Forum » Pomoč in nasveti » TV out (IN) ATI RADEON 9100 SERIES
TV out (IN) ATI RADEON 9100 SERIES
Bildernik ::
Imam problem s TV out(in)-om ATI RADEON 9100 SERIES! Nikakor ne morem preklopiti med monitorjem in televizijo. Imam S video kabel priključen na scart konektor in to je vključeno v TV. Kartica mi zazna Tv nastavitve , ko jih nastavljam delajo, sliko preklopi, ko grem na ATI okence in kliknem schemes( switch among displays) samo potem na monitorju ni slike na TV pa je. Nazaj pa ne gre. V nastavitcvah je določena bližnjica alt +F5, ta včasih deluje potem pa 2 ali 3 dni ne pa spet enkrat deluje in tako. Virusa nimam sem pregledal cel računalnik, kartico sem iz sistema odstranil in ponovno nastavil in dela isto. Včasih se nastavitve kar same spremenijo, če dolgo pustim prižgan računalnik in nihče na njem ne dela.Imam AMD athlon 2, 6 GHz.Vse sem že poskusil, prosim pomagajte mi!
Quest non est in actis non est in mundo
Talula ::
To da se nastavitve same spreminjajo je verjetno razlog avtomatsko nastavljanje. Ob vklopu računalnika imej prižgano TV in se ti vse nastavi avtomatsko.
Če pa imaš TV vklopljen, pa je lahko težava tudi v kablu, konektorjih na kablu ali adapterju na scart. Tudi pri daljših dolžinah kabla prihaja do težav, saj kartica ne zazna TV-ja. Tudi stara TV je lahko težava.
Da boš pa imel sliko na monitorju in TV hkrati, pa imaš samo nastavitev (pri nVidiji je twin view).
Torej moj nasvet:
Poskusi priklopiti računalnik na TV s kratkim kablom (če imaš daljšega) in brez adapterja na scart. Uporabiš lahko tudi nove gonilnike Catalyst 3.7.
Če pa imaš TV vklopljen, pa je lahko težava tudi v kablu, konektorjih na kablu ali adapterju na scart. Tudi pri daljših dolžinah kabla prihaja do težav, saj kartica ne zazna TV-ja. Tudi stara TV je lahko težava.
Da boš pa imel sliko na monitorju in TV hkrati, pa imaš samo nastavitev (pri nVidiji je twin view).
Torej moj nasvet:
Poskusi priklopiti računalnik na TV s kratkim kablom (če imaš daljšega) in brez adapterja na scart. Uporabiš lahko tudi nove gonilnike Catalyst 3.7.
Bildernik ::
Ne dela mi funkcija za preklop med monitorjem in TV in sicer je v nastavitvah to alt+F5. Vse izberem inko hočem dati uporabi nastavitve on javi, da moram nastavitve spremeniti, ker del mojega razširjenega namizja ne bo viden.
Quest non est in actis non est in mundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586258 (25587) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8542 (7937) | opeter |
» | Problem s TV OUTOddelek: Strojna oprema | 968 (882) | Mr_Petek |
» | Gforce ni nviewaOddelek: Zvok in slika | 1755 (1432) | BetMaN |
» | Radeon 9200 in TV-outOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1031) | Koci |