Forum » Omrežja in internet » MSN 8.0 beta invite
MSN 8.0 beta invite
SullenGirl ::
Tudi jaz bi prosila če ima še kdo kakšen invite viška.. Če še slučajno kdo nima gmaila in si ga želi naj omeni, imam 100 invajtov (vedno več jih je ).
sketster@gmail.com
sketster@gmail.com
humchy ::
Elooow foly.. Ei kako ste kei.. No ei jst bi pa fullll lepo prosu za en invite za ta msn 8, 0 ker si ga res ful želim sam mi nuben noče dt invajta.. Tko da prosm če bi mi tuki gdo dou.. Ker si res fulll želim.. No ja moj meil in msn je h_u_m_a_r@hotmail. Com upam da bo gdo tko prajzn pa mi bo dou en ta invajt.. Hvala že v naprej
humchy
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
DeathKiller ::
A sem preveč zahtev, če bi se usmilil nekdo tudi mene in mi ga poslal.
jure.frantar@siol.net
Hvala v naprej
jure.frantar@siol.net
Hvala v naprej
bobby ::
je še kakšen za starega mačka slotecha? mene
zbojan@hotmail.com
zbojan@hotmail.com
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
PrimozR ::
In ti misliš da bo na Microsoftovem pejgu virus? Da bodo oni sami omogočali DL virusa? Ko dobiš invite, se moraš s svojim .NET passportom prijaviti v Liveideas pejg (center teh Beta verzij storitev MSja), od koder potem potegneš dol inštalacijsko datoteko. Tegale zlodeja se je treba bati predvsem na IRCu, kakih straneh, P2P, itd.
bhribs ::
seos folk
kaj mi lahko gdo pošlje invite za msn 8.0 na bostjan.hribsek@guest.arnes.si plisss
kaj mi lahko gdo pošlje invite za msn 8.0 na bostjan.hribsek@guest.arnes.si plisss
Belcebub ::
Če ima še kdo kako vabilo viška, se lepo priporočam: mucek_muc@email.si
Ne bi rad "gusar" postal
Dam za pir (samo prvemu)
Ne bi rad "gusar" postal
Dam za pir (samo prvemu)
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!
SebaR ::
Po mesecu dni so mi dali en invejt in tega sem poslal na bostjan.hribsek@guest.arnes.si
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Motore ::
zivjo
ce je se kak invajt bi prosu da mi ga posljete
huala
motore.poloh@gmail.com
ce je se kak invajt bi prosu da mi ga posljete
huala
motore.poloh@gmail.com
Come and i will tell you a tale like none you have ever heard
willsmith ::
Prosim če je kdo tako prijazen in mi pošlje INVITE na moj mail: will.smith21@gmail.com
Hvala
Hvala
SebaR ::
Ne pošiljajte ZS ker sem dobil samo enega!
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
c00L3r ::
Jaz imam še 3 povabila. Kdo hoče met mi naj pošlje zasebno sporočilo. Poslal bom v roku 1 dneva.
TeraSonic++ ::
Če ima kdo še kak invite se ga ne oklepa kot pijanec plota naj mi ga prosim pošlje na b1666er@gmail.com
Hvala!
Hvala!
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
TeraSonic++ ::
Dobil hvala
...........................................................
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
xlalax ::
zdej bi pa še jst prosila če bi mi lahka kdo poslal invite za msn na usher_girl14@hotmail.com
ps: če rab pa kdo invite za gmail, nej pa pise-pošlem
ps: če rab pa kdo invite za gmail, nej pa pise-pošlem
xonethousandtearsx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127460 (107866) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80617 (75179) | root987 |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62314 (59033) | Lery |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115542 (56319) | jvolk |