» »

Tezave z tvout-om pri GF 4200

Tezave z tvout-om pri GF 4200

Verhi1 ::

Kupujem GeForce Ti-4200, saj je trenutno najboljsa karta za to ceno. Slisal sem da imajo geforci probleme z tv-outom (prava resolucija??) in zanima me ali se da to kako resiti?

Zanima me predvsem, ali je kvaliteta izrisa preko tv-outa enaka tako pri GeForcih kot pri Ati-jevih katricah, prosim da mi pogava vsak ki kaj ve o prenosih slike na TV s Geforci

TNX

lp

OZZY ::

Ne ni--ati ma bolšo tv out sliko. Vsaj v moji primerjavi.
Go with the flow.

fAtso ::

nima! moj gf4 ma lepso sliko k radeon 7500. Pa lepo dela. slika je super

m.i.h.a. ::

No pa si dobil odgovore s, katerimi si lahko res veliko pomagaš. Mislim, da s tem gf ne boš zgrešil, kvaliteta slike je odvisna tudi od televizorja in mislim, da med ati in gf ni velike razlike na televizorju. Gf pa nimajo problemov s tv-outom, ampak imajo probleme uporabniki, ker ga ne znajo usposobiti, če že ne gre drugače ti pa tvtool zagotovo pripelje sliko na tv. Da bi si pa belil glavo zaradi kvalitete pa mislim, da ni vredno.

Kaj pa problemi z robom slike na tv-ju?
Slisal sm da se full tezko nastavi max. velikost slike na tv-ju. baje mora bit neka vmesna resolucija, kjer ti pol pokaze max. resolucijo??

Pa se to, kaj je bolje od Leadtek-a al Innovision-a?

boštjan ::

ne vem zakaj sprašuješ za 1 stvar 2 X? :O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

zanima me kako se da to elegantno nastimat, in ce se pojavijo kaki problemi, pri preklapljanju

Bostjan, ce kej ves pa napisi kej...

m.i.h.a. ::

Itak, da je leadtek boljša imam jo tudi sam, ampak je ne hvalim zato. Inno ima na sploh neko plato drugačno, saj se že luknje za pritrditev venta razlikujejo od ostalih proizvajalcev. Poleg tega ima inno gor nek čuden vent, kateri ni pritrjen dovolj močno in se premika po jedru, pa tudi po forumu boš našel poste, ko je folk menjaval hladilnike na tej grafi. kr se pa tiče slike do roba sem jo imel jaz na tv-ju z diagonalo 37cm :8) čisto do roba, na ločljivosti 1024x768, mam pa comp na popravilu tako da na novem tv-ju z diagonalo 70cm še nisem probal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m.i.h.a. ()

nurmaln ::

Tud jest mam Ti4200 in redno gledam filem na TV
Priporočam TV Tool!!!:)

SisQ ::

Bok!

Ne komplicirat, saj sploh ni nobenega problema z sliko na TV. Dobro, mogoče imam srečo ali kaj. Dodti postov sem že prebral, kjer pišejo, da imajo probleme z sliko na TV. Moram priznat, da zaenkrat imam lepo sliko od prve "inštalacije" grafične, in nobenega TV toola, pa zadeva lepo dela. Imam pa GF Ti 4200-8X 64. Igre letijo bombastično. Nimaš kaj zgrešit, čeprav sem pristaš ATI-ja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584064 (23393) Dominator
»

Katero graficno kupiti za okoli 30k?

Oddelek: Kaj kupiti
101438 (1250) nodes
»

Tv out problem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61061 (870) Blup
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
506205 (5110) bbobst
»

TV-out istocasno

Oddelek: Kaj kupiti
292203 (1703) Kawl6

Več podobnih tem