» »

Razlogi proti legalizaciji ganje ?

Razlogi proti legalizaciji ganje ?

tomi66 ::

Marihuana celi zobe?

Sem živi dokaz, da ta trditev ne drži

Sama mj ne, potreben je kompleksen pristop, je pa mj n.1 stimulator (ne vem, na racun cesa),jaz sem naredil hudica in pol ravno na racun mj (moras vnovcit stimulacijo tako, kot atleti ne bi dosegli konkurencnih rezultatov brez dopinga).
@ShowDown
To se izzivljajo, mentaliteta oblasti je, da se izzivlja nad nemocnimi. Law je pa itaq cheater.
@imagodei
Torej govorimo samo se o psiholoskemu ucinku za pozornost in tu je mj augmentacijska, saj si veliko bolj stimuliran do zivljenja.

Tale test ni vedno zanesljiv, saj pade pozornost

Ne vem ce ta test racuna ping.
Je kar tezko priti pod 180ms, uporabniki porocajte razlike wo and w mj.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

imagodei ::

> "Torej govorimo samo se o psiholoskemu ucinku za pozornost in tu je mj augmentacijska, saj si veliko bolj stimuliran do zivljenja."

THC vpliva na možgansko kemijo, which in turn pomeni spremenjeno zaznavanje okolice. Ne vedno, v določenih situacijah pa gotovo, je prav to nevarno in neželeno. Lahko sam sebi lažeš, da temu ni tako in živiš v laži, ampak nima smisla. Nablojen sem pogledal že vrsto filmov, pri katerih nisem mogel slediti zaporedju in sem se v določeni točki spraševal, kaj sploh gledam. Tudi stvari, ki sem jih videl in zaznal 10 sekund nazaj, se nisem spomnil. Konkretno nablojen človek postane tudi dremav in sploh nima kaj početi za volanom.

Če bi znanstveno določili mejo, pri kateri je še varno voziti avto (tako kot je to določeno na 0,5 oz. 0.24 promila pri alkoholu), potem deloma dopuščam, da tako mejo postavimo. Ni si pa treba lagati, da pod vplivom marihuane postanete boljši vozniki. To je ena podobna zabloda in kretenizem kot tisto, ko pijanci, ki redno sedajo za volan alkoholizirani trdijo, da po petih pirih vozijo bolj počasi in bolj zbrano, ker se zavedajo, da so pili (in so zato bolj varni vozniki).

Debata o tem, a lahko voziš zadet od THC-ja (pijan, ali kako drugače zadrogiran) je absolutni fail v osnovi. Obstaja čas za zabavo, nekaj povsem drugega pa je čas za resnost - kamor spada tudi upravljanje 1 tone težkega stroja oz. po domače: vožnja avtomobila. Vbijte si v glavo, da eno z drugim ne gre, pa basta. Ni treba iskat izgovorov, da se ga zakajaš in nato še voziš. Zabavaj se, ko to omogočajo okoliščine. Najbolj moteča pri vsej stvari je ravno totalna neodgovornost voznikov, ki za volan sedajo netrezni. Najprej bi se zabavali in omamljali, nato pa še vozili. Fino je bit totalno neodgovoren, ne razmišljat o možnih posledicah in potem iz zabave oditi nablojen/pijan, pa prespati v topli domači posteljici. Malce težje je pa odgovorno planirat, da zadrogiran pač ne smeš vozit in da če si na zabavi z avtom, pač ne boš spal doma ali pa se ne boš omamljal.

Glavni problem je neodgovornost, zato toliko izgovorov. V bistvu je vsaj v Sloveniji vseprisoten kompleks Petra Pana, ko mladcem ni treba prevzemati odgovornosti za svoja dejanja tja do 30-ega leta. Zalega neodgovorna!


> "Ne vem ce ta test racuna ping. "

Kakav ping, bre? Aplikacija se izvaja lokalno na tvojem računalniku! Stvar je v tem, da tisti, ki mislite, da svoje blagorodno stopalce premaknete iz gasa na bremzo v 0,1 sekundi, medtem ko brezskrbno vozite po cesti in se morda ravno praskate po jajcih, potrebujete en resen reality check. Reakcijski čas 0,5 sekunde v treznem stanju v avtomobilu, ko ne pričakujete nevarnosti, je izjemen!
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

tomi66 ::

Kakav ping, bre? Aplikacija se izvaja lokalno na tvojem računalniku!

