Forum » Pomoč in nasveti » Computeruniverse - kombiniranje poštnine
Computeruniverse - kombiniranje poštnine
rozman ::
Dobere teden nazaj sem naročil eno zadevo prek computeruniverse, ampak je še niso poslali, ker čakajo na dobavo od dobavitelja (naj bi prišla to sredo), plačan je izdelek in poštnina.
Ker pa že ta izdelek ravno stoji in še čakam, da ga odpošljejo, sem se spomnil, da bi rabil še nov toner za tiskalnik.
Če grem v orders, piše na veliko z rdečo
"Orders shall be delivered together!
As requested we are sending you all the orders listed below together. Please note the total at the end of the page."
Torej predvidevam, da če naročim toner, mi ga bojo poslali poleg tega prvega izdelka, ampak poštnine bom plačal dve?
Kako lahko to zdaj izvedem? Namreč zdaj nimam nobene druge možnosti, kot pa da naročim toner, kjer plačam toner in poštnino.
Je že kdo imel tak primer? Ali je edina možnost, da prvo naročilo prekličem, dobim denar nazaj in oboje naročim še enkrat? Ker z vračilom denarja se mi ne da ravno ukvarjati...
Ker pa že ta izdelek ravno stoji in še čakam, da ga odpošljejo, sem se spomnil, da bi rabil še nov toner za tiskalnik.
Če grem v orders, piše na veliko z rdečo
"Orders shall be delivered together!
As requested we are sending you all the orders listed below together. Please note the total at the end of the page."
Torej predvidevam, da če naročim toner, mi ga bojo poslali poleg tega prvega izdelka, ampak poštnine bom plačal dve?
Kako lahko to zdaj izvedem? Namreč zdaj nimam nobene druge možnosti, kot pa da naročim toner, kjer plačam toner in poštnino.
Je že kdo imel tak primer? Ali je edina možnost, da prvo naročilo prekličem, dobim denar nazaj in oboje naročim še enkrat? Ker z vračilom denarja se mi ne da ravno ukvarjati...
Mesar ::
Načeloma nočejo kombinirati in če jih gnjaviš radi zaračunajo dve poštnini ali pa tri, za vsak item posebaj.
Your turn to burn!
Machete ::
Sem v podobni situaciji, kjer bi tudi sam nekaj dodal, ampak ker ni nujno bom opustil in drugič naročil.
Najboljše je v tej situaciji, da jih pokličeš in poveš situacijo. Če gre za SEPA ti lahko pošljejo modificiran (dodaten) predračun z odšteto poštnino. Naročit brez poštnine seveda ne gre checkoutat. Ali pa neka kombinacija da plačaš s paypalom, da dajo refund poštnine. V bistvu je sedaj stvar dobre volje tistega, ki se ti bo javil na telefon. Možno je, kaj je najbolj simpel, pa ti bodo povedali v živo. Angleško jih govori vsaj nekaj tam, tako da neznanje Nemščine načeloma ni problem.
Najboljše je v tej situaciji, da jih pokličeš in poveš situacijo. Če gre za SEPA ti lahko pošljejo modificiran (dodaten) predračun z odšteto poštnino. Naročit brez poštnine seveda ne gre checkoutat. Ali pa neka kombinacija da plačaš s paypalom, da dajo refund poštnine. V bistvu je sedaj stvar dobre volje tistega, ki se ti bo javil na telefon. Možno je, kaj je najbolj simpel, pa ti bodo povedali v živo. Angleško jih govori vsaj nekaj tam, tako da neznanje Nemščine načeloma ni problem.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
najboljše, verjetno ti bodo kar osebno prinesli.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
darkolord ::
Ali pa neka kombinacija da plačaš s paypalom, da dajo refund poštnine.Če plačaš s Paypalom, nočejo prav ničesar spreminjati v naročilu! Lahko samo celega prekličeš.
Ja ker lahko refundajo samo vse ali pa nič zakaj bi si delalo delali če jim ne plačaš
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
rozman ::
Evo, sem poklical in dobil željen odgovor.
Lahko bi preklical naročilo, in naročil oboje še enkrat ali pa naročiš drug izdelek, plačaš z isto kartico (to je pomembno, je poudaril) za drugi izdelek in poštnino, v komentar napišeš, da bi rad kombiniral poštnino in ti potem vrnejo poštnino.
Upajmo da bo držalo tako :)
Lahko bi preklical naročilo, in naročil oboje še enkrat ali pa naročiš drug izdelek, plačaš z isto kartico (to je pomembno, je poudaril) za drugi izdelek in poštnino, v komentar napišeš, da bi rad kombiniral poštnino in ti potem vrnejo poštnino.
Upajmo da bo držalo tako :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 991473 (6236) | lolipop2 |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189306 (4500) | Ebu Bekr |
» | paypal - kako nazaj do denarjaOddelek: Omrežja in internet | 5775 (4284) | Saintek |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 284953 (119739) | darkolord |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96490 (73355) | Tilen |