Forum » Zvok in slika » Nemogoč zvok!!!
Nemogoč zvok!!!
Kres ::
Imam problem in sicer z zvokom iz zvocne kartice, le ta je deloval ok dokler se ni predkratkim zacel slisati zvok le iz enega zvocnika nato pa je na obeh zacelo hrescati in je vse komaj prepoznavno,zvocniki so ok in tudi driverji so ustrezni in updejtani in nevem kje je problem,formatiral sem tudi disk in zamenjal OS toda zvok je enak,....nato sem kupil novo zvočno ki je delovala brez problema cez kako uro pa je prislo do izpada zvoka,.....sedaj nevem,je mogoce problem v plati ali kaj podobnega?
cekr ::
Si pogledal, kaj je s kablom, zvočniki, vtiči, priključki?
Zvočnike priključi tudi na kakšen drug vir, da boš videl, če so vredu.
Zvočnike priključi tudi na kakšen drug vir, da boš videl, če so vredu.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Kres ::
yap,zvocnike s kablom sem prikljucil na drug vir in tam deluje popolnoma ok,zato ni dvoma da bi bili poskodovani...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586168 (25497) | Dominator |
» | Ne dela eden izmed 10ih zvočnikov (2x5.1)Oddelek: Zvok in slika | 942 (677) | nightbird |
» | PC povezava z glasbenim stolpomOddelek: Zvok in slika | 1083 (1006) | Naabo |
» | logitech z-5500 in povezava z tvOddelek: Zvok in slika | 1630 (1451) | aleš72 |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2061 (1609) | multiscan |