To ne bo drzalo, zadeva je remote!

Drugace sem pa zmagal, en spliff in poizkusite popraviti moj cas. Porocajte razliko.
http://www.prelovac.com/vladimir/reflex...

Nablojen sem pogledal že vrsto filmov, pri katerih nisem mogel slediti zaporedju in sem se v določeni točki spraševal, kaj sploh gledam. Tudi stvari, ki sem jih videl in zaznal 10 sekund nazaj, se nisem spomnil. Konkretno nablojen človek postane tudi dremav in sploh nima kaj početi za volanom.


Ucinek mj je relativen, mj lahko deluje kot kemoterapevtik, kar pomeni, da ti stopi del potencialno rakave materije, katera preide v kri in te lahko "nablede".
Sestava cloveka presnojeda je bolj "bounce off - type" in manj rakave materije za stopit, posledicno te manj prizadane in te da bolj na"levetation".
Kako hitro te spusti je tretja zgodba (povprecno 1 ura).

Na splosno zadeva ni toliko nevarna kot alkohol, je zdravilno zelisce in v glavnem si med voznjo se bolj previden. Tako, da tukaj ne bi kompliciral, kot je bilo, brez THC testiranj, ce si pa resno "nablojen", te pa malo opozori in ti predlaga, da malo pocakas preden nadaljujes s previdno voznjo.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

imagodei ::

> "To ne bo drzalo, zadeva je remote!"

Yeah, right. :\


> "Ucinek mj je relativen, mj lahko deluje kot kemoterapevtik, kar pomeni, da ti stopi del potencialno rakave materije, katera preide v kri in te lahko "nablede"."

Ti nisi normalen.

Pa še vedno ne spremeni dejstva, da je najbolj fino v življenju imet vse: čiste gate, ki jih pere mamica, kosilo na mizi, ki ga ravno tako kuha mamica, denar za ganjo od štipendije ali žepnine, "svoj" avto, ki ga je kupil foter, vsak večer uživati ob zakajanju z marihuano na remote lokaciji, nato pa prevoz domov in hop v toplo posteljo - ki sta jo spet kupila očka in mamica. Nobene odgovornosti, samo cel kup ene uživancije - dokler nekaj ne gre hudo narobe.
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Bodo ze prinesli noter, ce ne drugje, na genetiki, ne mores obsojati kot oblast.
Verjetnost, da bo individum tak kot oblast je skoraj 1. Jabolko ne pade....., clovek je produkt druzbe in sploh ne mores biti boljsi kot vodstvo (Napoleon bi bil vzornik), trenutno je pa oblast enormni sucker, ves kaksne kazni imamo v prometu in nasploh? Taka oblast ne bo trajala in za novo, intelektualno, liberalno, informacijsko, miroljubno generacijo, ki prihaja, bi predlagal in predvideval zelo liberalno vodenje, vsi se poskusajmo obnasati tako, ne pa posnemati trenutno oblast.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

imagodei ::

Daj poskusi na forum postat v treznem stanju, ker takole je nemogoče debatirat. Razumljiv si samo sam sebi.
- Hoc est qui sumus -

gruntfürmich ::

lol
debilni froci vedno znova in znova odkrivajo, kako čudodelna in zdravilna je trava:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

tomi66 ::

Skoraj vsi Slovenci komunicirajo z "bitching"-om. Kaj je tu nerazumljivega? Ze veckrat sem bral, tudi na slo-tech, da se mora ta oblast zamenjat z mlajso generacijo, da bo prislo do kasnih obcutnih sprememb, tudi na podrocju mj.
lp
www.hempaq.wordpress.com

imagodei ::

Mah - kaj ima odnos države do trave veze z osebnim spoznanjem, da vožnja + uživanje snovi, ki spremenijo dojemanje realnosti, ni niti odgovorno niti moralno?

