Forum » Loža » Vračilo kupljenega blaga preko spleta - podjetje
Vračilo kupljenega blaga preko spleta - podjetje
avtek ::
Pozdravljeni!
Zanima me kakšne možnosti imam kot podjetje, ki je preko spleta kupilo blago, da le-tega vrnem in dobim povrnjen denar ali dobro imetje pri tisti spletni trgovini?
Nekje sem slišal, da izdelka ni mogoče vrniti v kolikor gre za prodajo podjetje - podjetje.
Hvala za odgovore.
Zanima me kakšne možnosti imam kot podjetje, ki je preko spleta kupilo blago, da le-tega vrnem in dobim povrnjen denar ali dobro imetje pri tisti spletni trgovini?
Nekje sem slišal, da izdelka ni mogoče vrniti v kolikor gre za prodajo podjetje - podjetje.
Hvala za odgovore.
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
Zstiller ::
Nimaš možnosti. Vračilo je mišljeno za fizične osebe, ki se ne spoznajo na določene zadeve. Kot podjetje se smatra, da točno veš kaj kupuješ.
St235 ::
Pozdravljeni!
Hvala za odgovore.
Vračilo je možno samo v primeru okvare ali dogovora.
jukoz ::
Pozdravljeni!
Hvala za odgovore.
Vračilo je možno samo v primeru okvare ali dogovora.
Ker zakon pa to ureja?
Sploh nisem pomislil na to, glede na to da mi še nikjer niso komplicirali.
St235 ::
Pri podjetjih je relavanten obligacijski zakonik in pa zakon o varstvu potrošnikov v delu, ki govori o garanciji.
Za fizične osebe pa je slednji zakon relavanten v celoti.
Za fizične osebe pa je slednji zakon relavanten v celoti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo blaga v enaa (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 38245 (3214) | tomaz- |
» | Nakup napačne stvari in vračiloOddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1413) | BivšiUser2 |
» | BigBang vračilo blaga 1.1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 81845 (72495) | St235 |
» | Vračilo blaga preko spletne trgovine (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 39549 (25306) | scipascapa |
» | Vračilo izdelkaOddelek: Loža | 4364 (3354) | grex |