Forum » Pomoč in nasveti » LG Flatron firmware update
LG Flatron firmware update
luka46 ::
Pozdrav.
Včeraj sem od brata dobil ta ekran LG Flatron M2762D-PC. Pač, ekran deluje tudi kot TV, in opazil sem tudi režo za USB. Slike in muziko zazna, za filme predvajat pa ni. Malo sem šel brskat na google, in našel več postov kako downgrejdat oz. updejtat firmware na v3.15 in potem odkleniti DIVX HD, da lahko potem gledaš filme prek USBja. Našel sem to verzijo firmwera, dal na USB in priklopil zadaj v ekran. Nato je nastopil problem. Nikakor ne morem zagnat tega updejta. Probau sem obe varjante: Menu -> Options -> 7x Fav , Menu -> Options -> 7x št. 7. Kot sem gledau tudi na youtubu, se folku po tej kombinaciji gumbov na dalincu odpre to okno TV Software Update (expert) kjer potem izberejo firmware ki je gor na UBSju, in to je to. Meni pa se žau ne.
Trenutna verzija ekrana je 3.14.00.
Če ima kdo izkušnje s tem, kar z besedo na dan.
Hvala :)
Včeraj sem od brata dobil ta ekran LG Flatron M2762D-PC. Pač, ekran deluje tudi kot TV, in opazil sem tudi režo za USB. Slike in muziko zazna, za filme predvajat pa ni. Malo sem šel brskat na google, in našel več postov kako downgrejdat oz. updejtat firmware na v3.15 in potem odkleniti DIVX HD, da lahko potem gledaš filme prek USBja. Našel sem to verzijo firmwera, dal na USB in priklopil zadaj v ekran. Nato je nastopil problem. Nikakor ne morem zagnat tega updejta. Probau sem obe varjante: Menu -> Options -> 7x Fav , Menu -> Options -> 7x št. 7. Kot sem gledau tudi na youtubu, se folku po tej kombinaciji gumbov na dalincu odpre to okno TV Software Update (expert) kjer potem izberejo firmware ki je gor na UBSju, in to je to. Meni pa se žau ne.
Trenutna verzija ekrana je 3.14.00.
Če ima kdo izkušnje s tem, kar z besedo na dan.
Hvala :)
luka46 ::
Aha...to pa nism pomislu...bom kar zdj probau vse varjante
Eh...brez uspeha. Pomoje v ta menu, bi moral pridet tudi brez usbja. Ko sem iskal katere so kombinacije gumbov za ta menu, sem našel samo zgoraj dve omenjeni, in nobena ne dela.
Eh...brez uspeha. Pomoje v ta menu, bi moral pridet tudi brez usbja. Ko sem iskal katere so kombinacije gumbov za ta menu, sem našel samo zgoraj dve omenjeni, in nobena ne dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luka46 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Led TV H6400 - vtisi, težave, zadnji firmware (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66360 (11567) | Han |
» | GSmart Classic com.android.settingsOddelek: Mobilne tehnologije | 1316 (1073) | frg4 |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105722 (46166) | kitka77 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153101 (35670) | king67 |
» | xp noce ugasnat masine -- pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1011) | Kotzi |