Bluziš na polno in zamegljuješ zadeve tam, kjer jih ni treba. In sicer zato, ker v sebi iščeš izgovore, kako bi se lahko fino zabaval in sviral kurcu vsak dan, pri tem pa neovirano vozil po cesti.

Oseba brez vsakega čuta za odgovornost, torej. Dajmo najprej to razčistit, potem pa bomo ugotavljali, kaj se mora spremeniti v državi, da boš ti lahko brez skrbi nabavljal MaryJane.
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Not at all, ce zakon dovoljuje voznjo pod vplivom alkohola, ki je cisto drugi rang, kot elektromagnetno vs. mehansko valovanje npr., ali elektricni odziv vs. mehanski odziv. Taksna je razlika, kot dan pa noc, ko si najbolj zakajen, imas se vedno dosti boljse reflekse, kot pri 0.5 alkohola. Nadalje, sem ze prej omenil, je THC super antioksidant, zelo dobrodosel v prometu, kjer mrgoli prostih radikalov.
Kot sem rekel, ne mores biti boljsi od svojih nadrejenih (clovek je kultivirana ovca) in tudi nisi, si bolj strog kot sama oblast, to pa ni kvaliteta.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

imagodei ::

> "Not at all, ce zakon dovoljuje voznjo pod vplivom alkohola, ki je cisto drugi rang, kot elektromagnetno vs. mehansko valovanje npr., ali elektricni odziv vs. mehanski odziv."

A maš to nek random nonsense generator, al si konstantno kvalitetno zadet, ali si zgolj trol s preveč časa?


> "Kot sem rekel, ne mores biti boljsi od svojih nadrejenih (clovek je kultivirana ovca) in tudi nisi, si bolj strog kot sama oblast, to pa ni kvaliteta."

Speak for yourself. Očitno ti niso jasne zadeve dost. Rajš si pejt enega namotat, pa razpravljaj z nekom, ki dosega tvoje nivoje razsvetljenosti: s samim sabo.
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Well, it's moving, any way, check it out!
Ex-world leaders form Global Drug Policy Commission

lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

imagodei ::

Bučko, kaj tebi ni jasno? :\

V Sloveniji je uživanje marihuane dekriminalizirano že vrsto let. Očitno si tak Pot-head, da niti ne veš, kaj se dogaja okoli tebe...
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

We want safety, kot pise tu na Azariusu, da je represija naredila dosti vec skode, kot droge same. Torej hocemo bolj easy atmosfero, vec tolerance. Pise da je vojna proti drogam izgubljena in to je "very recent statement".
lp
www.hempaq.wordpress.com

imagodei ::

Kakšno represijo pri uživanju čutiš v Sloveniji? :\ A viš, kako non-stop trajajoča zadetost škoduje tvojim možganom? Nisi sposoben slediti niti pogovora niti najmanj.

Uživanje trave v Slo je dekriminalizirano. Kamot in brez skrbi si lahko (za zaprtimi vrati) prižgeš jolo in se jako nablojen šetaš po ulicah. Noben policaj te ne bo kaznoval ali aretiral. Svobodno lahko kadiš jointe, goltaš kukije, piješ Bhang...

Res pa je, da se ne smeš sprehajati po cesti z 20g trave. Posedovanje z namenom preprodaje je kaznivo dejanje.

Verjamem pa, da je to potheadu tvojega formata težko poštekat.
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Nimas posta brez "bitching"-a. Prav tezko se zadrzujem.
Izgleda, da si toliko naliman na forum, da ne beres novic.
So naredili hisno preizkavo in mu nasli zvitek, napolnjen z neznano zeleno rastlino, predvidevajo, da gre za mj.
So jih ustavili in jim nasli 3 zvitke, napolnjene z neznano zeleno rastlino, predvidevajo, da gre za mj, po koncanem preliminarnem testu jih bodo kazensko ovadili zaradi posedovanja.

itd, skratka, groza za bruhat,
medtem, ko velike ribe "untouchable" itaq.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

imagodei ::

Itak, odkrito uživam, ko te zajebavam. Tvoji posti kar kličejo po zajebavanju. Jebi ga, sem te pač okarakteriziral na podlagi tvojih dosedanjih prispevkov in si padel v najnižjo skupino bedačkov, ki se občasno pojavijo tle gor... Tko kot kak tio2 in njegovi kvazi znanstveni poskusi.

