Forum » Omrežja in internet » A1 šalabajzerji
A1 šalabajzerji
Temo vidijo: vsi

Liker ::
Pa saj število naročnikov je lahko večje od števila uporabnikov, ne?
Žena ima recimo svojo in službeno številko, jaz imam dodatno naročnino za internet na vikendu, tega je polno.
Žena ima recimo svojo in službeno številko, jaz imam dodatno naročnino za internet na vikendu, tega je polno.

dussan ::
dussan
Zakaj se ne prestavite kam drugam ?
a1 se na boljše ne bo spremenil (tako vsaj kaže).
Ker imamo poleg terminalov še nekaj sto uporabnikov. Telefonija niti ni slaba, je povsem primerljiva s Telekomom, vsaj kar se tiče pokritosti in delovanja. Nekaj let nazaj smo šli iz Telekoma k A1 in si ne želim novega prehoda. Govorim o menjavi SIM kartic pri nekaj sto telefonih in 50+ terminalih ter s tem povezanim delom in administracijo. Cenovno pa sta si A1 in Telekom podobna. Smo testiral tudi Telemach, ki pa v resnici ni zrel za podjetje s 50+ razmerji.
Tako smo se sprijaznili z nekaj izpadi vsako leto... In osiranjem po forumu :)

pixelzgaming ::
izpadi, dela, itd. so normalna zadeva in se tu kaj dosti ne bo spremenilo. če rabiš redundanco kupi dual sim telefon in vrzi notri simko od a1 in ts in maš mir. sam imam tak zadnja 2 leta in od takrat se nisem imel downtime.
800k je bila ocena, nevem zdaj točno če je 700k ali 800k, verjetno je nekje v sredini teh številk.
800k je bila ocena, nevem zdaj točno če je 700k ali 800k, verjetno je nekje v sredini teh številk.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 14TB HDD | Proxmox VE
Server2: i7 4770 | 16 GB DDR3 | 128GB SSD | 16TB HDD | CasaOS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pixelzgaming ()

BCSman ::
OBVESTILO
Pozdravljeni,
od 15. 5. 2025 dalje je spletni portal Moj A1 na voljo izključno poslovnim uporabnikom.
Za vse zasebne uporabnike je na voljo mobilna aplikacija Moj A1, ki omogoča enostaven in hiter dostop do vseh vaših podatkov, storitev in funkcionalnosti, kjerkoli in kadarkoli.
Aplikacija Moj A1 je na voljo za vse pametne telefone in tablice z operacijskima sistemoma iOS in Android.
Šalabajzerji eni. Niti do računa ne morem zdaj dostopat, ker iz neznanega razloga ga nisem prejel po pošti ta mesec...
Edit: Obveščamo vas, da prehajamo na digitalni način poslovanja, kar pomeni, da postopoma spreminjamo tip računa, ki ga prejemate. Ta ne bo več posredovan po pošti, pač pa bo na voljo v aplikaciji ali na portalu Moj A1. Račune sicer lahko prejemate tudi na vaš e-naslov.
To sem še našel nekje na njihovi strani. A je še kdo ki ni prejel fizičnega računa ta mesec? Obvestila namreč nisem prejel nobenega da se to ukinja, ne po pošti ne po mailu.
Pozdravljeni,
od 15. 5. 2025 dalje je spletni portal Moj A1 na voljo izključno poslovnim uporabnikom.
Za vse zasebne uporabnike je na voljo mobilna aplikacija Moj A1, ki omogoča enostaven in hiter dostop do vseh vaših podatkov, storitev in funkcionalnosti, kjerkoli in kadarkoli.
Aplikacija Moj A1 je na voljo za vse pametne telefone in tablice z operacijskima sistemoma iOS in Android.
Šalabajzerji eni. Niti do računa ne morem zdaj dostopat, ker iz neznanega razloga ga nisem prejel po pošti ta mesec...
Edit: Obveščamo vas, da prehajamo na digitalni način poslovanja, kar pomeni, da postopoma spreminjamo tip računa, ki ga prejemate. Ta ne bo več posredovan po pošti, pač pa bo na voljo v aplikaciji ali na portalu Moj A1. Račune sicer lahko prejemate tudi na vaš e-naslov.
To sem še našel nekje na njihovi strani. A je še kdo ki ni prejel fizičnega računa ta mesec? Obvestila namreč nisem prejel nobenega da se to ukinja, ne po pošti ne po mailu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BCSman ()

d4vid ::
Bemtiš, na tehničnem forumu taka vprašanja...
Jaz prejemam račun na mail praktično od kar je račun na moje ime, zakaj bi rabil en list dobivat po navadni pošti, če plačam tako ali tako z elektronsko/mobilno banko.
Jaz prejemam račun na mail praktično od kar je račun na moje ime, zakaj bi rabil en list dobivat po navadni pošti, če plačam tako ali tako z elektronsko/mobilno banko.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

val46 ::
Zato, ker recimo niso vsi računalniško pismeni in podkovani. Kaj pomaga ta aplikacija enim starejšim ljudem, k še sms ne znajo poslat po telefonu? Morda niti nimajo "pametnega" telefona? Mene zanima kako bo to zgledalo pri mojih starših? Noben od njiju nima pametnega telefona, ker jima to nič ne pomeni/rabi, oče sicer ima računalnik in svoj email, ampak ne vem če ga je v zadnjih 3 mesecih enkrat prižgal, če ga pa je, pa dvomim da je šel na mail gledat, ker razen par slik, k smo mu tokom let poslali na mail, dvomim da ima kej drugega na njemu. A kdo ve, če se da spremenit, če gresta v kak salon od A1, da bi še vedno dobivala račun/položnico v tiskani obliki vsak mesec na dom?

Folk se hvali kako je napreden, ker ne rabi fizičnih računov domov, potem pa si gre sprintat račun za lastni arhiv...medtem je pa korporacija prihranila pri pošiljanju papirja, naprednež pa je trošil lastno kartušo.

Han ::
Menjaš operaterja. T-2 npr. še vedno pošlje račun na ogromnem zloženem papirju, ki ga lahko sicer vidiš tudi na spletni strani.

val46 ::
Menjaš operaterja. T-2 npr. še vedno pošlje račun na ogromnem zloženem papirju, ki ga lahko sicer vidiš tudi na spletni strani.
Jima ne pride v poštev, ker poleg TV in interneta, imata oba še mobilno telefonijo pri njih in dobita vse na isti položnici. Pa tudi ne bi ju zdej na stara leta rad obremenjeval z neko menjavo operaterjev in privajanje na novo telekomando in ostale zadeve.

Klical na a1, pravijo da je prišlo do težav pri tiskanju/pošiljanju računov in bodo prišli enkrat drug teden (rok za plačilo je sicer do nekje 22. v mescu).

pixelzgaming ::
račun imaš tudi v Moj A1 appu
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10

bambam20 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 637204 (383) | MrStein |
» | A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 118525 (5434) | d4vid |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 57345 (19673) | V-i-p |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 79236 (66682) | Cruz |