» »

extreme digital spletna trgovina

extreme digital spletna trgovina

««
9 / 10
»»

Koko008 ::

Glugy je izjavil:

Zakaj si 6 mesecev čakal? Če v 14 dneh izdelka ni pri teb v tvojih rokah moraš takoj poslati sporočilo da odstopaš od pogodbe. Kot potrošnik imaš pravice in si vsaj na slovenskem trgu zelo zaščiten. Uporabi jih. Jz sm pri njih samo enkrat monitor naročil pa sem ga dobil ceneje kot bi ga kjerkoli drugje na slovenskem trgu in to brez težav v 3 dneh dobil. To je vse kar lahko rečem. Jz ne bi čakal 6 mesecev.

Priporočam ti da se obrneš na Evropski potrošniški center: https://www.epc.si/pages/si/o-nas/strok... ki je bil ustanovljen ravno zato da ti kot potrošniku pomaga. Da se ukvarja z konkretnimi primeri in to brezplačno.


Misliš da tega nisem poskušal? Kolikokrat sem jim napisal da odstopam od pogodbe ter zahtevam kupnino nazaj, oni pa mi pošlje o neko sliko iz skladišča kot dokaz da so od poslali in take fore.
Šele ko sem jim točno citiral po katerem členu kerega EU zakona imam pravico od odstopa pogodbe so me začeli jemati resno.
Zadeva je že razrešena, tako da nima veze več epc, čeprav sem se nanj tudi obrnil pa ni nič pomagalo.
Sam pač vem da pri teh idiotih verjetno ne kupim nič več, če že pa samo en izdelek naenkrat in z plačilom po povzetju.

Bantani ::

Mogoče pa res poslujejo bolje,če plačaš po povzetju:D Jaz sem zmeraj plačal po povzetju pa nikoli nobenih problemov,če ti pa s kartice takoj trgajo jim je pa malo ravno za vse skupaj:))

Glugy ::

Ne razumem zakaj si sprejel blago če si že v prvih 14 dneh odstopil od pogodbe. Ne morejo se kr zmišljevat pa ne spoštovat tvoje odločitve o odstopu od pogodbe. Pravila so pravila. V 14 dneh lahko odstopiš od pogodbe če gre za nakup preko spleta; v 14 dneh od odstopa pogodbe ti pa morajo vrnit denar če se ne motim. Sigurno je neka varovalka; bi jih lahk tožil al pa kej. Ne morejo se kr neki zmišljevat. Če rečeš odstopam od pogodbe o dobavi tega in tega izdelka iz tega in tega dne se oni nimajo kej preseravat. Briga te v kerem skladišču imajo blago in nevem kaj. To je njihov problem ne tvoj.

mat xxl ::

Sam sem imel 12 nakupov na Extremu, vedno po povzetju, nikoli nobene težave, oziroma enkrat okvara Samsung TV ja, je bila odpravljena na našem pooblaščenem servisu korektno.

dolenc ::

Jst ze dolgo narocam od njih, sicer kako stvar na leto. V nedelo narocil, danes poslano, zmeraj vnaprej placam, tko da nimam nekih pritozb :)

Koko008 ::

@glugy
Natančneje sem dobil vrnjen denar šele po pol leta, ne izdelka.
Ja pravila so pravila, ampak dokler se oni na drugi strani maila obnašajo kot 13letniki na bivšem letgo-ju jim kaj prav dosti kot pa da jih greš tožit res ne moreš. Sicer pa gre za Madžarsko firmo me slovensko, kar vse skupaj še dosti uteži.

teslam2 ::

po cca 7 mescih doblili dobropis...

Stari89 ::

Lihkar sem se malo opekel pri Extreme Digital.
Ogledujem si Sonyjev nov bluetooth zvočnik. Na strani vse kul vse fajn in nikjer napisano, da ni na zalogi. Odločim se ga kupit. Ker sem tepec, plačam s kreditno kartico. Dan ali dva kasneje prejmem mejl "Naročeni izdelki čakajo na dostavo dobavitelja". Ok, na podporo napišem mejl "kdaj bo na zalogi oz. kdaj lahko pričakujem dostavo". K sreči dobim odgovor v razumnem času, ampak v stilu "nimamo te informacije". Si mislim "Pizduni, pobirate prednaročila, ampak se pretvarjate da je zadeva na zalogi." Ampak okej, zadevo lahko prekličem. Pa je ne morem, saj me pričaka nek butast potrditveni obrazec, ki ne deluje.


Sedaj jim pišem na mejl in molim, da bom še kdaj videl vnaprej plačan denar. Javim ob priliki. LP

teslam2 ::

bos, nasledno spomlad enkrat

rdecaluc ::

Če si plačal s kreditno lahko pri svoji banki narediš charge-back čist neodvisno. Sam pač rabiš dokaze da ni poslano, da zavlačujejo ipd.

Lp
Est modus in rebus. ,typos

Stari89 ::

Denar je bil dva dni nazaj vrnjen. V tem času sem izdelek naročil in prejel iz Amazon.de. LP

teslam2 ::

glej glej, mogoce so se pa malo zresnili...