Načeloma se podjebavanja izogibam, rezervirano je le za najnižje low-life, za katere se mi zdi, da ne morejo biti tako usekani, kot se delajo da so.

Ker očitno nisi sposoben dojeti, še enkrat pišem, tokrat bolj počasi:
Posedovanje večje količine marihuane z namenom preprodaje je kaznivo dejanje. Zaradi enega grama, ki ga policaj najde na tebi, ne boš šel v zapor.
- Hoc est qui sumus -

hamax ::

tomi, obstaja razlika med dekriminalizacijo in legalizacijo.
Ce posedujes marihuano za lastno uporabo si v prekrsku, ni pa to kriminalno dejanje.
Se pravi placas kazen, ne gres pa v zapor, ce zelo poenostavljam.

imagodei ::

Ah, dekriminalizacija in legalizacija... To je sicer dost zavajujoče.

Dekriminalizacija pomeni dobesedno, da neko dejanje ni kriminalno. Še vedno je lahko prekršek, kot npr. prometni prekrški oz. posedovanje manjše količine trave za lastno uporabo.

Legalizacija seveda pomeni, da neka stvar ni več prepovedana. Prekrški so pa prepovedani, ravno tako kot kriminalna dejanja (samo sankcije so manjše in blažje).
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Tvoji posti kar kličejo po zajebavanju. Jebi ga, sem te pač okarakteriziral na podlagi tvojih dosedanjih prispevkov in si padel v najnižjo skupino bedačkov, ki se občasno pojavijo tle gor... Tko kot kak tio2 in njegovi kvazi znanstveni poskusi.

Načeloma se podjebavanja izogibam, rezervirano je le za najnižje low-life, za katere se mi zdi, da ne morejo biti tako usekani, kot se delajo da so.

To ni to, "approach" je v glavnem splosen, ce zajebavas enega, bos ne da bi vedel zajebaval tudi druge in svojo zeno tudi, npr.
Hitler npr. je na zacetku sovrazil zide, na koncu pa vse, tudi svoje generale, torej "approach spherical is with human". Kaj konkretno iz mojih postov je low-life, ce sem "highest life", ti si low. Enostavno je tezko ziveti "dying",
mislec, da je nesmrtnost mogoca a ti bos vseeno umrl. Bolje je reci tip je kreten, smrt je "a must", zame pa je to low.
Samo ni problem (ce si malo bitch), sem tudi "exceptional" psihoanalitik in ti povem, Slovenci enostavno komunicirajo z "bitching"-om, relativni term(Die hard with a vengeance).
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

hamax ::

npr. Hitler

Tadam, pa ga mamo :D
Godwin's law @ Wikipedia

tomi66 ::

No zdaj pa filozofija, stereotip nosi vsak, Hitlerja sem omenil kot "one of n.1" zgodovinskih osebnosti, bil je clovek in tudi ti imas dolocene stereotipne lastnosti, ker si clovek. In iz psihologije vem, da ko nekoga sovrazis, potem pogledas nekega drugaga, ki ga prej nisi sovrazil in tisto sovrastvo od prejsnjega se vedno zveni v tebi in se prenasa
tudi na drugega. Skratka, clovek ni mehanski in zato deluje po sistemu kultivacije, po verjetnosti "by time", ce si npr. 70% svojega zivljenja sovrazil, je verjetnost 0.7, da bos sovrazil naslednjega, ki ga bos spoznal.
In nauk tega je, da moras biti zmeren in toleranten do vsakogar ali pa se raje umaknes, ker preferenca te tudi "describe"-a, da si "simply attracted to hate, you'd find it, but it's you".
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

Pyr0Beast ::

imagodei je izjavil:

> "To ne bo drzalo, zadeva je remote!"

Yeah, right. :\


Ampak je res !!!

Hehe.

Zadeva dela ob izklopljenem wifiju. Torej ni.

