Forum » Igre » Igre in uporaba procesorja
Igre in uporaba procesorja
OmegaBlue ::
Problem je sledeč...
Najprej sm to opazil pri SoF II in WolfET zdaj pa se to dogaja tudi pri GTA VC. Battlefield je izjema(nevem zakaj).
Vsak špil mi 100% zabaše procesor nevem zakaj se to dogaja in sm že na robu živčnega zloma. Zaradi 100% zabasanosti mi špili seveda začnejo ribat (za tiste ka še niste pogruntal tole se prej ni dogajal). Malo zablokira pa gre naprej ampak čisto dovolj da te spravi iz tira recmo pri merjenju s snajperko nimam šanse več namert why?
Format windowsev ni pomagal bom probal še bios malo "urihtat" pa bomo vidl.
Če ma kdo idejo zakaj to dela pliz naj napiše jest sm že ponoru nad temu
Najprej sm to opazil pri SoF II in WolfET zdaj pa se to dogaja tudi pri GTA VC. Battlefield je izjema(nevem zakaj).
Vsak špil mi 100% zabaše procesor nevem zakaj se to dogaja in sm že na robu živčnega zloma. Zaradi 100% zabasanosti mi špili seveda začnejo ribat (za tiste ka še niste pogruntal tole se prej ni dogajal). Malo zablokira pa gre naprej ampak čisto dovolj da te spravi iz tira recmo pri merjenju s snajperko nimam šanse več namert why?
Format windowsev ni pomagal bom probal še bios malo "urihtat" pa bomo vidl.
Če ma kdo idejo zakaj to dela pliz naj napiše jest sm že ponoru nad temu
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
- spremenil: Ziga Dolhar ()
ABX ::
Vsaka igra ti zabije CPU na 100%, še bat file v dosu ti ga zabije na 100%, po moje imaš ti težave z pomanjkanjem spomina.
Če je CPU kriv ti igra šteka enakomerno.
Če je CPU kriv ti igra šteka enakomerno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
OmegaBlue ::
Em mam 512MB rama tko da ne mislim da mi ga primankuje sploh ker se je to začelo delat naenkrat ne da bi že prej to sm lahko brez problemov igrau.
bom raj še sistem napisu
PIII 866@1GHz (ne pomaga če ga odvijem)
512Mb rama SDRAM
GF4 Ti 4200 64MB (gainward nič navita)
bom raj še sistem napisu
PIII 866@1GHz (ne pomaga če ga odvijem)
512Mb rama SDRAM
GF4 Ti 4200 64MB (gainward nič navita)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ziga Dolhar ::
OmegaBlue: naslednjič izberi malce bolj "pomenljiv" naslov za temo, hvala.
https://dolhar.si/
Person ::
Igra pač uporabi toliko procesorja kot ji ga OS dovoli
Če ničesar drugega ne delaš bo 100% procesorja uporabljala igra.
Če imaš vklopljeno vertikalno sihronizacijo, bo igra uporabljala manj CPU časa, ker bo pač manj računanja zaradi manjšega števila slikic.
Windows programi, pa uporabijo procesor samo ob nekem dogodku, pač kilk na gumb ali kaj podobnega, drugače so pa IDLE (ali pa če nekaj izračunavaš, meriš).
Če ničesar drugega ne delaš bo 100% procesorja uporabljala igra.
Če imaš vklopljeno vertikalno sihronizacijo, bo igra uporabljala manj CPU časa, ker bo pač manj računanja zaradi manjšega števila slikic.
Windows programi, pa uporabijo procesor samo ob nekem dogodku, pač kilk na gumb ali kaj podobnega, drugače so pa IDLE (ali pa če nekaj izračunavaš, meriš).
Let's make something useful!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800GTX.. cod2 problemOddelek: Strojna oprema | 2795 (2121) | 823483 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3204 (1976) | samsung113 |
» | DX 10 ali DX 9 grafa? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 38962 (23181) | macgajver |
» | Sapphire Radeon X1900XT 256MB na testu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11359 (7382) | tiborrr |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2139 (1539) | AtaStrumf |