Forum » Omrežja in internet » Google Wave
Google Wave
Good Guy ::
pa probam še enkrat, če ma kdo kj lufta.. rovtar at gmail.com
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
<b>klima</b> ::
Tudi jaz bi zelo lepo prosil za invite.
ventilator.ventilator@gmail.com
Je moj uradni mail, tko da nič skrbet glede imena ;D
ventilator.ventilator@gmail.com
Je moj uradni mail, tko da nič skrbet glede imena ;D
;-) ::
Zeberdee ::
Na Googlu dostopam do
1) Privatnega maila iz zgodovine, kjer ni skorajda nič pametnega, a ga sčekiram, enkrat na dan.
2) Privatnega maila, ki ga v bistvu skorajda nič ne uporabljam (blackberry opravi vse), imajo ga vsi in na njem sem tudi na wavu.
3) Službeni mail firme.
4) Mail interesne sfere
Zoprno kot sto mater je, da če waveaš, ne moraš pogledati maila iz točk 1,3,4 in obratno. Hočeš Waveat, se spomniš, da si nazadnje gledal službeni mail firme in potrebuješ preveč časa za to.
Meni se zdi zadeva za debato med 2,3,4 osebami izredno primerna. Primerna je za šolske projekte, seminarske naloge, ljudi, ki sodelujejo skupaj recimo pri izdelavi takšnih in drugačnih projektov.
Je pa res, da zadeva še vedno preveč šteka. Prvih 5 ki pošljejo mail na zeberdee @ gmail.com, dobi invite. LP
1) Privatnega maila iz zgodovine, kjer ni skorajda nič pametnega, a ga sčekiram, enkrat na dan.
2) Privatnega maila, ki ga v bistvu skorajda nič ne uporabljam (blackberry opravi vse), imajo ga vsi in na njem sem tudi na wavu.
3) Službeni mail firme.
4) Mail interesne sfere
Zoprno kot sto mater je, da če waveaš, ne moraš pogledati maila iz točk 1,3,4 in obratno. Hočeš Waveat, se spomniš, da si nazadnje gledal službeni mail firme in potrebuješ preveč časa za to.
Meni se zdi zadeva za debato med 2,3,4 osebami izredno primerna. Primerna je za šolske projekte, seminarske naloge, ljudi, ki sodelujejo skupaj recimo pri izdelavi takšnih in drugačnih projektov.
Je pa res, da zadeva še vedno preveč šteka. Prvih 5 ki pošljejo mail na zeberdee @ gmail.com, dobi invite. LP
Lion29 ::
@Zeberdee... jaz upoabljam 1 vmesnik gmail za 5 mejlov... emiale, ki jih imam na drugih domenah a se vedno prek gmail vmesnika pa me ne motijo.. ostanem lahko pr vseh logiran in se ne motijko med seboj
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
madmitch ::
@Zeberdee... jaz upoabljam 1 vmesnik gmail za 5 mejlov... emiale, ki jih imam na drugih domenah a se vedno prek gmail vmesnika pa me ne motijo.. ostanem lahko pr vseh logiran in se ne motijko med seboj
Jap, greš v nastavitve, račun in uvoz in tukaj dodajaš račune, ki jih želiš uvoziti v obstoječi račun. Če se ne motim, lahko tudi pošiljaš pošto z vseh teh naslovov, ki si jih uvozil, malo pobrskaj.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Po kakšnem kluču talajo vabila? Jaz jih nimam nič. :-(
šernk ::
če hočem uvoziti mail in kontakte:
resno kako narediš da ti ne meče ven, če uporabljaš 2 ali več gmail računov?
preko POP3? vendar nočem da se maili mešajo med seboj
Mail and contacts cannot be imported from another Gmail account.
resno kako narediš da ti ne meče ven, če uporabljaš 2 ali več gmail računov?
preko POP3? vendar nočem da se maili mešajo med seboj
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Lion29 ::
sernk:
preko pop-ov in forwardinga...