No zdaj pa filozofija, stereotip nosi vsak, Hitlerja sem omenil kot "one of n.1" zgodovinskih osebnosti, bil je clovek in tudi ti imas dolocene stereotipne lastnosti, ker si clovek. In iz psihologije vem, da ko nekoga sovrazis, potem pogledas nekega drugaga, ki ga prej nisi sovrazil in tisto sovrastvo od prejsnjega se vedno zveni v tebi in se prenasa

LOL
Efekt prenesene agresije tule sploh nima veze. Tebe je preprosto zabavno zezati v glavo, zato, ker se poizkušaš delati pametnega s svojo iluzijo superiornosti. Ne miško, tako ne lavfa zadeva tukaj. Ali daješ argumente, v katerih se motiš, pa te popravimo. Ali daješ pravilne argumente, pa te zakomentiramo. Ali pa si tiho.
Neko dokazovanje, da si 'boljši' od nas, tu ne bo obrodilo sadov.

tudi na drugega. Skratka, clovek ni mehanski in zato deluje po sistemu kultivacije, po verjetnosti "by time", ce si npr. 70% svojega zivljenja sovrazil, je verjetnost 0.7, da bos sovrazil naslednjega, ki ga bos spoznal.

Citation needed.

In nauk tega je, da moras biti zmeren in toleranten do vsakogar ali pa se raje umaknes, ker preferenca te tudi "describe"-a, da si "simply attracted to hate, you'd find it, but it's you".
lp

Na tem nivoju si že globoko zabredel v drek, ko zahtevaš od drugih, da se lepo obnašajo do tebe. Ne.
Tisti ki bluzijo z zmernostjo in tolerantnostjo so povečini taki, da tega sami ne spoštujejo. In ti potem pričakuješ da se bodo ljudje lepo obnašali do tebe ? Ne, ne gre tako.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

tomi66 ::

ker se poizkušaš delati pametnega s svojo iluzijo superiornosti

Cisto nic mi ni do dokazovanja, da sem boljsi, to je cloveska lastnost in zato ste lahko vsi srecni.
methuzelah
methuzelah@wiki
lp
www.hempaq.wordpress.com

strictom ::

Prepovest med vožnjo, šolo, delom, ... isto kot alkohol. Vendar popolnoma legalizerat.

Trava ma sicer bolj dolgoročne posledice. Kratkoročni spomin rahlo zjebe, lenoba, utrujenost, apetit, ...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

tomi66 ::

It is a Biblical fact that there was a slow decline in life-span from 950 years for Noah to 205 years for Terah (Gen. 11), and down to 70 years when Moses wrote Psalm 90: 10. We need to remember that man was created as an immortal being, but sin brought about death (Rom. 5: 12).

As a matter of fact, we do not know for sure what caused man's life-span to decline


Pa je pisalo nekje, da pred Noetom niti slucajno nebi poizkusili zivali ('d be grose) in tudi jaz vem, ki se ukvarjam s funkcijonalno religijo, da "animal based foods" in ostali grehi. "Don't kill" v extrem pomeni, da se sadeza ne utrgaj, drevo ima rado svoj produkt, temvec pocakaj, da pade na tla.

Down side up -> further on bitch
Otrok kaka in lula v plenice. Pa to še ne pomeni da bomo tebe lepo gledali če boš to počel.


lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

Pyr0Beast ::


Cisto nic mi ni do dokazovanja, da sem boljsi, to je cloveska lastnost in zato ste lahko vsi srecni.


Otrok kaka in lula v plenice. Pa to še ne pomeni da bomo tebe lepo gledali če boš to počel.


Pa je pisalo nekje in tudi jaz vem, ki se ukvarjam s funkcijonalno religijo, da "animal based foods" in ostali grehi. "Don't kill" v extrem pomeni, da se sadeza ne utrgaj, drevo ima rado svoj produkt, temvec pocakaj, da pade na tla.

Vsaka religija je nefunkcionalna.
Ekstremizmi so neumnosti.

Kaj če streseš drevo, da sadež pade na tla ?

