Forum » Pomoč in nasveti » Chiptehnika.si izkušnje
Chiptehnika.si izkušnje
korenje3 ::
ne. imaš ti mogoče izkušnje s www.krneki.si ?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Ribič ()
lonewolf_ ::
Sem naročil hladilnik za grafično. Klical sem v četrtek opoldan, če imajo slučajno v trgovini na zalogi, pa mi je prijazno povedala, da nimajo in da dobijo robo ob ponedeljkih in petkih. Hitro sem oddal naročilo, naslednji dan ob 10. uri sem lahko dvignil v eLeclercu v Conradu.
Skratka zaenkrat nič slabega. Je nekako od Conrada, vendar bolj računalniško usmerjena.
Tudi cene niso zasoljene.
Skratka zaenkrat nič slabega. Je nekako od Conrada, vendar bolj računalniško usmerjena.
Tudi cene niso zasoljene.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
radmannsdorf ::
evo še en update. cene so super, ampak na strani so imeli 5-paket arctic ventilatorjev, kjer prktično dobiš enega zastonj, kot če bi naročal vsakega posebaj.
in ker je pisalo "trenutno nedobavljivo", sem jim pisal mail ali pač še bodo kdaj na voljo, pa mi je gospod odgovoril, da bodo čez par dni na zalogi.
in sem čakal in čakal. čez 3 tedne sem še enkrat poslal mail, če so slučajno pozabili naročiti ali pač ne bo več tega paketa. dobil sem odgovor, da zaradi četrtkovega praznika še ni pošiljke, lahko pa naročim 3 ventilatorje posebaj, ker so na zalogi. obenem pa je tudi ponudba za 5-paket ventilatorjev izginila z njihove strani.
odnos totalno butast. 3 tedne rabijo za paket iz nemčije, kriv je en praznik, potem se pa še budalo delajo in izbrišejo arikel s strani kot da nič ni bilo. razumel bi, če bi rekli, da 5-paketa ne bo več, in da imajo samo posamezne vente. ti čudni odgovori pa so me odvrnili od nakupa pri njih.
in ker je pisalo "trenutno nedobavljivo", sem jim pisal mail ali pač še bodo kdaj na voljo, pa mi je gospod odgovoril, da bodo čez par dni na zalogi.
in sem čakal in čakal. čez 3 tedne sem še enkrat poslal mail, če so slučajno pozabili naročiti ali pač ne bo več tega paketa. dobil sem odgovor, da zaradi četrtkovega praznika še ni pošiljke, lahko pa naročim 3 ventilatorje posebaj, ker so na zalogi. obenem pa je tudi ponudba za 5-paket ventilatorjev izginila z njihove strani.
odnos totalno butast. 3 tedne rabijo za paket iz nemčije, kriv je en praznik, potem se pa še budalo delajo in izbrišejo arikel s strani kot da nič ni bilo. razumel bi, če bi rekli, da 5-paketa ne bo več, in da imajo samo posamezne vente. ti čudni odgovori pa so me odvrnili od nakupa pri njih.
Cntntn ::
zanima me če je sedaj ta trgovina vredu, ker imam namen naročiti nekaj komponent.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189382 (4576) | Ebu Bekr |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21732 (5997) | neocodexx |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 375835 (162950) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285054 (119840) | darkolord |
» | Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32811 (21653) | cholt45 |