Forum » Omrežja in internet » internetni ponudnik AMIS
internetni ponudnik AMIS
bbartolj ::
Že od 2.dec.2016 imam oddano naročniško pogodbo za dvojček tv AMIS optika. Kljub temu da je bil oče že več kot dve leti uporabnik ošo optike in naročnik enakega paketa AMIS kot ga naročam jaz, niso uspeli v dvajsetih dneh priklopiti AMIS dvojčka, tudi njihov partner jim je posredoval podatke o možnosti priklopa, vsak dan urgiram na njihovo številko 080 20 10, dobivam pa odgovore, v smislu, boste obveščeni na vašo kontaktno številko, brez okvirnega datuma priklopa, tak način dela brez cilja neobstaja v nobeni resni firmi, čeprav oglašujejo da na urejen priklop omogočijo dostop v osmih dneh. Občutek imam da neobvladujejo stvari, njihov center za pomoč uporabnikom, pa je en sam nateg, zato prosim njihove nadrejene, da komunicirajo njihovi operaterji pošteno, ciljno in korektno, verjetno bom počakala še kakšen dan, potem pa odšla h konkurenci, o AMIS-u pa nemorem povedati nič dobrega.
- zaklenil: Mavrik ()
konspirator ::
Na TK imajo odzivni čas, če kaj sprašuješ na helpdesk 1 mesec.
Telemach ? Haha.
Amisa ni več, sedaj je Simobil.
O kakšnem dvojčku je govora ? Pojasni situacijo tako, da bo še kdo drug razumel.
Telemach ? Haha.
Amisa ni več, sedaj je Simobil.
O kakšnem dvojčku je govora ? Pojasni situacijo tako, da bo še kdo drug razumel.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
OmegaM ::
Mogoče se motim. Še pred leti, ko smo imeli Amis je bil glede podpore težak. Amis je odvisen od Telekoma oziroma njihove podpore.
Zato je lahko podpora iz strani Amisa mukotrpna zadeva.
Zato je lahko podpora iz strani Amisa mukotrpna zadeva.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
jusv ::
Če že skoraj 3 tedne čakaš na priklop pa se prestavi k konkurenci.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
konspirator ::
http://www.amis.net/web3/zasebni-uporab...
"trojka flex " ima enako ceno kot "dvojka tv flex".
Si na OŠO ?
"trojka flex " ima enako ceno kot "dvojka tv flex".
Si na OŠO ?
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Heavy ::
Od kar so šli pod Simobil jim je kakovost storitev padla. Kot, da bi imeli čredo študentov po 3€/uro na help desku (so pa še vedno boljši od Telekoma).
Imaš 30 dnevni rok za priklop, če tega niso sposobni naredit pogodba avtomatsko zapade.
Imaš 30 dnevni rok za priklop, če tega niso sposobni naredit pogodba avtomatsko zapade.
#TeamFelix
fosil ::
Lahko je sicer odvisno od kraja, ampak telekom ima za moje pojme odlično podporo.
Se mi je zgodilo že, da je prišel tehnik k meni domov isti dan, kot sem prijavil napako.
Se mi je zgodilo že, da je prišel tehnik k meni domov isti dan, kot sem prijavil napako.
Tako je!
solatko ::
fosil - to je pri vseh operaterjih enako, če si tečen, te lokalni skrbnik obišče še isti dan, ob delavnikih.
Delo krepa človeka
solatko ::
Potem je imel rajonski serviser ravno čas, sicer pa se mora kak dan počakat, če ne težiš, da se mudi.
Delo krepa človeka
laguna1 ::
pozdravljeni
nikjer ne najdem, koliko je doplačilo za amis mobio tv, povsod samo piše za tri mesece brezplačno, me zanima, koliko je cena po tem obdobju. Pa še če mi lahko kdo, ki amis mobio tv uporablja, kakšna je kaj kvaliteta slike - sedaj sem na telekomovi optiki, pa nekako premisljujem za prehod na amis trojko fleks.
Hvala
nikjer ne najdem, koliko je doplačilo za amis mobio tv, povsod samo piše za tri mesece brezplačno, me zanima, koliko je cena po tem obdobju. Pa še če mi lahko kdo, ki amis mobio tv uporablja, kakšna je kaj kvaliteta slike - sedaj sem na telekomovi optiki, pa nekako premisljujem za prehod na amis trojko fleks.
Hvala
d4vid ::
Mobia je zastonj odkar obstaja.
Kar podaljsujejo.
Kar podaljsujejo.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Mavrik ::
Daj napiši tole pod Amis težave da nimamo kupa tem z isto vsebino.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 601411 (387) | bm1973 |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 81863 (24268) | Tilen |
» | Gradnje optike, VDSL central.... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 63790 (29849) | Lonsarg |
» | Amis težave (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13604 (7992) | Cowboy6 |
» | ima Amis stabilno tv in internet?Oddelek: Omrežja in internet | 5496 (4442) | Killermode |