Jao, kakšne težave si delajo nekateri.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

tomi66 ::

Kaj če streseš drevo, da sadež pade na tla ?

Ker je majhen greh, ni velike razlike, toda ce pocakas, da plod sam pade na tla, bo verjetno bolj zrel in mikroorganizmi bodo se bolje opravili svoj posel (vse kar prebavis je delo mikroorganizmov) in v perfekcijo tudo to steje, niti Methuzelah, 969, ni bil perfekten, da ne bi umrl.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

Pyr0Beast ::


Ker je majhen greh, ni velike razlike, toda ce pocakas, da plod sam pade na tla, bo verjetno bolj zrel in mikroorganizmi bodo se bolje opravili svoj posel (vse kar prebavis je delo mikroorganizmov) in v perfekcijo tudo to steje, niti Methuzelah, 969, ni bil perfekten, da ne bi umrl.

Ali lahko prosim zanemariš vse kar si se iz te vere naučil, ker ti očitno ne koristi in začneš študirati kaj, kar je celo osnovano na znanstveni osnovi ? npr. Biologija za srednje šole ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

tomi66 ::

Joj ste trdi, torej noces verjeti?
Pa ce verjames bos definitivno zivel dlje in bolje.
Jaz sem zanemaril vse, ko se mi je enkrat zacel celiti zob in ostale cudezne stvari.
Yello tudi pravi zanemari znanost "universe is magic" in da je to tudi znanost priznala, samo ga tip seka mimo, vseeno,
ko pravi da je "Earth - highly insignificant planet" in omenja "big bang as a fact", ta je taka kot "Earth is a platform".
Yello Pocket universe
"Universe is without source and drain, is circulating like", po moje
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

Pyr0Beast ::

Joj ste trdi, torej noces verjeti?

Vera je za neumne.

Predstavi mi raje konkretne dokaze.

Pa ce verjames bos definitivno zivel dlje in bolje.

Zakaj pa nebi živel krajšega življenja, ker se boš zastrupil z gnilimi japkami ?


Jaz sem zanemaril vse, ko se mi je enkrat zacel celiti zob in ostale cudezne stvari.

Potem si pač trapast.
Zobozdravsvo manjše luknje obdela z ozonom ter jih zadela. Minimalen poseg. In zobje se znajo do neke mere obnoviti, to je že stara in znana zadeva.

Ostalo je versko nakladanje.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

tomi66 ::

Itaq bom scasoma vedel vec, ko se staras nazaj, recimo, ko si okoli 50-60, in izgledas kot 20, potem lahko bolj zagotovo verjames, tudi meni se zdi neverjetno, toda, ko gre enkrat staranje nazaj, tega ne izpustis vec.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Pyr0Beast ::

Meni se pa zdi da postajaš senilen in ne mlajši.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Arto ::

strictom je izjavil:

Prepovest med vožnjo, šolo, delom, ... isto kot alkohol. Vendar popolnoma legalizerat.

Trava ma sicer bolj dolgoročne posledice. Kratkoročni spomin rahlo zjebe, lenoba, utrujenost, apetit, ...


Ja, če pretiravaš. Isto kot alkohol. No, od alkohola še umreš, če pretiravaš.

tomi66 ::

Meni se pa zdi da postajaš senilen in ne mlajši.
To pri meni so kompleksne meritve, sem zelo samo kriticen, ampak za zdaj verjamem in mogoce bom vedno bolj.
Kratkoročni spomin rahlo zjebe, lenoba, utrujenost, apetit, ...

Pise tudi, da je spomin "recoverable", lenoba je pa tudi "recovery", ko ti naprimer zmanjka robe, si nekaj casa hiper aktiven na racun shranjene energije, ki si jo "na-load-al".
lp
www.hempaq.wordpress.com

imagodei ::

Kako, hudiča, vam je uspelo v temi o THC in ganji priti do dojenčkov in posranih plenic? S tem loletom od človeka se res ni možno normalo pogovarjat...
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Povej kaj bolj pametnega, stagnacija je "a prior of degradation".
Stagniras v bitching-u. Ti povem, si bolj socialne narave, ne toliko tehnicne, za izmenjavo info-tov. It's info age, infos are "money" in this age, so rekli na upravni fakulteti. Ce nimas konstruktivnih, prosim ne z instanco off topic, ta je stagnirana. Ma, najdes relacijo, kot sem zacel, holy herbThe Holy Herb,
magic herb of longivety.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

