Forum » Mobilne tehnologije » Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik
pomb4ir ::
zdravo
iscem clane za epick gang.
pisite na 040383993.
iscem 3 za orto epic gang.
pisite na 040383993
iscem clane za epick gang.
pisite na 040383993.
iscem 3 za orto epic gang.
pisite na 040383993
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: AndrejO ()
mikel ::
zdravo iščem člane za epic gang pišite na 040532067
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mikel ()
dud3k ::
Zdravo
Zanima me ali kdo ve kako zapustit svoj geng? Problem je da je žena naredil svoj geng in sedaj ne more zapustiti, da bi se priklučila drugemu. Sicer, če je kdo ki bi se ji pridružil bi bilo super.
Ime geng skupine je KANGLCE...
Hvala za vsako koristno infoemacijo...
LP
Zanima me ali kdo ve kako zapustit svoj geng? Problem je da je žena naredil svoj geng in sedaj ne more zapustiti, da bi se priklučila drugemu. Sicer, če je kdo ki bi se ji pridružil bi bilo super.
Ime geng skupine je KANGLCE...
Hvala za vsako koristno infoemacijo...
LP
Struc ::
Pozdravljeni,
imamo prosto mesto v gangu, v kolikor ste zainteresirani, pišite na strucjure@gmail.com
Lp,
Jure
imamo prosto mesto v gangu, v kolikor ste zainteresirani, pišite na strucjure@gmail.com
Lp,
Jure
slo_r ::
V kratkem imam namen podaljšati naročnino in zamenjati paket na Orto Epik. Iščem tri člane za epic gang, da se dodamo.
ZS
ZS
DavidH ::
Pozdravljeni,
Zanima me če ima kdo še kakšno prosto mesto v gengu, da se mu pridruzim za polni popust.
Pišite v zs in vam pošljem telefonsko.
Lp,
David
Zanima me če ima kdo še kakšno prosto mesto v gengu, da se mu pridruzim za polni popust.
Pišite v zs in vam pošljem telefonsko.
Lp,
David
Manca0 ::
Potrwbujem 3 clane za svoj gang. Posljite svoje stevilke na manca.luzar@gmail.com in posljem povabilo.
dud3k ::
Ali kdo se rabi kakšnega člana za geng? Če ga prosim pošljite vabilo na ninamravlja@gmail.com
hvala
lp
hvala
lp
Underhill ::
Iščem 2 zainteresirana za geng ali geng z dvema prostoroma. Več na email 33podbregarl@gmail.com
WaterBoy ::
A to je samo v orto paketih?
A to je samo v orto paketih? Jaz imam A1 svobodni in ne morem povabiti koga da si znižam naročnino?
A to je samo v orto paketih? Jaz imam A1 svobodni in ne morem povabiti koga da si znižam naročnino?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WaterBoy ()
noob96 ::
Neva1s1 ::
Še en prostor v gengu. Zainteresirani naj pošlje svojo telefonsko številko na 33podbregarl@gmail.com
WaterBoy ::
Fasa ::
primoz22 ::
Jaz sem ponesreči ustvaril epski gang in se sedaj ne morem pridružiti drugim, zaradi česar rabim 3 partnerje. Piši telefonsko številko v zasebno sporočilo, da ti pošljem povabilo.
ell4h ::
KnapAnja ::
borut1300 ::
Zdravo. En član nam je zapustil gang. V kolikor kdo isce skupino mi lahko pise na: borut.drobez@gmail.com
Hvala, Lp
Hvala, Lp
Mihi99 ::
Živjo, iščem še enega člana za v geng. Če bi se kdo pridružil naj me kontaktira na mihelahudobivnik@gmail.com. Lep pozdrav
matejka_ ::
Reloaded ::
Zdravo. Iščemo enega kandidata za geng...
Info na mail ali zs...
daniel.horvat@gmail.com
Lp
Info na mail ali zs...
daniel.horvat@gmail.com
Lp
Reloaded!!!
kopacev ::
Pozdravljeni,
iščeta se nova člana epskega genga.. mobilno številko za povabilo prosim pošljite na zasebno sporočilo ali na e-naslov timtam990@gmail.com
iščeta se nova člana epskega genga.. mobilno številko za povabilo prosim pošljite na zasebno sporočilo ali na e-naslov timtam990@gmail.com
Zdravo. Išče se en član za epski geng...
Zakaj nebi malo prihranili?
Več na ZS ali mail:daniel.horvat@gmail.com
Lp
Zakaj nebi malo prihranili?
Več na ZS ali mail:daniel.horvat@gmail.com
Lp
Reloaded!!!
Mihi99 ::
Zivjo,
Zapustil nas je en clan v gangu, ce bi se kdo pridruzil naj mi pise na mihelahudobivnik@gmail.com
Zapustil nas je en clan v gangu, ce bi se kdo pridruzil naj mi pise na mihelahudobivnik@gmail.com
Zdravo. Še vedno iščemo enega člana za geng...
Info zs ali mail: daniel.horvat@gmail.com
Lp
Info zs ali mail: daniel.horvat@gmail.com
Lp
Reloaded!!!
darmar ::
Živjo, nas je zapustil en član pa se išče novi, da zapolnimo nazaj in prihranimo ta 2 evra :) piši na rododendron3000@gmail.com.
SaRma6 ::
Zivjo, iscem geng h katermu bi se pridruzula. Pisete na sara.nameless@hotmail.com
Hvala! :)
Hvala! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 126647 (107053) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80444 (75006) | root987 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40134 (28097) | Primoz |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115163 (55940) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122202 (112787) | OmegaBlue |