» »

A1 šalabajzerji

A1 šalabajzerji

Temo vidijo: vsi
««
20 / 20
»
»»

2dark ::

Meizu je izjavil:

Jaz imam z A1 samo to, da imam pri njih mobilno naročino in nič drugega.

Jap, ziher... :))

Lol. Totalno neodrasel si. No, lepo se še naprej razburjaj. To obvladaš.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Meizu ::

PNG pridiga o odraslosti... Zakljucujem tale zabavni pogovorcek. :)

2dark ::

Meizu je izjavil:

PNG pridiga o odraslosti... Zakljucujem tale zabavni pogovorcek. :)

Otrok.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

danielka84 ::

Moje izkušnje - prehod iz telekoma mobilnih storitev na A1.
Pri meni je zelo slab signal vseh mobilnih operaterjev, zato mi je vowifi pomemben. Prej je telekom edini ponujal to storitev in imel sem njihov paket - vowifi klici delujejo odlično, pravtako pošiljanje sms, uporabljamo iphone 15 in malo starejši iphone 8 - na obeh storitev deluje super pa čeprav sem na začetku bil malo razočaran ker MMS ne grejo skozi.

In vidim da je A1 začel ponujati vowifi, pa še paketi so bolj ugodni - pol cene kar za dve leti, seveda akcija uredim prenos številk.
In tu prvo razočaranje, prvo sem dal sim v iphone 8, sicer malo starejši, vendar certificiran, nikakor ne ponudi opcije wifi klicanja - seveda reset mreznih nastavitev, potem tud tovarniški reset telefona, nič ne pomaga, kot da ni podprt s strani A1 (seveda pa s telekomovo sim deluje vse BP)! - tehnična pravi da je z njihove strani vse BP, noben pa ne pove ali je telefon sploh podprt.

No pa v novejši iphone 15 takoj dela wifi calling, zadovoljen klici gredo not in ven... nakar pa šok! ne morem pošiljati in sprejemati SMS sporočil preko vowifi brez lte signala oz v airplane mode, spet neka omejitev A1?? ...to še nisem prenesel na tehnično podporo, pa mislim da kar drži, da ne podpirajo sms prek tega, ker nikjer na A1 strani ni omenjeno pošiljanje sms, ampak samo klici!

Vglavnem razočaran! verjetno bodo šle številke nazaj na telekom.
ni-da-ni

vinkop ::

telekom ima pač vse njihove storitve delujoče,zato tudi nekaj evrov dražje naročnine proti konkurenci. A1, Telemach in ostalim vedno nekaj pomembnega manjka, oziroma ne deluje, je pa zato naročnina nižja...

MrStein ::

danielka84 je izjavil:

Moje izkušnje - prehod iz telekoma mobilnih storitev na A1.
Pri meni je zelo slab signal vseh mobilnih operaterjev, zato mi je vowifi pomemben. Prej je telekom edini ponujal to storitev in imel sem njihov paket - vowifi klici delujejo odlično, pravtako pošiljanje sms, uporabljamo iphone 15 in malo starejši iphone 8 - na obeh storitev deluje super pa čeprav sem na začetku bil malo razočaran ker MMS ne grejo skozi.

MMS na VoWifi ne dela? (za Telekom)
Hmm, nisem opazil, je pa res, da tega ne uporabljam pogosto.

Opažam pa, da mi je doma prej telefon bil na TelekomVoWifi ves čas, ko sem imel internet od A1, zdaj ko imam Telemach, pa ni. Ne vem, če je sploh bil kdaj.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

danielka84 ::

ja glede MMS preko Telekom VoWifi sem pisal na tehnično in dobil odgovor da so podprti samo klici in sms.
ni-da-ni
««
20 / 20
»
»»