Forum » Loža » Vožnja v službo
Vožnja v službo
nsa_ag3nt ::
Se ne bi preselil gor ?
Od življenja nimaš ravno veliko, bolj "kuča poso" situacija.
Od življenja nimaš ravno veliko, bolj "kuča poso" situacija.
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nsa_ag3nt ()
Samson ::
Ne. Tukaj je druzina. Tukaj je dom. Kuca poso trenutno znese :)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
nsa_ag3nt ::
Sedaj si na istem/slabšem kot voznik c+e v mednarodnem prometu, ki vidi dom/družino 2x na mesec.Super, vsako soboto v tednu si lahko 24 ur doma.
Kako je to ok situacija ?
Pri tebi ni kuca poso, temveč poso-postelja-avto.
Kako že pravijo: čas je snov, iz katere je življenje.
Kako je to ok situacija ?
Pri tebi ni kuca poso, temveč poso-postelja-avto.
Kako že pravijo: čas je snov, iz katere je življenje.
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nsa_ag3nt ()
Samson ::
Racunica ti ni najbolja. Petek, sobota, nedelja. Drugic sobota nedelja. Otroci niso majhni vec. Zena tudi cele dneve v sluzbi. Ni prevelike casovne izgube, verjemi. Vprasanje pa kam me vrzejo po tem terenu :)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Matejjjjj ::
8km v eno smer, 13 do 25 min, odvisno od zastojev. Razmišljam o hibridu.. Trenutni dizel ročni menjalnik je nočna mora za take vožnje.
Grizzly ::
Jaz pa imam cca 100 km v eno smer. Kadar res ne gre drugače, skočim na vlak in porabim 2 uri za prevoz od doma do šihta. Večinoma pa se vozim... v skupini smo 4 in vsak teden en vozi. Vožnja z avtom pa traja 1 uro in 20 minut.
Ko sem se izselil iz Ljubljane, so me spraševali češ "a si ti normalen?", zdaj pa opažam, da se ljudje vozijo tudi iz najbolj oddaljenih koncev: Obala, Štajerska, Posavje, Bela krajina. Sicer pa ne vem, kaj je tukaj čudnega - če greš z LPP iz Črnuč na Dolgi most boš prav tako ob 1 uro. Očitno se v večjih mestih niso navajeni toliko vozit, ker je praviloma vse bližje.
Ko sem se izselil iz Ljubljane, so me spraševali češ "a si ti normalen?", zdaj pa opažam, da se ljudje vozijo tudi iz najbolj oddaljenih koncev: Obala, Štajerska, Posavje, Bela krajina. Sicer pa ne vem, kaj je tukaj čudnega - če greš z LPP iz Črnuč na Dolgi most boš prav tako ob 1 uro. Očitno se v večjih mestih niso navajeni toliko vozit, ker je praviloma vse bližje.
Alien123 ::
Imam opcijo relacija štajerska- Ljubljana vožnja do šihta za 2.4k na mesec.. ni ga denarja, da se 2 uri v eno smer vozim za vecji prihodek. Trenutno mam lepo 5 min pešaka do sihta in mi je cist ql :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alien123 ()
FTad ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vožnja na delovno mestoOddelek: Loža | 4261 (2466) | phys |
» | Razdalja med domom in služboOddelek: Na cesti | 3813 (3120) | Arctander |
» | Prevoz v službo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15366 (13054) | krneki0001 |
» | Kako daleč se vozite v službo? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11945 (9208) | gzibret |
» | Oddaljenost do delovnega mestaOddelek: Loža | 2854 (1781) | koyotee |