» »

Kabelski internet cenejši kot ADSL

Kabelski internet cenejši kot ADSL

1 2
3
»

Jeebs ::

Hm... A ni postalo to že malce brezveze da se kregamo glede tega kaj je boljše? Pri obeh varijantah je pač odvisno kako delata od mnogih dejavnikov. Oddaljenosti, kakovosti napeljave po hiši, standarda prenosa (Docsis ali Nemo modem pri CATV internetu...). Mislm, da je smiselno, da se komentira naprimer le tehnična služba določenega podjetja, telefonska in mail pomoč... Ok, mogoče se motim, ampak danes je res težko reči kaj je točen razlog da storitev slabo deluje. Razen če to seveda ni res neposredna krivda podjetja. Pri meni v ulici naprimer poznam nekoga, ki je cca. 100m stran od mene, pa mu je ADSL ful slabo vleku. Jst pa sm se spravu (na lastne stroške seveda) obnovit telefonsko napeljavo od omarice pa do moje sobe in mi stvar dela super. Isto je naredil tist tip če se ne motim in se sedaj tudi več ne pritožuje. Kar pa se tiče kabla, mislim, da je modem v večini primerov modem v lasti naročnika in je pač naročnikov strošek da kupi novejši Docsis modem. Zanimivo pa bi bilo naprimer kdaj primerjati ISP-je tudi glede na njihovo opremo, povezljivost... Nočem sedaj spet blatiti Telesmeha™, ampak spomnim se časov, ko so imeli že kar precej naročnikov kabelskega interneta, na njihovi strani pa je pisalo da imajo samo 2Mb pipico v svet. Takrat sem slišal kar precej kritik. Torej... Naj se nekdo spravi naredit en realen test, da ne bomo tle poslušal teh brezveznih bloozenj.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Tr0n ::

Gre^gor: Zanimivo. Po mojem je razlog na vasi centrali. Imajo morda kak QOS instaliran, da ureja in priorizira pakete. Kaj pa vem.

Vsekakor zanimivo.

Cuoresportivo ::

jeba1: se strinjam, sem tak isto rekel, da ko potegneš čto, je isto glede na vse + in . support pa .....o tem bi se dalo debatirat
lep pozdrav(best regards)

AtaStrumf ::

Evo kot sem obljubil, čeprav res da precej kasneje:

SiOL:


Pa še Slo-Tech:
 -n 30 www.slo-tech.com 01.jpg

-n 30 www.slo-tech.com 01.jpgNi sicer tako zelo konstantno kot pri ADSL-u, samo se mi zdi da vseeno ni slabo. Velika večina je 10-tk.

Zgodovina sprememb…

flipflop ::

Pri meni pride povprečje 26 do siola,kks in slo-tech.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
534368 (3388) cbelica
»

ADSL ali kabel (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
614496 (3675) marjanX
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
548443 (8443) Skubi
»

Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1017522 (5723) Narcos Satanicos
»

siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1379365 (6424) AlienRex

Več podobnih tem