Forum » Kaj kupiti » skener + digitalc = 33k
skener + digitalc = 33k
C_maniak ::
Je neka ponudba, k dobiš skup benQ skener s2w 3300 + gigitalc isto benQ dc1300.
Specifikacije: ločljivost čitalnika do 19.200 x 19.200 dpi, optčno 600 x 1.200 dpi, 48-bitna globina, OCR program za pretvorbo iz grafične v tekst obliko s podporo za SLO znake, programi za obdelavo slik, USB priklop, dig. fotoaparat z 1.36 mio pik, ločljivost do 1.280 x 1.024, spomin 16 mb, USB priklop, torbica, baterije.
Zdej mene zanima, če bi se to splačal kupt, kr cena je res nizka, tk da mene mal skrbi, dani to kak klump. Ne rabim pa ne vem kake kvalitete. Skener bo fotr neki rabu, pa jez za kako slikco ( ne dost), digitalca bi pa tud meu, da se kje kej poslikamo, pa mam hitr na kompljutru gor, al pa kej kišto poslikam pa to. kr je vlka prednost to pol. Sicer spomina ma mal (16 mb) ampak me vseen zanima kak je pa drgač digitalc kej po spacifikacijah.
Men se sicer sumljiv zdi, kr vse slike kažejo fotoaparat od spredi in niti ena od zadi, tk da ne vem, če sploh ma kak ekranček zadi. Je to sploh možno, da bi bil brez???
Aha, tole sm zdle najdu:
Nekam mejhno tole zgleda.
Pa tale slika ne priča glih o kvaliteti digitalca:
Ok, mal sm zatežil zdle, ampak povejte svoje mnenje. Še 1x poudarjam, da ne rabim ne vem kaj, pa še pocen je.
Pa kake izkušnje mate kej z benQ produkti?
EDIT: Tistle 3D na tej strani je dobr narjen. Se vse vid. Nekam čudn je tist ekran. A ve kdo zako se sploh uporabla??
Pa tale s2w 3300 vidim, da je čist na dnu lestvice benq-jevih skenerjev. Hmmm, pa sej se mi gre bl za digitalca ko pa za skener, kr ga tk ne bom ne vem kulk rabu.
Specifikacije: ločljivost čitalnika do 19.200 x 19.200 dpi, optčno 600 x 1.200 dpi, 48-bitna globina, OCR program za pretvorbo iz grafične v tekst obliko s podporo za SLO znake, programi za obdelavo slik, USB priklop, dig. fotoaparat z 1.36 mio pik, ločljivost do 1.280 x 1.024, spomin 16 mb, USB priklop, torbica, baterije.
Zdej mene zanima, če bi se to splačal kupt, kr cena je res nizka, tk da mene mal skrbi, dani to kak klump. Ne rabim pa ne vem kake kvalitete. Skener bo fotr neki rabu, pa jez za kako slikco ( ne dost), digitalca bi pa tud meu, da se kje kej poslikamo, pa mam hitr na kompljutru gor, al pa kej kišto poslikam pa to. kr je vlka prednost to pol. Sicer spomina ma mal (16 mb) ampak me vseen zanima kak je pa drgač digitalc kej po spacifikacijah.
Men se sicer sumljiv zdi, kr vse slike kažejo fotoaparat od spredi in niti ena od zadi, tk da ne vem, če sploh ma kak ekranček zadi. Je to sploh možno, da bi bil brez???
Aha, tole sm zdle najdu:
Nekam mejhno tole zgleda.
Pa tale slika ne priča glih o kvaliteti digitalca:
Ok, mal sm zatežil zdle, ampak povejte svoje mnenje. Še 1x poudarjam, da ne rabim ne vem kaj, pa še pocen je.
Pa kake izkušnje mate kej z benQ produkti?
EDIT: Tistle 3D na tej strani je dobr narjen. Se vse vid. Nekam čudn je tist ekran. A ve kdo zako se sploh uporabla??
Pa tale s2w 3300 vidim, da je čist na dnu lestvice benq-jevih skenerjev. Hmmm, pa sej se mi gre bl za digitalca ko pa za skener, kr ga tk ne bom ne vem kulk rabu.
- spremenil: C_maniak ()
globoko grlo ::
moj emnenje če res ne rabiš ne vem kaj po l kup, digitalc je sicer bl tko tko, za priintat slike pa okrog folku kazat ne bo, mal za hec fotkat bo pa uredu, skener je pa verjetn kot vsak drug skener, poznam ga pa ne
če maš možnost mal preizkus zadevo pa se odloč
lp
če maš možnost mal preizkus zadevo pa se odloč
lp
||_^_|| ::
Tale digitalc je bolj v riti kot ne. Če maš $ rajš kupi kej pametnejšega ker tale slika ni za nikamor razen za web stran.
C_maniak ::
Ma sej vem, da je bl k***c vse skup, sam dobrih 30 jurjev za oboje pa tud ni dost.
Sej ne bi za to bil; nism tak.
Pa sej una slika je bla najslabša od vseh. Recimo tale:
pa tale:
in celo kej tajga:
Sevede ČE so ble vse s tem posnete.
Ma jaz bom to nabavu, pa bomo vidli kak bo.
okrog folku kazat ne bo
Sej ne bi za to bil; nism tak.
Pa sej una slika je bla najslabša od vseh. Recimo tale:
pa tale:
in celo kej tajga:
Sevede ČE so ble vse s tem posnete.
Ma jaz bom to nabavu, pa bomo vidli kak bo.
frenk ::
jah men se zdi kvaliteta tah slik čist uredu in ne vem kva vi prčakujete od digitalca, ki skupaj s skenerjem stane 30k...če bi jest meu dnar bi to nabavu...{C_maniak} ti pa mau poročaj kako se obnese pa kšno slikco gor prlep
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 42654 (17777) | Longinus |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28056 (13007) | e-marko |
» | Najboljši fotoaparat v GSM-u!Oddelek: Mobilne tehnologije | 5257 (4554) | V-i-p |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14893 (11581) | TribesMan |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10377 (7530) | reber |