Forum » Mobilne tehnologije » Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
Digidoc ::
Živjo, nas je tudi zapustil en član, če je kdo zaintereairan naj pise na digidoc@windowslive.com
A
A
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Digidoc ()
Digidoc ::
[st.citat p6926883]Živjo, nas je tudi zapustil en član, če je kdo zaintereairan naj pise na ):
Smo ze polni
Smo ze polni
martincek1 ::
Obstaja kakšen dolgoročen Gang, ne da po par mesecih začne razpadat? Se lahko kam priključim, je še kdo za kaj novega?
Še vedno iščem, velja do preklica!
Še vedno iščem, velja do preklica!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()
vonik7 ::
Živjo,
prejšnji teden nas je zapustil en član, tako da iščemo nekoga, ki bo zapolnil prosto mesto.
Zaželjeno je, da ostanemo geng za dalj časa. Dolgoročno lahko treutno garantiram za 2 člana od 3.
Zainteresirani mi pišite ZS.
prejšnji teden nas je zapustil en član, tako da iščemo nekoga, ki bo zapolnil prosto mesto.
Zaželjeno je, da ostanemo geng za dalj časa. Dolgoročno lahko treutno garantiram za 2 člana od 3.
Zainteresirani mi pišite ZS.
darmar ::
Živjo, nas je zapustil en član. Bi se nam kdo pridružil? Smo 3/4.
Če se ne javim na zs, mi piši na rododendron3000@gmail.com
Če se ne javim na zs, mi piši na rododendron3000@gmail.com
Reloaded ::
Pozdravljeni. Tudi sam iščem še enega kandidata za epik geng, če koga interesira. Več na ZS ali daniel.horvat@gmail.com.
Hvala in lp.
Hvala in lp.
Reloaded!!!
Reloaded ::
Pozdravljeni. Tudi sam iščem še enega kandidata za epik geng, če koga interesira. Več na ZS ali daniel.horvat@gmail.com.
Hvala in lp.
Hvala in lp.
Reloaded!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 126958 (107364) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80518 (75080) | root987 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40180 (28143) | Primoz |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115318 (56095) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122267 (112852) | OmegaBlue |