Forum » Loža » Iščem revijo...
Iščem revijo...
Redorange ::
Pred leti je istočasno z NG izšla revija GEO, bila je v zeleni barvi. Potem so jo ukinili zararadi premalo prodaje.
Do št. maj-junij 2015 je izhajala revija Kako deluje in sedaj so ukinili še to.
Zanima me če da dobit še kaj takega podobnega pri nas, razen Življenje in tehnika.
Do št. maj-junij 2015 je izhajala revija Kako deluje in sedaj so ukinili še to.
Zanima me če da dobit še kaj takega podobnega pri nas, razen Življenje in tehnika.
BivšiUser2 ::
Katero revijo priporočate, ki pokriva tako 3D kot 2D applikacije in da ni pretirano draga. 2Dartist stanje je sledeče, kar je me je tudi presenetilo:
Nihče ne ve?
It is with great sadness that we are announcing the cancellation of the magazine, with the curtain closing in April 2017. We at 3dtotal would like to thank you for your, in some cases, years of loyalty in subscribing to 2dartist.
Nihče ne ve?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo temna energija pokopana?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12226 (9011) | gus5 |
» | Homeopatija (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 102985 (53865) | tikitoki |
» | Univerzalen virus killer aka. DRACOOddelek: Znanost in tehnologija | 2342 (1813) | Isotropic |
» | Mede8er MED500X Full HD Network Media Player (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12599 (10197) | upgrade |
» | Video oglasi v revijahOddelek: Novice / Ostale najave | 4817 (2813) | Pyr0Beast |