Protous ::

Jst bi rad kupil en procesor k je na Extreme Digital sam 400€ na mimovrste pa 450€, a se mi splača? Al bom sploh vidu procesor?

mat xxl ::

Kupi plačilo po povzetju in bo vse OK.

Han ::

Ponavadi dobiš najceneje procesor iz Nemčije.

Koko008 ::

Protous je izjavil:

Jst bi rad kupil en procesor k je na Extreme Digital sam 400€ na mimovrste pa 450€, a se mi splača? Al bom sploh vidu procesor?


Kupi z plačilom po povzetju in obvezno samo en izdelek. Prosim ne naroči procesorja za 400€ in ram za 100€ skupaj, ker zna bit da boš plačal 500€ za škatlo z samo ramom.

mat xxl ::

Ne vem, če to drži sam sem enkrat naročal ene 30 malih delov po 15 eur različnih, vse je prišlo, kot je treba.

S cenami je pa tam tako, ali so top nizke ali pa celo višje, kot drugje....

MrStein ::

Ah, datum dostave:

Pričakovani datum dostave: med 2021 ?????? 4 - 2021 ?????? 5


Eh, lahko bi že unicode podporo uredili... evo slike:



Google pravi da gre za jezik "sinhala", pomeni pa beseda marec.

Svašta...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrStein ()

Melanholija ::

Evo naročil telefon, me prav zanima kdaj pride. Sem pa dal plačilo po povzetju, ima da se zmigajo :D

Zgodovina sprememb…

jure707 ::

Pozdravljeni, jaz mam pa kar težave s temle extremom. Sem v zacetku leta kupil monitor pri njih,ki je po enem mescu nehal delat. Klical sem na asus, kjer so rekli da monitorjev ne popravljajo, zato sem ga poslal nazaj na extreme. Odkar je kurir prišel po monitor na dom, od njih nisem prejel nobenega obvestila ( recimo da je monitor prispel na firmo...). Tako sem brez monitorja ze skoraj 2 mesca, ne odgovarjajo na mejle....klicat jih pa tudi ne mores ker naj bi imeli tehnicne tezave.

Mare2 ::

Kriza tole, ja.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

mat xxl ::

Ma imajo suport sicer v srbskem jeziku, samo meni so uredili en puhalnik listja.....

gosterm ::

Kr jeba je z njimi. Meni so vrnili denar. Ampak tako kot je bilo kot napisano, nič se niso odzvali. Potem sem začel pisati mail, pa še enega pa še enega, pa potem na vsake dva tri dni. Odzvali so se potem ko sem jim dal sliko da je kurir dejansko prevzel s tisto tracking number. Kao lejte pri vas je izdelek nazaj tj. tracking number wtf... Potem spet kao ja bomo vrnili denar pa spet ni bilo nič od njih. Pa spet dva tri maili, da niso vrnili pa da če bi vrnili bi bil denar že na trr. Skratka never again. Jaz sem jim težil in na slo. mail in generalni, pisal nove maile, da se jim je sprožil nov ticket. Poklicati itak ne moreš.
<a href="http://www.sportnatrgovina.si/">Sportnatrgovina.si</a>

traktor ::

Sam imam tudi probleme, nakazal v naprej nekaj stotakov, izdelka ni bilo na zalogi preklicali naročilo, zdej pišem emaile na telefonski številki se mi je sicer enkrat oglasila ženska in rekla da je že nakazano al bo pa jutri.
Zdej jim tud telefonska že kakšen mesec ne dela "zaradi tehničnih težav". Očitno bom moral stopit do odvetnika in izvest izvršbo. Bolj ciganarija je ta trgovina tako da ne plačujte v naprej.

mackon72 ::

Jaz imam tudi slabo izkušnjo, naročil TV in ga prejel (do tukaj vse ok) ko sem odprl embalažo pa sem ugotovil, da je ekran počen. Poizkušal sem jih dobiti na telefon - nič samo odzivnik - poslal email - so se sicer oglasili da rabijo še nekaj slik, ki sem jih poslal, sedaj pa kak teden nič od njih.
Mal neresna firma, ki še telefona nima (vsaj delujočega ne), tako da je bil to zadnji nakup pri njih.

r3dkv1c4 ::

Vedno ima določen procent kupcev težave.
Sam nekaj časa z njimi nisem delal ampak ob zadnjem naročilu s prddhodnim plačilom, ni bilo težav.
Pa ni bil majhen znesek.

Mislim, da je odvisno od zalog pri njihovih dobaviteljih.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

David30 ::

Zdravo, ali mislite da bo vse v redu, če naročim telefon preko te strani z plačilom po povzetju.

Mare2 ::

David30 je izjavil:

Zdravo, ali mislite da bo vse v redu, če naročim telefon preko te strani z plačilom po povzetju.

Hja, ne morem garantirat. :) Upaj, da ne bo razbito steklo že ob prevzemu. Malo preberi nazaj po temi. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare2 ()

hopacupa1 ::

naročil izdelek... sedaj ga čakam že 1 mesec NE PRIPOROČAM. Izgovarjajo se na dostavno službo. Zgleda, da jih bo treba terjat.

