Forum » Omrežja in internet » MSN 8.0 beta invite
MSN 8.0 beta invite

BluRaY ::
Ce se ima kdo kaksen invite prsim lepo na .dejan363@gmail.com .tnx tistmu k bo poslau
lp all
lp all

lima ::
Ce ima se kdo kaksen invite prosim trampolin2@gmail.com seveda HVALA tistemu ki mi bo poslal

Abdul ::
kaj mi lahk ivite za msn 8 pošleš lahk ti dam gmail invite ce hočš
Kdor išče resnico, jo mora znati prenesti.

Kaj mi lahk en invite nekdo pošle za msn 8 beta na mail luka.abdulovic@hotmail.com lahk dam komu tud gmail invite hvala unmu k mi bo poslal:)

kaj se me lahk kdo usmil pa mi pošle invite za msg 8 beta
luka. Abdulovic@hotmail. Com lahk vam dam invite za gmail k jih mam ful prosm za invite za msn 8 beta ze en mesc se trudm d bi ga dobu
kaj se me lahk kdo usmil pa mi pošle invite za msg 8 beta
luka. Abdulovic@hotmail. Com lahk vam dam invite za gmail k jih mam ful prosm za invite za msn 8 beta ze en mesc se trudm d bi ga dobu

Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()

Imam eno vprašanje imam wlm 8 beta in rad bi dal komuinvite zdej me pa zanima zakaj jih nič nimam niti enega in po kolkem časi jih dobiš?

Zgodovina sprememb…

shany ::
zanima me kak je z msn 8? ali ga treba plačat da ga lahko uporabljaš, kajti ta povabila so za Windows Live Messenger
ali drugače msn 8 beta.
ali drugače msn 8 beta.

Damjan Jagar ::
shany: MSN 8 še ne obstaja. MSN 8 BETA in Windows Live Messenger je eno in isto. Ko bodo odpravil večje buge bo MSN 8 BETA postal MSN 8.
http://jagar.si

p3sh0 ::
evo pa bi še js prosu, če bi mi lahka poslau kdo invite za msn live beta, na pesho.pesho@gmail.com .......anybody
plizzz :D sj sm n00b tu, sj vem, sam vseen... naj se kdo razpizdi za en invajt hehe ;)))
hvala, pozz

hvala, pozz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: p3sh0 ()

cybfreak ::
Lepo prosim za invite na email g_mojca78@hotmail.com . 1000000...x hvala tistemu,ki mi ga pošlje!

JuRRceK ::
Prrooosiiim
enga men... Ful bom hvalezn...
_|||| blue_d0n4t3l0@hotmail. Com |___
enga men... Ful bom hvalezn...
_|||| blue_d0n4t3l0@hotmail. Com |___
Zgodovina sprememb…

SebaR ::
Dobil sem 20 povabil...vsi ki bi jih radi mi pustite mail na ZS.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

jagodka85 ::
umm a bi jz tud lh prosila enga da mi pošle ta invite
lebar.petra@siol.net
najlepša hvala že vnaprej

najlepša hvala že vnaprej

radi se mejte :)

Poslano:
mali tapravi
THUG_LIFE
numero_uno
ddeben
mali tapravi
THUG_LIFE
numero_uno
ddeben

deco16 ::
Jah no jaz mam že dolgo časa to pa mi ni ušeč ker ni še msn + ki bi delal na windows live messenger, no vseeno če kdo rabi mam še 27 povabil pošli zasebno sporočilo pa dobiš
by
by

WindowsMessengerLive je že nekaj časa public vse kar naredite je to da se vpišete na tej strani.

deniss23 ::
kaj pa to sploh je: WindowsMessengerLive....? a ima še kdo invite za msn 8.0......psilon22@siol.net...hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 128840 (109246) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80886 (75448) | root987 |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62547 (59266) | Lery |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 116171 (56948) | jvolk |