» »

kak povečat hitrost prenosa v DC++

kak povečat hitrost prenosa v DC++

gmajna ::

Mam ADSL linijo pa mi v DC++ vleče samo s cirka 20k. Enkrat mi je vleklo več kot 50k tud do 100. Se da kaj nardit?:D
Keep it real !

karafeka ::

To je čist odvisno od koga vlečeš. Če maš srečo, da ma on na drugi strani kako hitro povezavo, bo tebi tut hitro dol vleklo.

Odvisno je tut, kolko folka downloada od istega uporabnika kot ti. Več jih je, bol počas bo šlo.

(sic) ::

Lahko tudi probaš vključiti v Advanced -> Send small packet...

Meni je pomagalo, ker mi je UL bremzal DL. Tudi do 10kb/s.
Fuck you all!!!

Kekec ::

Ja včasih je problem da če od tebe dol vlečejo drugi in ti pri tem porabijo ves upload potem se tebi lahko občutno zmanjša download!

shock ::

Daj si Dr TCP. men je pomagalo. S tem sem imel upload tam okoli 38-39 in download 200.

Japonski ::

Jaz imam podoben problem, da mo UL bremza download (iz 120KB na 30KB :'( )

Torej ce sem prav razumel naj vklopim send small packet pa bi moralo spilat? Kaj pa je s tem Dr TCP?

Japosnki

sem vklopo zadevo pa mi ne pomaga :'(

je se kaksna moznost ki bi jo lahko preizkusil?

Hvala!

majk2000 ::

Poskusi program NETLIMITER, ki ti omogoca, da za posamezne procese omejis upload in download. Predlagam, da UL omejis na max. 50% kolikor tvoj ADSL zmore, in poskusis ponovno. Ce se vedno ne deluje DL nic hitreje, poisci nov hub, kjer so uporabniki z hitrejsimi povezavami- isci take userje, ki imajo T3, ali T1 povezavo. Tudi kablasi so ok, ker imajo visji UL kot povprecni ADSLjevci.

srecno !

mam povezavo prek kabla, hvala bom probal

Ej ful je razlika s tem NetLimiterom ko dam UL na neko manjso vrednost mi DL samo narasca :D

Kaj je to dovoljeno al me lahko banajo iz huba?

Japonski

shock ::

Nastimaj si UL na ene 2/3 tvojega uploada al kaksen kB več. če imaš ene 32 kb uploada daj omeji si na ene 25 al 26, če pa imaš 48 kB pa se omeji na ene 37kB

kilergas ::

Mene pa zanima zakaj mi po nekem casu ko je odprt dc++ odpre neko okno sred ekrana ces de je neki bug v dc++ pa ga zapre?kako se to odpravi?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896486371 (36507) Rias Gremory
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

3558425897 (9181) Freakylion
»

Zlo zlo čudn download

91696 (1502) Soprano
»

Response time se dvigne ko se vklopi eMule-neuporaben internet

111410 (1282) BattleMaster
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60735687 (18769) RedOS

Več podobnih tem