» »

račun za bencin za letošnji marec

račun za bencin za letošnji marec

ecopro ::

Pozdravljeni,

dobil sem potrditev, da lahko uveljavljam stroške goriva za neko pot, ki sem jo opravil marca letos.
Žal sem vse račune za gorivo že zavrgel, zato bi potreboval pomoč.

Dobro dušo prosim, če mi lahko skenira račun za gorivo in ga pripne v odgovor na to sporočilo ali me kontaktira preko zasebnega sporočila.
Račun naj bo izdan 20.3.2019 ali 21.3.2019 do 10h, in sicer naj količina znaša med 35 in 55 l - bencina (najraje 95-oktanskega, lahko tudi 98- oz. 100-oktanskega).
Če bo račun izdan s strani bencinskega servisa iz širše Osrednje Slovenije ali Primorske, bo to že zmaga.:)

Zavedam se, da so pogoji precej nenavadni, a če želim dobiti stroške povrnjene, mora biti vse regularno.
Dobri duši se bom primerno oddolžil.
Vnaprej hvala!

DimmniBurek ::

Za naslednjič si vse take stvari slikaš s telefonom. Tudi če zgubiš listke, imaš "sken".
There Is No Stronger Drug Than Reality

GupeM ::

Na bencinski ni možno, da bi ti naredili kopijo? Če si plačal s kartico, imaš v banki ali celo na SMS-u točen znesek, uro in datum. Tako bi mogoče Petrol lažje našel račun in ti naredil kopijo ...

Ne vem, ali je to sploh možno in po črki zakona. Bo kakšen pravnik več vedel.

Tody ::

Nikoli ne bo po pravilih, ker bi moral na računu biti davčna od podjetja, tako da ti tuji računi nič ne koristijo.

DimmniBurek ::

To ni čisto res. Nazadnje tankal na pumpi v Izraelu (službeno), plačal enkrat s kešom, enkrat s svojo Viso. Priložil na firmi račun in to je to.
There Is No Stronger Drug Than Reality

Tody ::

Dokler ne pride inšpektor in jebe vsem po spisku... odvisno kake volje je. Se da tudi brez ampak ...

ecopro ::

Da malo obudim, morda doseže še koga.

Nekdo se je celo javil, a je na žalost poniknil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

95/98/100 oktanski bencin (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
16444579 (24229) ...:TOMI:...
»

Petrol ultimax (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
42361954 (40263) Matev
»

Tankanje bencina (strani: 1 2 )

6110723 (7498) dux
»

Kvaliteta bencina/dizla (strani: 1 2 3 )

10229773 (27637) kixs
»

Petrol prodaja vodeni bencin? (strani: 1 2 )

8421056 (18521) gzibret

Več podobnih tem