» »

Danes opazil da sem zamudil drugi rok za vpis na faks!

Danes opazil da sem zamudil drugi rok za vpis na faks!

pivmik ::

Danes (9 september) grem brskat po predalu in najdem listek ki so mi ga poslali iz univerze na katerem pišejo prosta vpisna mesta. Pol pa opazim da je ZADNJI DAN za vpis 5. september (mi pa smo 9. !!!)
Imel sem popravne in avguta delal še poklicno maturo. Tolko sem bil zaposlen s to maturo da sem pozabil na vpis.

Kaj mi je storiti???

A bi lahko s kako posebno prošnjo na fakulteto (kam?) ?
Kaka druga varjanta?

V najslabšem primeru še sprašujem kaj lahko naredim, da obdržim status študenta/dijaka?
LP, Gregor GRE^
  • spremenil: pivmik ()

DMouse ::

Pejt pa en drug dan (vpisi so do konca septembra), pa upaj da ne bo noben težil. Na kater faks pa greš?

pivmik ::

Na faks (kolikot mi je znano) se vpišeš samo preko posebnega obrazca(in polješe po navadni pošti) ali preko interneta.
LP, Gregor GRE^

Aja, sem mislil da imaš že odobren vpis in bi se moral do 5. na faksu prkazat da bi izpolnil pole in dobil index.

rozca ::

Ja, ostane ti še tretji rok. Mislm, da status na ta način lahko dobiš.

lp

Popeye ::

No ker je glih tema o faksih mam se js eno vprasanje. Zanima me, ce si lahko vpisan na 2 faksa? Ne mislit da bi to rad sam mogoce nebom meu izbire. ;(

PS: Sej vem da se cudn slis sam tko je.

ali3n ::

na prvem faksu prosiš (študijsko komisijo) da ti dovolijo vzporedni vpis na drug faks... se da...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Popeye ::

Sam problem je v tem da je ta prvi faks v Kopru in ne spada pod Univerzo v Ljubljani. Tko da nevem, ce se useen da. Kok casa pa to drugac traja, ker se moram do 1. 10. vpisat na FRI !!! Zanima me se, ce je mozno da te zavrnejo??:\

Hvala!:)

Mislim da v prvem letniku ne moreš vpisat dveh faksov. To lahko storiš šele v drugem, pa še to te mora študijska komisija ocenit kot dovolj sposobnega (beri: povprečje 8)

ali3n ::

Popeye - pozanimaj se na matičnem faksu, kdaj bo naslednja seja študijske komisije... navadno se v septembru te seje kar vrstijo.. :-))) in ja, seveda je možno da zavrnejo prošnjo...:\
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Štipendija (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Šola
1921494359 (8101) MIHAc27
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

426201981 (40798) Filip8
»

Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )

7516503 (9565) Jerry000
»

FE Prestop iz UNI na VSŠ

325738 (4821) stalker
»

Info o vpisu na drug fax

282762 (2231) stromar

Več podobnih tem