Forum » Mobilne tehnologije » Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
selenci ::
Zaradi popusta iščem še 2 ki sta zainteresirana za paket A1 Orto Epik, da imamo vsi 15,99 mesečno.
d4vid ::
Se razmisljam ali bi ali ne.... Mam jaz tud moznost it na orto epic, trenutno mam Tripster Plus s vezavo in iphone 7 na obroke.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
SumTingWong ::
Si ze kaj spraseval, ce je mozno preiti na A1 Gang, ce imas trenutno vezavo na mobitelu na drugem paketu?
Mitja358 ::
SumTingWong je izjavil:
Si ze kaj spraseval, ce je mozno preiti na A1 Gang, ce imas trenutno vezavo na mobitelu na drugem paketu?
Vezava in obroki se v tem primeru prenesejo, plača se le strošek menjave paketa, ki je 9,99€.
borut1300 ::
Zdravo. Tudi jas iscem zainteresirane da se povezemo in imamo mesecno narocnino ceneje. Lp Borut
Si zelis epskih 45 GB? Pripelji frenda, ki ni narocnik A1, sklenita A1 Orto Epik in poleg vseh ugodnosti paketa (neomenjeni klici, SMS, MMS in 30 GB) oba dobita se dodatnih 15 GB prenosa podatkov brezplacno za 1 leto! Svojo epsko kodo MGM2PC1TCP lahko podaris komurkoli in oba uzivajta v nori ponudbi ze od 15,99 EUR na mesec. Vec preveri na a1.si/orto-epik. Lepo bodi, A1 Orto
Ce kdo rabi kodo
Ce kdo rabi kodo
Ciiiri ::
DJKiller ::
Jaz sem za, imam pa narejeno skupino. Povabim vas preko smsja ce stekam prav?
js si grem jutri zrihtat paket tko da nevem točn kako se povabi/naredi skupino, lohk pa jutr vprašam.
borut1300 ::
Evo sem ustvaril skupino. Povablja se preko SMS sporočila. Kateri se hoče pridružit skupini naj mi samo napise mobilno stevilko ali e-mail in se tam menimo naprej.
Lp, Borut
Lp, Borut
Pravtako meni.
Ciiiri ::
Mene lahko kontaktirate na david@bajda.si, ce bi bil kdo v gengu.
vakem ::
Pozdravljeni.
Tudi jaz iščem 3 člane za moj gang BISTRCA. Pri prijavi se nisem mogla včlanit v noben drug gang ampak sem morala ustvariti svojega. Sedaj iščem člane. Če ste zainteresirani za nižjo naročnino mi sporočite telefonsko številko na mail veber.monika@gmail.com in vam pošljem vabilo :)
Lep pozdrav, Monika.
Tudi jaz iščem 3 člane za moj gang BISTRCA. Pri prijavi se nisem mogla včlanit v noben drug gang ampak sem morala ustvariti svojega. Sedaj iščem člane. Če ste zainteresirani za nižjo naročnino mi sporočite telefonsko številko na mail veber.monika@gmail.com in vam pošljem vabilo :)
Lep pozdrav, Monika.
vakem ::
Pozdravljeni,
V gangu sma že dve. Iščeva še dva člana za poln popust. Pošljite mi vašo telefonsko na mail veber.monika@gmail.com, da vam pošljem vabilo 😁
Lep pozdrav, Monika.
V gangu sma že dve. Iščeva še dva člana za poln popust. Pošljite mi vašo telefonsko na mail veber.monika@gmail.com, da vam pošljem vabilo 😁
Lep pozdrav, Monika.
Luna97 ::
Živjo, če kdo rabi koga za skupino orto epik, naj mi prosim piše na mail:
loona.lalic@gmail.com
loona.lalic@gmail.com
Luna97 ::
Na FB sem ustvarila skupino, da se bo lažje povezovalo v skupine. Če koga zanima, imenuje se A1 orto epik skupina
gago ::
Zdravo!
Tudi jaz sem ustvaril "geng", ker nikamor nisem mogel pošiljati prošenj. Trenutno potrebujem 3 osebe za skupino, lahko mi napišete tukaj ali pa na email gago.dule@gmail.com
Lp!
Tudi jaz sem ustvaril "geng", ker nikamor nisem mogel pošiljati prošenj. Trenutno potrebujem 3 osebe za skupino, lahko mi napišete tukaj ali pa na email gago.dule@gmail.com
Lp!
wwwidonja ::
Še 2, ki še nisva prešaltala na epik, čakava na člane Genga.
Ko se nas nabere 4, presedlava.
Kontakt na wwwidonja[afna]gmail[pika]com
Ko se nas nabere 4, presedlava.
Kontakt na wwwidonja[afna]gmail[pika]com
miha12345 ::
Pozdravljeni,
Iščem člane za poln popust. Pošljite mi vašo telefonsko na mail: mihagrampi@gmail.com, da vam pošljem vabilo ?
Lep pozdrav, Miha
Iščem člane za poln popust. Pošljite mi vašo telefonsko na mail: mihagrampi@gmail.com, da vam pošljem vabilo ?
Lep pozdrav, Miha
andrejb1990 ::
Zdravo,
imam še prostor za 3 v mojem gengu. Zainteresirani mi prosim pošljite vašo tel. številko na mail da vam pošljem povabilo v geng. :)
andrejb1990@gmail.com
Lp, Andrej
imam še prostor za 3 v mojem gengu. Zainteresirani mi prosim pošljite vašo tel. številko na mail da vam pošljem povabilo v geng. :)
andrejb1990@gmail.com
Lp, Andrej
Vrecer ::
Zdravo,
jaz imam tudi še prostor v svojem gengu, tako da interesnti pošljite telefonsko na ZS.
