem takrat naročal :) Vse OK. Naročal čevlje in dobil se mi zdi s GLS v 3 dneh. So ustrezali tako da s reklamacijami nimam izkušen.
da se strinjam

schrack ::

Tudi jaz imam pozitivne izkušnje, naročil Adidas superge.
Mislim, da je bilo poslano iz Španije.

jotunn ::

Ne vem zakaj imajo tako slabo ime po internetu, ceprav nihce zares nima slabih izkusenj z njimi. Vsi so samo slisali da je kao nateg, nekih slabih izkusenj pa nikjer (ok pustimo to, da se vedno in povsod najde nekdo, ki ima probleme, ampak ce je od par 100.000 ljudi 5 takih potem to ni kaj dosti vec kot 5 cudakov, ki jih zuli lastni drek).
Jaz dokaj redno narocam pri njih (runinn, bikeinn, snowinn... to je vse ista stvar) in do sedaj nikoli niti enega samega problema. Ja v primerjavi z nemskimi bike trgovinami (bike-discount, bike24...) imajo pocasen shipping, saj traja cca. 1 teden da roba pride do Slovenije, medtem ko je pri svabih roba tukaj v 2-3 dnevih. Ampak 1 teden ni ravno nekaj strasno hudega, pa zares ves v naprej da bo toliko. Ampak kar se njih tice, je stvar vedno pri dostavni sluzbi se isti dan, ko si stvar narocil. In ja, gre iz Spanije.
Je pa stvar taka, da cene imajo kot jih imajo. Dolocene so super, dolocene pa se malo manj super. Kolikor sem do sedaj ugotovil imajo ceno za izdelek enkrat postavljeno, potem pa se ne spreminja vec, razen ko gredo izdelki ven in morajo razprodati se zadnja dva kosa, ki jim lezita v skladiscu. Tako da niso vedno prav zelo ugodni.

jonystar ::

Super slišati, da ni to neka "češka" trgovina. Nekajkrat sem že opazil, da imajo nekatere izdelke cenejše kot kje drugje ampak nisem bil siguren ali naj naročim ali ne(verjetno me je ocena na internetu malo "prestrašila").

dunda ::

Žena že nekaj let naroča pri njih in slabe izkušnje še nima.
https://www.kacnje.eu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
839189993 (5187) Ebu Bekr
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

466188897 (13612) tikitoki
»

Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )

8821811 (6076) neocodexx
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786120620 (51961) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16532968 (21810) cholt45

Več podobnih tem