» »

Plače grafičnih oblikovalcev

Plače grafičnih oblikovalcev

Navje ::

Živjo mene pa nekej zanima, kakšne so/imate danes kaj plače grafični oblikovalci pri nas v Sloveniji?

martincek1 ::

Verjetno cca -250 do 1500€. Bi rad postal grafični oblikovalec?

obsorsky ::

Pojdi v tujino. Product designer cca. 2800 - 3000eur neto.

opeter ::

Misliš, če si zaposlen ali pa plačan po projektih?
Povprečje naj bi bilo nekje tako kot je martincek1 napisal.

Odvisno od tega kje si, kdo si, kaj delaš, kdaj in predvsem komu delaš. Predvsem pa se cene razlikujejo tudi glede na večja mesta/pokrajine (države!), ni vseeno, če si v kakšnem glavnem mestu ali kje na podeželju. Tudi v smislu naročnikov.

Meja gledana s spodnje strani je lahko brezplačno (volunterska pomoč) in/ali nekaj evrov do vrha, ki pa je skorajda neskončen.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mtosev ::

meni je en kateri ima SP zaupal, da ima plačo 500-3000eur. odvisno od joba
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kosta ::

Mam kolega ki se ukvarja s tem in dobro zasluži, polega tega pa je ves čas prijavljen na CSD kot iskalec zaposlitve. Zakaj? - Pravi, da je plača za redno delo precej premajhna glede na znanje in sposobnosti in da raje dela na črno po projektih. Pravi, da ma dosti dela in da ne kaže da bi ga hmal zmanjkalo.;)

The Player ::

kosta je izjavil:

in da raje dela na črno po projektih. Pravi, da ma dosti dela in da ne kaže da bi ga hmal zmanjkalo.;)

veliko sreče. Ko se bo zameril ta prvi stranki, ki se ne bo strinjala z njegovo ceno in ga prijavila zaradi dela na črno. S tem se ni za hecat.

kosta je izjavil:

Pravi, da je plača za redno delo precej premajhna glede na znanje in sposobnosti

S tem se pa popolnoma strinjam. Še posebej se to pozna, če furaš projekte sam in ti stranke zbijajo ceno (beri zgoraj).

TheBlueOne ::

Kaksen bruto bi predvidevali, ce se dela 6h na dan, samo homeoffice, delo pa vsaj prve pol leta bolj tehnicne narave, prilagajanje kadrov, dodelave itn. Primerno za zacetnike.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Imam idejo, a jo ne znam realizirati (od programiranja, finančnega vložka itd..) (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
6623007 (20043) 111111111111
»

Plača urednika

Oddelek: Programiranje
276093 (4335) Blinder
»

˝Strah˝ me je, da nebi dobil zaposlitve (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10819894 (16288) @nny
»

Prosim za kritiko (oceno) spletne strani!

Oddelek: Izdelava spletišč
394676 (3406) Skatey
»

Zbiranje podpisov za referenduma (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21740852 (37676) borisk

Več podobnih tem