Forum » Mobilne tehnologije » Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
martincek1 ::
Iščem člane... :) ---> ZS
Sicer imam paket Tripster+, ampak kakor razumem lahko kadarkoli prestavim, strošek menjave je 10e, trenutno plačujem 20e.
Sicer imam paket Tripster+, ampak kakor razumem lahko kadarkoli prestavim, strošek menjave je 10e, trenutno plačujem 20e.
zzbil ::
Jaz mislim zdej enkrat menjat. Samk vprasam, a se morem pridružit gengu preden zamenjam naročnino (preko aplikacije ce lahko?), ali za tem?
martincek1 ::
Še vedno imam 3 prosta mesta v svojem Gengu. Pošlji zasebno sporočilo s telefonsko številko, pa te povabim.
Najprej zamenjaš naročnino na Epik - jaz sem menjal preko spletne aplikacije. Šele nato se lahko povežeš z ostalimi člani. Obstajata dve opciji:
1) Narediš svoj geng in ti povabljaš folk
2) Poveš cifro in te vodja genga povabi
Najprej zamenjaš naročnino na Epik - jaz sem menjal preko spletne aplikacije. Šele nato se lahko povežeš z ostalimi člani. Obstajata dve opciji:
1) Narediš svoj geng in ti povabljaš folk
2) Poveš cifro in te vodja genga povabi
crni01 ::
Imam sevedno prosto mesto v svojem gengu.poslji telefonsko stevilko na mail da te povabim.
nik.jui46@gmail.com
nik.jui46@gmail.com
MSpro ::
Če me kdo želi dodati v Geng naj mi sporoči na mail: mspro.mmz@gmail.com
Ali pa na isti mail pošlje sporočilo s telefonsko številko in ga dodam v svoj geng..
Ali pa na isti mail pošlje sporočilo s telefonsko številko in ga dodam v svoj geng..
Samorai ::
Pozdravljeni,
ima kdo gang in jim manjka še en član? Prosim javi mi na jesenko.samo@gmail.com.
LP
ima kdo gang in jim manjka še en član? Prosim javi mi na jesenko.samo@gmail.com.
LP
Matic20 ::
Zdravo. Sem nov član paketa epic in nabiram člane v moj geng, ki se imenuje Real madrid. Kot veste si s tem znižamo mesečno naročnino. Dajmo potrebujem še 3 da se povežemo. Kontaktirajte me cimprej na mail maestro9222@gmail.com. Tam si izmenjamo številko in se dodamo na aplikaciji A1. lp
Enca ::
Pozdravljeni! Potrebujem še dva člana. Kdor še ni v gengu, naj piše v ZS. :)
Smo že štirje, super! :)
Smo že štirje, super! :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Enca ()
Zdene ::
Zdravo. Potrebujem še zadnjega člana za geng. Pišite tel. št. na zs ali zdene.maestro@gmail.com
gregec444 ::
Pozdrav, iscemo se zadnjega - cetrtega člana za naš gang. Pošlji številko na ZS in te dodamo!
Lp
Lp
cjxx93 ::
Zdravo družba.
Iščem še 2 člana za Epski gang. Kdor se želi pridružiti, naj piše na jan.cokan.93@gmail.com.
Lp
Iščem še 2 člana za Epski gang. Kdor se želi pridružiti, naj piše na jan.cokan.93@gmail.com.
Lp
Moniiii ::
Pozdravljeni.
Tudi jaz iščem 3 člane za moj gang ČIST POCEN. Pri prijavi se nisem mogla včlanit v noben drug gang ampak sem morala ustvariti svojega. Sedaj iščem člane. Če ste zainteresirani za nižjo naročnino mi sporočite telefonsko številko na mail monika.koderman@gmail.com ali pa na fb monika koderman in vam pošljem vabilo :)
Lep pozdrav, Monika.
Tudi jaz iščem 3 člane za moj gang ČIST POCEN. Pri prijavi se nisem mogla včlanit v noben drug gang ampak sem morala ustvariti svojega. Sedaj iščem člane. Če ste zainteresirani za nižjo naročnino mi sporočite telefonsko številko na mail monika.koderman@gmail.com ali pa na fb monika koderman in vam pošljem vabilo :)
Lep pozdrav, Monika.
Silvija123 ::
V naslednjem tednu si bom spremenila paket na orto epik. Iščem 3 resne člane/ice za geng. Kontaktirajte me prosim na mail: silvija.vesenjak@gmail.com
Lahko se tudi pridružim, če še kdo potrebuje kakšneg člana.
Lahko se tudi pridružim, če še kdo potrebuje kakšneg člana.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Silvija123 ()
Rabimo še samo enega člana/ico do polnega popusta na naročnino ? Kontaktirajte me da vas dodam ?
juve91 ::
Podarjam kodo za 50% popusta na mesečno naročnino na NOVO sklenjeno razmerje A1 Orto Epik ali na enega izmed paketov A1 Svobodni.
Več informacij: https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/ ... ina-na-pol
Če jo rabite mi napišite ZS
Več informacij: https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/ ... ina-na-pol
Če jo rabite mi napišite ZS
Tilen19 ::
Zdravo, če je kdo išče koga ali rabi mesto v gengu naj me kontaktira na mail: tilen.smid@gmail.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen19 ()
edoode ::
Živjo,
iščem še 2 člana za geng. Kontakt na edomuratovic@gmail.com. 2 sva že notri, tako da bomo hitro na -8€ vsi :)
iščem še 2 člana za geng. Kontakt na edomuratovic@gmail.com. 2 sva že notri, tako da bomo hitro na -8€ vsi :)
zzbil ::
Iscem geng :D
Napisite mi v zs, ce imate prosto mesto:)
Napisite mi v zs, ce imate prosto mesto:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zzbil ()
Spelag ::
Živjo, iščem še dva za v Orto epski geng A1, prosim da mi pišete če ste zainteresirani na spela.grenko@gmail.com :)
ZECUBA ::
Pozdravljeni, iščem dva gengsterja da bi se nama pridruzli v gengu. Pisi na mail:
nejc1997@windowslive.com
nejc1997@windowslive.com
Spelag ::
Struc ::
Pozdravljeni,
iščemo eno osebo za naš gang, če ste zainteresirani pišite na strucjure@gmail.com
Lp,
Jure
iščemo eno osebo za naš gang, če ste zainteresirani pišite na strucjure@gmail.com
Lp,
Jure
AnjaZ ::
Živjo,
šla sem na ta paket epik, nimam nobenega za v geng. Bi bil kdo zainteresiran?
lp Anja
šla sem na ta paket epik, nimam nobenega za v geng. Bi bil kdo zainteresiran?
lp Anja
Sara23 ::
Živjo, tudi jaz sem šla na paket epik in bi se pridružila kakšnemu gangu. Če kdo išče kakšnega člana me nej prosim kontaktira s.kramar23@gmail.com :)
lp, Sara
lp, Sara
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Sara23 ()
darmar ::
Živjo, jaz bi se pridružil obstoječemu gengu. Če kdo rabi, naj mi pošlje ZS ali pa piše na mail rododendron3000@gmail.com.
lp miha
lp miha
darmar ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127455 (107861) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80614 (75176) | root987 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40270 (28233) | Primoz |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115539 (56316) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122447 (113032) | OmegaBlue |