Shegevara ::

tomi66 je izjavil:

It is a Biblical fact that there was a slow decline in life-span from 950 years for Noah to 205 years for Terah (Gen. 11), and down to 70 years when Moses wrote Psalm 90: 10. We need to remember that man was created as an immortal being, but sin brought about death (Rom. 5: 12).

As a matter of fact, we do not know for sure what caused man's life-span to decline


Pa je pisalo nekje, da pred Noetom niti slucajno nebi poizkusili zivali ('d be grose) in tudi jaz vem, ki se ukvarjam s funkcijonalno religijo, da "animal based foods" in ostali grehi. "Don't kill" v extrem pomeni, da se sadeza ne utrgaj, drevo ima rado svoj produkt, temvec pocakaj, da pade na tla.

Down side up -> further on bitch
Otrok kaka in lula v plenice. Pa to še ne pomeni da bomo tebe lepo gledali če boš to počel.


lp


Tvoje raziskave so zavajujoče on koželjne.

Namreč je bil pred veliko poplavo nad zemljo ogromen rezervar vode, ki je bil steklenega značaja. Bog ga je postavil, da je ščitil takratno ljudstvo pred nevarnimi UV žarki in sevanjem, ki je prihajalo od sonca. Ljudje so seveda jedli veliko mesa in žabe in postrvi.

Ko pa se je Bogu zahotelo, da je ustvaril poplave, je pomeril svojo čarobno palico v ta tank in ga razbil na nebeške prafaktorje in voda je v rekordnem času naplavila ves tamkajšni svet.

Seveda pa je s tem uničil zaščito ljudstva pred soncem in zaradi slabih posledic sončnega sevanja in UV žarkov so zaradi tega začeli živeti mnogo krajšo življensko dobo.

Kaj pa ti bluziš o enih vegeterjancih pa pojma nimam in to sploh nima smisla!

tomi66 ::

LOL ta je "platform type"
Niti ti niti jaz nisva zivela takrat, da bi zagotovo vedela, we relay on scripts.
Sem bral zanesljiv vir, da je bilo pred Noetom jesti meso "disgusting".
lp
www.hempaq.wordpress.com

Bob Rock ::

tomi66 je izjavil:

LOL ta je "platform type"
Niti ti niti jaz nisva zivela takrat, da bi zagotovo vedela, we relay on scripts.

naslednji stavek

Sem bral zanesljiv vir, da je bilo pred Noetom jesti meso "disgusting".
lp

Kar drugi berejo ni zanesljivo, kar ti preberes pa je? :)
Avtogol?

btw...mas obcutek, da bolj pameten izpades, ce uporabis vsako tretjo besedo anglesko?
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

tomi66 ::

Kar drugi berejo ni zanesljivo, kar ti preberes pa je? :)
sam se prepricaj

btw...mas obcutek, da bolj pameten izpades, ce uporabis vsako tretjo besedo anglesko?

Ang. je zelo matematicni jezik (veliko razmisljam v ang.), je international, se s tem tudi ucim, da vstavljam ang. besede, nimam stresic ang. keyboard in verjamem v www svet, da bodo drzave scasoma izgubile pomen, racionalizacija biroja, standardov, marketa in se mnogo drugih prednosti, kaksen jezik bi potem uporabljali?
In ze danes noces biti omejen na Slo. in komuniciras international.
Velikokrat tudi ni primernega slo. izraza ali je krajsi v ang.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

gruntfürmich ::

tomi66 je izjavil:

Ze veckrat sem bral, tudi na slo-tech, da se mora ta oblast zamenjat z mlajso generacijo, da bo prislo do kasnih obcutnih sprememb, tudi na podrocju mj.
lp

