» »

Sestavi.si Izkušnje

Sestavi.si Izkušnje

1
2
»

T_F_7 ::

Tudi meni se zdi da je kak ali feder. Malo me je zaskrbelo glede na to da je čisto nov, zato sm raje vprašal.

zavajon ::

Kaj pa, če bi kar vprašal tipa na sestavi.si za mnenje? On ima tudi servis.

T_F_7 ::

Bom vprašal.

arjan_t ::

prejšnjo soboto naročim 2x2TB disk, poslali so samo enega :/

za ostala 2 nakupa nimam pripomb, hitra dostava

arjan_t ::

arjan_t je izjavil:

prejšnjo soboto naročim 2x2TB disk, poslali so samo enega :/


sedaj so sporočilo da:
Žal Vam novega diska ne moremo ponuditi več po tej ceni

Ponujajo vračilo denarja ali pa drug (pol manjši) disk ...

Napaka je na njihovi strani, morajo dodaten disk poslati?

hojnikb ::

Glede na to kak je trenutno trg z trdimi diski zje*an, ni čudno da niso poslal.

Sicer pa iz moje strani tud same pozitivne izkušnje z sestavi.si ;)
#brezpodpisa

darkolord ::

A so ti naročilo potrdili?

arjan_t ::

naročilo je bilo plačano po predračunu in prejšnji ponedeljek so poslali

darkolord ::

Potem so dolžni izpolniti preostanek svojega dela pogodbe...

Zgodovina sprememb…

LuiIII ::

Kot kaže ima sestavi.si težave s plačevanjem dostavljalcu (GLS) in ta ne dostavlja robe!? Vsaj tako pravijo na GLS. Pa ne gre za diske.

zavajon ::

Če je to res, je to zelo slaba reklama za sestavi.si.
Morda so res morali plačati za disk več, kot so od tebe dobili, ampak morali bi to izgubo "požreti", kajti izguba zaradi slabega imena zna biti mnogo večja kot stane nekaj diskov.

čuhalev ::

V začetku avgusta sem jim poslal matično ploščo. Pred tem sem jih pojasnil napako, nakar so mi napisali, naj jim pošljem.

Kot prvo mi niso dali karkšnega koli potrdila glede sprejema na servis v smislu, da so paket dobili. Imam samo listek od GLS, vendar tam ni opisana vsebina škatle. Ta teden sem jim pisal glede stanja pa sem že 3. dan brez odziva.

kriko1 ::

Dvigneš telefon in pokličeš kje je izdelek?
Meni je en čisto nov RAM modul crknil pa sem dobil novega takoj v roku 3 dni.

Robi :P ::

hmm včreaj sem naročil ohišje in nism dobil kakega maila da je odposlano ali karkoli ( ohišje majo na zalogi ) ker tam naročam prvič me zanima ali te obvestijo preden robo dobiš?

zoot ::

Mislim, da obvestijo ja. Na desni strani njihove strani imaš forum in jih tam kontaktiraj.

mag3 ::

Tudi jaz imam samo dobre izkušnje z njimi.Sem kupil tam računalnik in slušalke.
Slušalke sem že ene 3 krat pošiljal na garancijo pa so mi vedno v roku dveh tednov poslal nove

TheAmunraaa ::

Pred tremi dnevi sem jim pisal glede zaloge RAM-a in so mi odpisali, da dobijo omejeno zalogo in da mi lahko 1 paket rezervirajo. RAM sem takoj naročil, ga šel plačat na banko (nakazilo na TRR) in jim poslal mail, da sem naročil in plačal in so mi še enkrat odpisali, da se zahvaljujejo za naročilo in plačilo (tudi stanje naročila so takoj spremenili v plačano). Skratka zelo prijazni. Tudi pri prejšnjih nakupih nisem imel težav.

anzem93 ::

Jaz bi nekaj vprašal glede te trgovine, sestavi.si: je možen osebni prevzem naročenega izdelka? In če je, kje je to? Nisem še nakupoval v tej trgovini, pa sem pogoje poslovanja na hitro preletel in nisem nič zasledil glede tega...

