Forum » Omrežja in internet » Google+
Google+
MisterR ::
Sam sem se že prijavil na njihovi strani in upam na invite, bi pa tudi tukaj prosil če kdo dobi prej, da deli z mano.
Prvi vtisi so super. In vsaj pri meni se lahko facebook lahko skrije proti temu.
Video:
Tour:
Google+
Prvi vtisi so super. In vsaj pri meni se lahko facebook lahko skrije proti temu.
Video:
Tour:
Google+
Še nekaj video posnetkov
Predstavitev "krogov" oz. circles (namenjeni so ustvarjanju skupin prijateljev,sorodnikov itd.)
http://www.youtube.com/user/Google#p/a/...
Predstavitev "iskric" oz. sparks (služi kot iskanje po profilih,skupinah in posodabljanju statusa, sledi se lahko določenim osebam itd.)
Google+ je že od začetka podprt na mobilnih napravah
Google+ klepetalnice oz. hangouts (skupne chat sobe, ki omogočajo prenos videa in govora v skupini)
Navdušen, zelo!
Predstavitev "krogov" oz. circles (namenjeni so ustvarjanju skupin prijateljev,sorodnikov itd.)
Predstavitev "iskric" oz. sparks (služi kot iskanje po profilih,skupinah in posodabljanju statusa, sledi se lahko določenim osebam itd.)
Google+ je že od začetka podprt na mobilnih napravah
Google+ klepetalnice oz. hangouts (skupne chat sobe, ki omogočajo prenos videa in govora v skupini)
Navdušen, zelo!
madog ::
V kolikor ima kdo odveč se tudi priporočam ker zgleda veliko bolje kot fb.
Havala
Havala
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
gslo ::
invite me, invite me! :-D zdej, ko je še brez ads-ov zgleda supercool, pol bo mal manj cool, na konc upam da ne bo k facebook.
prox ::
+1 še mene plz :P
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
radiculus ::
Jest pa sem mislu, ko sem zagledu ta črn pas zgori, da je gugl crknu al pa da sem kakšno zlobno kodo fasu. A... Za ovce je tole.
Manu ::
Nisem šel v podrobnosti, ampak kolikor sem videl je to veliko bolj v skladu potrebam ljudi, ker imaš večjo kontrolo nad komunikacijo. Ne vem še ali je možno zbrisati svoj komentar, ki si ga napisal, kako je z zasebnostjo, kako je s podatki, ki so shranjeni na strežniku, kako je z izbrisom profila itd...
To je dokaz, da je možno ustvariti platformo, ki omogoča bolj prefinjeno in kontrolirano izražanje in komuniciranje.
Zasebnost ne bo taka, kot si jo je zamislil Zukerberg, ampak bo taka, kakšne so potrebe ljudi.
To je dokaz, da je možno ustvariti platformo, ki omogoča bolj prefinjeno in kontrolirano izražanje in komuniciranje.
Zasebnost ne bo taka, kot si jo je zamislil Zukerberg, ampak bo taka, kakšne so potrebe ljudi.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
Feanor ::
Hej!
Če je kdo prišel noter tudi jaz lepo prosim za invajt!
V zahvalo bom potem invajtal naprej še druge slo-techovce! ;)
Google account: kleqer
Hvala že vnaprej!
Če je kdo prišel noter tudi jaz lepo prosim za invajt!
V zahvalo bom potem invajtal naprej še druge slo-techovce! ;)
Google account: kleqer
Hvala že vnaprej!
Ce kdo rabi invite, naj mi poslje ZS z mailom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Feanor ::
Če kdo rabi invajt za G+ al pa Google Wave lahko tudi meni reče... ;)
- spremenil: Feanor ()
js osebno ::
Invajti so bili le nekaj časa. Trenutno jih ni, se pa da ljudi dodati z deljenjem napisanega. Izgleda kot nenameren bug :)
zee ::
Je se kdo, da se naredi en Slo-Tech circle?
zee
zee ::
Dammit.
zee
#000000 ::
Mislm kaj vam je s temi invajti, sej bo prišel čas ko ne bo treba več vabil, če pa tega ne bo, pol veš da je storitev mrtva in tko nima veze jo imaš ali ne. Edino en kup osebnih podatkov boste pustli tam.
LapD ::
Ja mal je hecno s temi invajti ... kaj boš pa delal če dobiš invajt, gor je pa trenutno 0 ali 1 znanec?
web&motion designer
al3n ::
Ravno zaradi tega, ker se mi enostavno ni dalo spremljat vsega in svašta sem "odstranil" fb račun.. tole mi pa deluje na prvi pogled ODLIČNO!
EDIT: odvečen invite - se priporočam :)
EDIT: odvečen invite - se priporočam :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: al3n ()
Okapi ::
kaj boš pa delal če dobiš invajt, gor je pa trenutno 0 ali 1 znanec?Isto kot pred dvema letoma z Wavom. Mislil si boš, da si džek, ker si gor, uporaben bo pa natanko 0.
O.
Nevem, po eni uri igranja se mi zadeva zelo dopade. In takoj ko bo public bo to velika konkurenca facebooku in skype-u. Upam na čimprejšno podporo za android app za slovenijo.
RazzorX ::
Precej všečna zadeva, se mi dopade bolj kot Facebook. Ne vem kako bo to sprejela javnost, verjetno takega uspeha kot ga je doživel Facebook ne bo, ali pač?
Bom še malo pregledal in stestiral, ni kaj, zanimiva zadeva, upam da se obnese.
Bom še malo pregledal in stestiral, ni kaj, zanimiva zadeva, upam da se obnese.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 32703 (24125) | Ziga Dolhar |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80521 (75083) | root987 |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62248 (58967) | Lery |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115326 (56103) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122270 (112855) | OmegaBlue |