kajti pop-ov imas lahko le 5 (zastonj) ostale si pac forwardas...
in ce noces da se mesajo med seboj, naredi tako kot vecina folka... LABELS
jaz imam skupno ene 10 emailov... od tega 1 ne gmaila in druge vse gmaile... in kar se da imam nastimano prek enega vmesnika... ce slucajno nimam, pa imam reseno na drugih gmail vmesnikih (ki so na drugih domenah)... tak da se ne tolcejo med seboj in so lahko vsi hkrati logirani
preko pop-ov in forwardinga...
kajti pop-ov imas lahko le 5 (zastonj) ostale si pac forwardas...
in ce noces da se mesajo med seboj, naredi tako kot vecina folka... LABELS
jaz imam skupno ene 10 emailov... od tega 1 ne gmaila in druge vse gmaile... in kar se da imam nastimano prek enega vmesnika... ce slucajno nimam, pa imam reseno na drugih gmail vmesnikih (ki so na drugih domenah)... tak da se ne tolcejo med seboj in so lahko vsi hkrati logirani
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
marS ::
Tut jaz bi probal wave - če ma kdo invite viška:
seckorama@gmail.com
seckorama@gmail.com
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
šernk ::
nekateri sporočajo da dobijo nove invite po 1 tednu, drugi celo takoj naslednji dan po prijavi...jst pa še kar brez
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: šernk ()
Smo že trije taki, jaz imam tudi Wave že en mesec, vabil pa nikjer.
zee ::
ce komu ostaja kaksno vabilo za Google Wave, se toplo priporocam. Email: jernej PIKA zidar AFNA gmail.com
Hvala!
Hvala!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
gepardus ::
Če ima kdo kakšno vabilo, bi še jaz prosil zanj. Email: 123.geppy.123@gmail.com
Hvala.
LP
Že imam, tako da ni treba ;)
Hvala.
LP
Že imam, tako da ni treba ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gepardus ()
root987 ::
Wave za invajte se ti pojavi med drugimi wave-i.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Jaz razen punce in dveh kolegov izmed kontakti nimam nobenega uporabnega kontakta, čeprav ima vsaj 50% ljudi, ki tako ali drugače sodelujejo z nami gmail.
Tudi vsi, ki so že preizkusili ta wave jim ni všeč. Meni je, zavedam se da je zadeva multiuporabna, če se vključijo google docs in ostale aplikacije, ampak pot bo dolga. Ne verjamem, da bo ta zadeva v enem letu tako razširjena...
Tudi vsi, ki so že preizkusili ta wave jim ni všeč. Meni je, zavedam se da je zadeva multiuporabna, če se vključijo google docs in ostale aplikacije, ampak pot bo dolga. Ne verjamem, da bo ta zadeva v enem letu tako razširjena...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zeberdee ()
root987 ::
Saj je še v Preview fazi in sploh ni namenjena za splošno rabo, posledično pa tudi ne, da bi bila razširjena.
Pa GMail račun in Wave račun sta dve popolnoma ločeni stvari.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
NORIPODKRAJ ::
zgleda zanimivo, tako da bi prosil enega korenjaka za povabilo
denis.debelak [afna] gmail.com
Hvaala :P
denis.debelak [afna] gmail.com
Hvaala :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NORIPODKRAJ ()
To seveda ni res. Ljudje, ki jih maš v Google Contacts in si se z njimi dopisoval preko maila, se sedaj dodajo tudi med kontakte v google wave.
Seveda. Pri 1350 kontaktih, ki sem jih zbral v zadnjih nekaj letih imajo google wave malo več kot tri promile uporabnikov.
DMouse ::
ce komu ostaja kaksno vabilo za Google Wave, se toplo priporocam. Email: jernej PIKA zidar AFNA gmail.com
Hvala!
Poslano!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 126671 (107077) | Looooooka |
» | Google Wave vedno bližeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4520 (2711) | jokos |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62206 (58925) | Lery |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115188 (55965) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122215 (112800) | OmegaBlue |