Lp

amacar ::

Osebni prevzem je možen sodeč po njihovi strani:
3. POSTOPEK NAROČILA
Pod izbranim artiklom je gumbek V košarico. S klikom na omenjeni gumbek, se v okvirčku desno zgoraj Košarica izpišejo podatki o artiklu, količina ter cena artikla. Izbrani izdelek je možno odstraniti iz košarice s klikom na gumb Odstrani. S klikom na gumb Na blagajno se prikaže celoten prikaz izbranih artiklov z navedbami cen, popustov in količin.
V prikazu še vedno obstaja opcija, da se količina izbranih izdelkov spremeni s klikom na gumb Spremeni oziroma opcija da se izbrani izdelek s klikom na gumb Odstrani odstrani iz košarice. Prav tako je na strani spodaj desno možnost izpraznitve košarice s klikom na gumb Izprazni košarico, možnost vrnitve na osnovno stran spletne trgovine sestavi.si s klikom Nazaj v trgovino. Skrajno desni gumbek spodaj Izberi naslov za dostavo postane aktiven, ko naročnik pod naslovom NAČIN PREVZEMA IN PLAČILA - izberi način prevzema izbere eno izmed opcij v okvirčku:
Osebni prevzem +(0,00 eur)
Poštna dostava +(3,00 eur)
Dostavna služba +(3,00 eur)
Dostava in vklop (akcija za sisteme) + (0,00 eur)
Naša dostava in prenos podatkov + (40,00 eur)


Kje pa ne vem, najverjetneje na naslovu firme.

roKKim ::

Pozdravljeni,
Zanima zakaj so na njihovi strani trije isti izdelki katerih modeli so isti cene pa različne. Pisal sem jim že na mail pa mi ne odgovorijo že 3 dni.
Primer: http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: roKKim ()

RejZoR ::

Zdele so prazniki pa to, tko da računaj, da se bo povsod mal zavleklo. Drugače so mi do zdej še vedno odgovoril v roku max 2 dni. Zelo dober odnos, vedno hitro odgovorijo, vedno pozitivne izkušnje v primeru vračila ali preklica naročila. Pa še daleč največjo izbiro Noiseblocker ventilatorjev imajo, tko da se vedno prvo ustavim na njihovi strani, ko rabim ventilatorje (ker kupujem samo Noiseblocker).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

SlimDeluxe ::

roKKim je izjavil:

Pozdravljeni,
Zanima zakaj so na njihovi strani trije isti izdelki katerih modeli so isti cene pa različne. Pisal sem jim že na mail pa mi ne odgovorijo že 3 dni.
Primer: http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...

Pomoje imajo 3 različne dobavitelje za isti izdelek (če pogledaš so tudi opisi drugačni), tako da na tvojem mestu bi kar naročil najcenejšo. Konec koncev piše da je na zalogi. Te dni pa si lahko predstavljaš da je gužva, pa še vikend, prazniki, nekateri so imeli most v ponedeljek...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Zgodovina sprememb…

roKKim ::

Saj drugače bom naročil najcenejšega. Ampak rajši vprašam kot da imam potem probleme.

Teo0 ::

Mene zanima kako je s servisom imajo računalniki ki so konfigururani garancijo? In kako je z dostavo? In poznate še druge strani na kateri si lahko sestaviš Pc (razen AGT)?
Hvala in lep pozdrav

tiborrr ::

Same dobre izkušnje, imam štiri nakupe in dva RMA-ja. Obakrat je bilo rešeno še preden sem odposlal mrtvo robo nazaj. Poklical, povedal kaj se je sfižilo, možakar se je smejal in obljubil, da pošlje zamenjavo še isti dan, ker je imel na zalogi. Pozitivno presenečen nad odnosom sem takoj naročil še dva procesorja, ki jih je dodal v škatlo in odpremil še isti dan. Jaz sem nedelujočo robo poslal nazaj šele par dni kasneje, ker me ni bilo doma.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

DejaVu ::

Kaj je s sestavi.si? Imam že nekaj dni naročen izdelek in še vedno v stanju "naročeno". Iz supporta pa ne dobim odgovora.

jukoz ::

Hej!

Ima kdo kak update zanje? So OK? Plačal bi po predračunu pa nebi rad problemov.

Hvala in LP

XsenO ::

Glede na trenutno stanje bi se na splošno (ne glede katera trgovina je) izognil plačila po predračunu
1 + 1 = 1

gusto ::

Jaz sem leto nazaj pri njih kupil računalnik za cca 800€. V konfiguratorju nisem mogel izbrati željene matične plošče, sem jih poklical, se je oglasil en tip, deloval zelo prijazno, v minutki zrihtal problem in mi odgovoril na neka vprašanja. Presenečen sem bil kako hitro so mi sestavili računalnik po komponentah (prej kot je bil naveden rok na spletni strani), nič niso komplicirali, ker zraven ni bilo grafične. Sem pa plačal po povzetju.

Tako da jaz jih priporočam, je pa ta moja izkušnja stara eno leto, upam, da se vmes ni kaj spremenilo. #:'(mimovrste

Dredllooxxx ::

Tudi jaz sem pri njih kupil komponente v vrednosti 1100€ plačal po predračunu in dobil vse v zelo hitrem času vse ok zdaj pa je grafična fail ati radeon rx480 x8 bom poslal jutri nazaj po GLS ju pa da vidmo kako bido rešili reklamacijo.
http://www.bobo-itstoritve.com/

shadeX ::

Poročaj. Tudi sam razmišljam o nakupu določenih komponent iz omenjene trgovine.

kriko1 ::

Jaz sem do sedaj ze precej tam narocal, vedno brez tezav.
Reklamacijo pa sem imel samo eno zaradi napajalnika, katerega so en mesec zadrzali na servisu - ne pri njih.