Lp,
Vrecer
jaz imam tudi še prostor v svojem gengu, tako da interesnti pošljite telefonsko na ZS.
Lp,
Vrecer
JohannSeba ::
Pozdravljeni,
V primeru, da še kdo nima svojega "ganga" imam še 2 prosti mesti. Za več info. zs :)
Lep pozdrav,
M
V primeru, da še kdo nima svojega "ganga" imam še 2 prosti mesti. Za več info. zs :)
Lep pozdrav,
M
Tadej89 ::
Pozdravljeni,
ker imamo vsi enak problem z tem orto gengom in polnim izkoristkom popusta.
V skupini sva ze dva udelezenca, dva se rabiva.
Najenostavnejsi vklop v skupino je sledec.
Napisi na email ce se zanimas. Menjamo cifre prides/prideta v skupino
In mamo 6 eur nizjo narocnino.
rodosek.epf@gmail.com
ajnfoh ko pasul
lp tadej
ker imamo vsi enak problem z tem orto gengom in polnim izkoristkom popusta.
V skupini sva ze dva udelezenca, dva se rabiva.
Najenostavnejsi vklop v skupino je sledec.
Napisi na email ce se zanimas. Menjamo cifre prides/prideta v skupino
In mamo 6 eur nizjo narocnino.
rodosek.epf@gmail.com
ajnfoh ko pasul
lp tadej
podstrešje ::
Tudi v mojem gengu je se eno prosto mesto. ZS. :-)
But your loaded dice won't help you in the end.
Pozdravljeni,
naša skupina je že polna. Predlagam vsem tistim ki se nimate dovolj članov oziroma ste sami in rabite člane... naredite si profil napišite email naslov in želje in je to to, da se ne plačuje simobilu več kot potrebno. folka je itak polno ko rabijo člane, ker napizdli so nas itak vse na simobilu. Kao ne rabiš poznat ganga za vključitev zdaj pa vsi sami v svojem gengu ?
zzbil samo orto epik žal. se ti pa splaca menjat paket ?
Veliko sreče pri iskanju članov
Lp
Tadej
naša skupina je že polna. Predlagam vsem tistim ki se nimate dovolj članov oziroma ste sami in rabite člane... naredite si profil napišite email naslov in želje in je to to, da se ne plačuje simobilu več kot potrebno. folka je itak polno ko rabijo člane, ker napizdli so nas itak vse na simobilu. Kao ne rabiš poznat ganga za vključitev zdaj pa vsi sami v svojem gengu ?
zzbil samo orto epik žal. se ti pa splaca menjat paket ?
Veliko sreče pri iskanju članov
Lp
Tadej
zzbil ::
Sedaj imam orto tripster + pa bi šel na epika. Samo nikjer ne zasledim kako se to uredi, da imas narocnino samo 16€, a je potrebno it v poslovalnico?
Lp
Lp
ookiie ::
Zdravo, tudi jaz iščem člane za svoj "geng". Zainteresirani pošljite številko pa vas dodam, prosta še imam vsa 3 mesta.. sem naredil skupino da vidim kako deluje, pa zdaj 30 dni ne morem zapustiti, da bi se h komu pridužil.. pazite kaj stiskate :)
Ja tja bo treba it pa ti menjajo paket. klasicna cena je 20,99 z vkljucitvijo v skupino, in z stirimi udelezenci prisparas 6 eur. Tam ti bojo vse razlozli
Lp
Lp
zzbil ::
Samo preko aplikacije ali klica se neda zrihtat popusta? Sem namreč izven SLO pa, bi mi dodatnih 7gb sedaj kar prav prisloin nebi glih cakal da pridem nazaj.
Lp
Lp
Pupust se da zrihtat preko aplikacije ko imas paket orto epik, paketa pa nebos mogo menjat iz tujine.
||pSyCh0| ::
Zakaj ne bi mogel menjat paketa iz tujine? V kolikor se prijavi v portal, lahko menja paket online.
P.S. tudi jaz še iščem skupino/člane
P.S. tudi jaz še iščem skupino/člane
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||pSyCh0| ()
ookiie ::
Pripelji frenda, ki ni narocnik A1, sklenita A1 Orto Epik in poleg vseh ugodnosti paketa (neomenjeni klici, SMS, MMS in 30 GB) oba dobita se dodatnih 15 GB prenosa podatkov brezplacno za 1 leto! Morebitno vezavo ti bomo prenesli na novi paket! Svojo epsko kodo ESSBAA4GAP lahko do 12.11.2017 podaris komurkoli in oba uzivajta v nori ponudbi ze od 15,99 EUR na mesec. Vec preveri na a1.si/orto-epik-ess.
Ce slucajno kdo rabi kodo.
Ce slucajno kdo rabi kodo.
4li3n ::
Zdravo,
rad bi se pridružil skupini. Če kdo potrebuje člana please dont be afraid to contact me :)
Lp
rad bi se pridružil skupini. Če kdo potrebuje člana please dont be afraid to contact me :)
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 126963 (107369) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80518 (75080) | root987 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40180 (28143) | Primoz |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115319 (56096) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122267 (112852) | OmegaBlue |