Forum » Pomoč in nasveti » PCI-X seminarska naloga
PCI-X seminarska naloga
tonzo ::
živjo,
zanima me ali je že kdo izdelal seminarsko nalogo v tej smeri. to se pravi PCI-X in primerjava z PCI-express. Nekaj sem ze naredil samo je vsa literatura v angleščini in me zanima ali ima kdo že kaj bolj ziher narejeno kot moje prevajanje.:)
zanima me ali je že kdo izdelal seminarsko nalogo v tej smeri. to se pravi PCI-X in primerjava z PCI-express. Nekaj sem ze naredil samo je vsa literatura v angleščini in me zanima ali ima kdo že kaj bolj ziher narejeno kot moje prevajanje.:)
- spremenil: tonzo ()
tonzo ::
Napisal sem o PCI-x kako deluje itd... in se mi je ustavilo pri zgodovini nevem kaj naj napišem,potem bi pa se opisal vsako generecaijo pcx1 pcx2. potem pa se primerjal z pci-e.
pegasus ::
Jaz bi se osredotočil na konceptualne razlike med pci-x in pcie, potem pa lahko skozi zgodovino prikažeš, kako je do njih prišlo. Kakšni so problemi pci-x in kako jih pcie rešuje, kakšne so omejitve pci(-x) in kako jih pcie rešuje ter kakšna je prihodnost pci(-x) in pcie.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cisco 1710 usmerjevalnik in internet hitrejši od 10Mbps?Oddelek: Omrežja in internet | 2747 (2124) | Bakunin |
» | PCI EXPRESS -> PCIOddelek: Zvok in slika | 2266 (1993) | kixs |
» | DirectX10 kartic za AGP le ne bo?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3962 (2811) | ender |
» | Nova anketa: AGP, PCI, PCI Express, PCI-X? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7779 (6596) | kixs |
» | Prihodnost PCI Express vodila pri grafičnih karticahOddelek: Novice / Grafične kartice | 3902 (3902) | Mr.B |