Ryker ::

Kako pa je z dostavo, kar se tice varnosti? Je bolje narociti preko poste ali GLS (ponujajo obe opciji)?

drekodovce ::

imam občutek, da pri pošti lepše ravnajo s paketi. Gls ima večje pakete in jih premetavajo iz tovornjaka v kombi, verjetno je pri pošti isto :D.. kakorkoli. Če dobiš poškodovan paket morata s poštarjem napsiati poročilo o poškodovanem paketu. Če je z vsebino kaj narobe potem je v takem primeru odgovorna kurirska služba.

shadeX ::

Ma pošta Slovenije anytime. Jo ni konkurence, ne po hitrosti, opravljenem delu in cenah.

ktm1001 ::

Glede, da je že stara tema.... kaj tile so še zaupanja vredni ali se je kaj spremenilo?

Glugy ::

Verjetno da so ok ampak jz imam dokaj ponesrečeno izkušnjo z njimi; mogoče ravno slab splet okoliščin ampak en RAM mi še zdej niso dobavil ( smo bli v stiku na e-pošti) in so mi ponudil da en drug RAM pošljejo ki je cenejši in nekoliko slabši ( ne po mhz ) ; al pa da mi denar vrnejo itd ; ampak ja 6 tednov po nakupu naj bi dobil RAM če bo vse po sreč. Dal so mi možnost da po 4 tednih počakam še 2 tedna in da mi primaknejo 10 evrov dobroimetja. Mislm kaj čem; če bi zdej kupoval bi bil isti RAM dražji. Ok mislm da je blo še več kot 6 tednov kr so mi najprej napisal da bo dobava v 2-4 tednih po enih 3-4 dneh odkar sm naročil. Po 4 tednih pa so napisal da bo še za 2 tedna počakat in začel ponujat stvari / vračilo denarja / dobroimetje za mojo (ne)strpnost : p

Po moje da so ok sam če nimajo stvari na zalogi lahk traja 2 mesca da stvar dobiš ; nevem zakaj ampak tak je očitno to. Jz ne bi kupoval pri njih stvari ki niso na zalogi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Glugy ()

Veron ::

2 tedna nazaj naročil prvič pri njih (zato ker so bili edini, ki so imeli "na zalogi"). In začuda res dobil 4 dni kasneje.

neocodexx ::

Ta zaloga mislim da poteka tako, da ima njihov distributer v slo na zalogi, ki itak dobavlja skoraj vsem tem firmam. Oni morajo tam naročit, da zadeva pride do njih, kar se zavleče za tisti dan, dva dodatno, zato je 3-4 dni za take zadeve.

Da pa naročajo vsako stvar posebej iz dobavitelja iz tujine malce dvomim, saj ni problem v poštnini in dobavnem času, ampak veleprodaja ponavadi ne poteka tako da bi drobili na tisoče majhnih paketov za vsako firmico ko se spomni nekaj naročiti, tak da skoraj sigurno morajo jemati od nekega centralnega uvoznika pri nas ki zadeve res ima na zalogi, zanimivo bi bilo tudi vedeti koliko jih je (sicer itak ne prodajajo končnim potrošnikom ampak samo tako, me zanima).

Potem pa razmišljam, da je mogoče pri določenih podjetjih, ki so znani po tem da je pri njih večkrat problem z dobavnimi roki, ne grejo po tej poti preko druge roke in si distributirajo vse sami direktno iz tujine, zato pa tudi verjetno prihaja do zapletov, ker te to res malce ohromi pri fleksibilnosti z dobavo (če hočeš bit npr. malo cenejši... ampak meni se npr. ne zdi vredno čakati +14 dni da bom prišparal par evrov pri naročilu, za kakšne večje stvari pa mogoče, če so konkurenčni?).

To samo špekuliram, ne trdim da je slučajno kaj od tega res. Si pa ne morem pomagat, me res zanima.

Zgodovina sprememb…

1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup računalnika za starejšo osebo

Oddelek: Kaj kupiti
354469 (3967) nyler
»

2x2GB RAM memorija za laptop

Oddelek: Kaj kupiti
14950 (820) knyazs
»

Nakup PCja

Oddelek: Kaj kupiti
332442 (1970) solatko
»

gaming pc 850eu? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10911751 (10240) eieieie1
»

low end pc za cca 300 eur (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7812011 (10414) gregor

Več podobnih tem