Forum » Omrežja in internet » Brezplačen NET in kabelska! V LJ!
Brezplačen NET in kabelska! V LJ!
AštiriL ::
Wow. A komu dela??
Ljubljanski kabel je propadel. Kabli so še vedno po hišah in v Ljubljani mi dela zaston kabelska. Samo kabel priklopiš v DVB-C in dela 200 kanalov.
NET: Za kakih 30 eurov kupiš npr. Cisco škatlico iz ene parice v Ethernet in telefon*. Priklopiš in dela 16 mega BITOV na sekundo (haha lol to so BITI. v bistvu je to 2 BAJTA NA S.).
*TELEFON: Različne številke dobivam in ubistvu je to telefon od nekoga drugega. Tko da prosim bodite fer in telefona ne uporabljat.
A vam dela??
Ljubljanski kabel je propadel. Kabli so še vedno po hišah in v Ljubljani mi dela zaston kabelska. Samo kabel priklopiš v DVB-C in dela 200 kanalov.
NET: Za kakih 30 eurov kupiš npr. Cisco škatlico iz ene parice v Ethernet in telefon*. Priklopiš in dela 16 mega BITOV na sekundo (haha lol to so BITI. v bistvu je to 2 BAJTA NA S.).
*TELEFON: Različne številke dobivam in ubistvu je to telefon od nekoga drugega. Tko da prosim bodite fer in telefona ne uporabljat.
A vam dela??
Ostani 127.0.0.1, ko si 0.0.0.0, nosi 255.255.255.255.
- predlagal izbris: connel ()
modelno1 ::
Meni v bloku tudi dela kabelska, čeprav nimam naročene. Dolgo je bila odprta le analogna shema, sedaj je pa že nekaj časa tudi digitalna odklenjena, vključno z nekaterimi HD programi ...
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Ne ne. Baje je tako, da kdorkoli ki ma naročen net/kabelsko/telefon in ima LJKABEL daje net/kab/fon v mrežo ljkabla. In pol lahk kjer kol dobivaš njegov signal.
Ampak zarad telefona so pa res bogi no. Iz računa jim lahk potegneš 3 jurje.
AMPAK TUT CELE ULCE SO ODKLAPLJAL IZ LJ KABLA. AMPAK MEN DELA hihihi
Ampak zarad telefona so pa res bogi no. Iz računa jim lahk potegneš 3 jurje.
AMPAK TUT CELE ULCE SO ODKLAPLJAL IZ LJ KABLA. AMPAK MEN DELA hihihi
XS!D3 ::
Ljubljanskega kabla že dolgo ni več, ampak propadel pa tudi ni. Kolikor vem, ga je (10 let nazaj?) prevzel Telemach in ga kasneje tudi pripojil. Storitve, ki jih imaš preko tega kabla, so Telemachove.
Se mi pa zdi predvsem tale o nakupu lastnega modema in uporabi interneta/tel malo bosa. Če modem ni sprovisionan v njihovem sistemu, ne bo ne interneta ne telefonije. Razen, če si kupil modem od nekoga, ki še vedno plačuje naročnino za internet/telefon v istem omrežju. V tem primeru bo ta oseba seveda plačala tudi račun za telefon. Če si se to glede nakupa modema malo zmislil in uporabljaš modem od staršev/najemodajalca stanovanja/soseda, se zavedaj, da nekdo to plačuje (tudi telefon) in pričakuj, da bo treba plačat, če boš naredil 3k € stroška na telefonu.
Se mi pa zdi predvsem tale o nakupu lastnega modema in uporabi interneta/tel malo bosa. Če modem ni sprovisionan v njihovem sistemu, ne bo ne interneta ne telefonije. Razen, če si kupil modem od nekoga, ki še vedno plačuje naročnino za internet/telefon v istem omrežju. V tem primeru bo ta oseba seveda plačala tudi račun za telefon. Če si se to glede nakupa modema malo zmislil in uporabljaš modem od staršev/najemodajalca stanovanja/soseda, se zavedaj, da nekdo to plačuje (tudi telefon) in pričakuj, da bo treba plačat, če boš naredil 3k € stroška na telefonu.
aha. To bo to. V eni hiši dela samo TV, v drugi, kjer sem naročen na Telemach pa dela vse, ampak modem je moj, ne od TM.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 602149 (1125) | bm1973 |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 194056 (17237) | markasaso12 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19535 (8978) | Nejc Pintar |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17205 (11832) | Tr0n |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10084 (7766) | flipflop |