če imaš v mislih mlajšo generacijo od sedanjih 25 let navzdol (predvidevam da tudi ti spadaš v to kategorijo), te moram razočarati. ker je ta generacija zelo 'fucked-up': apatična, zmanipulirana, neumna... (seveda so izjeme, ampak v ppm.jih:D)
če bi pa sodil po tebi pa sploh:))

drugače pa če te zanima moje mnenje glede trave in trdih drog, sem ga že zapisal. glasi pa se nekako tako, da imho če legaliziramo travo, ne bomo zmanjšali porabe. če pa legaliziramo trde droge (sem za), pa je moje mnjenje glede porabe neodločeno (čeprav se nagibam bolj k zmanjšanju), vendar pa se bo kriminal s tem povezan drastično zmanjšal, če bo cena ugodna. sem pa tudi za to, da se legalizira trava pa se potem vidi kako je na stvari. ampak sigurno ne na cesti;)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

tomi66 ::

če imaš v mislih mlajšo generacijo od sedanjih 25 let navzdol (predvidevam da tudi ti spadaš v to kategorijo), te moram razočarati. ker je ta generacija zelo 'fucked-up': apatična, zmanipulirana, neumna... (seveda so izjeme, ampak v ppm.jih)
če bi pa sodil po tebi pa sploh

a bit bitch, kaj te konkretno moti?
Jaz sem 37, za mlade vem, da niso toliko energicni.
Kar se tice vseh drog, ne vidim uporabe, torej ne vem, zakaj bi se jih legaliziralo. OK vem, zato, ker bi imel liberalno, ker je koristno, kdor hoce biti podenj zadet, naj bo in ostali bi videli kako je in bi se lazje odlocili, tak nocem biti. Zdaj pa vsakemu malo disi poizkusiti.
Ponavljam, ta je malo druga The Holy Herb
in iz lastnih izkusenj, nic ni niti 10% potence(genetic recovery) in stimulacije(zdrave), produktivnost se poveca, poizkus na misih -> nove mozganske celice.
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

hamax ::

Sem bral zanesljiv vir, da je bilo pred Noetom jesti meso "disgusting".

Url pls. Ceprav v bistvu ni treba. Ce verjames v pravljico o Noetu se nimava o cem pogovarjati.
Verjetno ti je zobna miska popravila zob.

tomi66 ::

Vec kot pol sveta verjame, na Nizozemskem imas kopijo Noetove barke, ni nujno, da so vsi ti scripti brez veze. Drugace sem sam -> ne verjamem, dokler ne vidim "type", samo tale mozaik "is mysteriously fiting together".
lp
www.hempaq.wordpress.com

Pyr0Beast ::

is mysteriously fiting together

Zato ker je bil zamišljen, da se ujema, ne zato, ker se je dejansko zgodil.

Take zgodbice hitro padejo pri preverjanju resnice, ker so preprosto preveč natančne in popolne.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

BigWhale ::

Snake oil, to ste zaceli prodajati. Eno kapljico za bolecine v krizu, eno kapljico za revmo, eno kapljico za zlomljeno nogo, eno kapljico za nesmrtnost ... Pardon, en dim.

A se lahko tema spravi nazaj na nek normalen nivo in se zacne operirati z dejstvi in konkretnimi argumenti? Drugace predlagam, da se tole zapre, ker je ratal dizaster.

jype ::

tomi66> Vec kot pol sveta verjame

http://bou.si/god.html

Blinder ::

Maruhiano uživa? Nje je pa res škoda, ša sama ne ve kako hitro bo končala na ulici in kradla torbice za svojo odvisnost. Ali res ni nikogar med njenimi bližnjimi, ki bi jo magari na silo spravil v komuno, če je treba za 5 let pa za 5 let, da si le ne uniči življenja.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Gandalfar ::

Naj spomnimo: zazeljena je on-topic, argumentirana debata


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21741862 (30131) jype
»

Dekriminalizacija marihuane za rekreativno uporabo v USA(col, was) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13425423 (22132) jype
»

Zaradi jointa po petih dneh ob vozniško...? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36954021 (34925) Matija82
»

Legalizacija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1019095 (7402) koyotee
»

Legalizacija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
936147 (5238) g0Run7

Več podobnih tem