Forum » Programiranje » Web development firme Gorenjska
Web development firme Gorenjska
Berto30 ::
po 10let sem se odločil, da zamenjam službo. Glavni razlog je, da preprosto preveč časa izgubim z vožnjo v službo in nazaj domov tudi po 2h dnevno (Kranj - Lj - Kranj). Remote delo ne pride v poštev. Zanima me ali kdo pozna katero firmo locirano na Gorenjskem Kranj in okolica, ki išče web developerja (developer 10let+ izkušenj - php, mysql, js, css, git, angular, typescript, ...) ? Že kakšen mesec spremljam zaposlitvene oglase praktično na Gorenjskem ni nekih firm, ki bi iskale developerje.
trulex ::
Iz glave, na tistem koncu sta Iskratel in 3fs. Ne vem če trenutno iščejo ampak pomoje bi bil vsak vesel takšnega kadra.
Vazelin ::
Vasko je rich firma.
2 uri porabiš za voźnjo lol a grreš s kolesom v kranj?
2 uri porabiš za voźnjo lol a grreš s kolesom v kranj?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Berto30 ::
Vazelin ::
Pa se v službi ne moreš zmenit da greš pred ali po prometni konici? Včasih je že pol ure razlike v prihodu prazna cesta...
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
echoman ::
Sem ti pisal na ZS glede dela v Kranju. Če je še kakšen interesent se seveda lahko javi na ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja skozi Kranj (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13593 (8694) | Pac-Man |
» | okolica Kranja/Radovljice ali Ivančna-TrebnjeOddelek: Loža | 5091 (3490) | matobeli |
» | Vožnja v službo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16587 (12000) | Alien123 |
» | Hitra železniška povezava LJ - KR (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 42667 (32045) | jest10 |
» | Najceneje od Ljubljane do Kranja. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12326 (8661) | Gregc69 |