DarwiN ::

Nekaj ga fajn biksajo, ja. Ampak ne bi rekel, da so postali nategovalci. IMHO imajo zgolj velike težave z dobavo in so hkrati šalabajzerji.. Že znana posledica pandemije. Skratka, do nadaljnjega jaz ne bi naročal pri njih.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

mat xxl ::

Jaz sem vedno vse dobil, sem pa par krat napisal vse plačilo ob prevzemu, ker ja kupi en ob prevzemu, drugi avans, komu bodo najprej dobavili.... ja onemu ob prevzemu, da si ne premisli, oni drugi, pa naj počaka en malo......

widj3098dj32 ::

hopacupa1 je izjavil:

naročil izdelek... sedaj ga čakam že 1 mesec NE PRIPOROČAM. Izgovarjajo se na dostavno službo. Zgleda, da jih bo treba terjat.

Sem narocil in placal tv za black friday, po 2 tednih se ni premaknil, nato sem jim pisal kako je stanje. Izgovorili so se ze drugic, da pa naslednji dan pa pride. Nato so isti dan izdali tracking stevilko in zakljucili narocilo. Po 1 tednu se nic ni premaknilo, kar pomeni, da so cigani drzali narocilo kot talca, da ga ni bilo mogoce prekiniti na web shopu, niso pa imeli zaloge.

Ko sem jim pisal, da bi rad prekinil, je na helpdesku dejal, da to ni mozno, ter da naj tv prevzamem, nato poslikam in jim posljem slike, da odstopam od nakupa. Nato bodo oni poslali dostavno sluzbo, ki bodo tv odpeljali na moje stroske, ko pa dobijo tv, ga bo pristojna sluzba se pregledala, ter sele nato odlocila za vrnitev kupnine. Bullshit 1. klase, seveda bi se potem izgovorili, da sn jas kakorkoli poskodoval tv in bi se moral se borit za lasten denar. Nope.

Na to sem odvrnil, da TVja sploh ne bom prevzel, ter ga narocil pri BB v Sloveniji, kjer je prisel v 2 dneh (takrat je dejansko bil znizan tako kot na edigital na black friday). Ironicno je en dan po dostavi BB v Slovenijo prisel moj TV iz edigitala, katerega sem se prek spleta zavrnil dostavo. To je bilo 24.12.2021, je pa trajalo do 7.1.2022 (en faking mesec od nakupa produkta "na zalogi"), da so oni na webshopu preklicali narocilo, tako da bom zdaj v nasl. tednu verjetno dobil refund.

Po zavrnitvi dostave sem jim poslal se 2 e-maila, kako je stanje, ni bilo odgovorov.

Izogibajte se tega gnilega shopa, oz. ce ze morate tam kaj kupiti, dajte po povzetju.

Zgodovina sprememb…

polpo ::

Iz oddaje Koda:
EPC: Extreme Digital sistematično krši pravice potrošnikov
https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/1748...

marko20 ::

MOČNO ODSVETUJEM NAKUP PRI NJIH!
Če res ne gre drugače, NUJNO izberite plačilo po povzetju !!!

Jaz sem naročil prejšnji teden izdelek, ki je na zalogi. Do danes se ni nič premaknilo (ne odgovarjajo na maile, telefon ne dela). Na žalost sem plačal s kartico (šele kasneje videl to temo).

mat xxl ::

Jaz sem kupil pri njih že vsaj 10 x , vedno plačilo po povzetju tudi na podjetje , vedno vse ok, razen 1x je prišla zadeva z 14 dnevno zamudo.....

LeXani ::

A ta koda za sledenje paketa za DPD. je sploh teprava? Mi sploh ne najde paketa..
Čas prve prijave 04.11.2005

KuhaR ::

Imam občutek da oni zbirajo naročila in jih pol nekdo pripelje v SLO in od tu prepošljejo preko DPDja. So pa za 20 ali več % cenejši pri nekaterih rečeh od naših trgovcev. Je pa res scarry ko čakaš na paket in ti DPD napiše da nima podatkov.
Vodno hlajen že od 1999.
Ryzen 9 5950/MSI MAG B550 Tomahawk/32GB3600 cl14/RX7900XT

gwtlwesncw ::

Se opravičujem za vznemirjanje zaradi priklica teme iz pozabe, kolikor vidim, niste preveč zadovoljni s to spletno trgovino?

Eno QE55Q80A tv smo naročili (s plačilom po povzetju!), ker ena stara tv (od žlahte) namerava crkniti ali nekaj, je fino ceneje kot drugje (navkljub 7€ doplačila za dostavo in predlagano plačilu po povzetju) - glede na amazon.de in ceneje.si.

Bomo videli, kako bo, čeprav eni jasno odsvetujete nakup pri njih, nič hudega, če pride čez 14 dni.

c3p0 ::

Diletanti so poslali trde diske kar tako nametane v obloženo kuverto. Seveda je en zdaj hin. /facepalm

DPD številko dobiš takoj, nato pa kaki 2 dni nič, verjetno res zberejo za kombi naročil, nato pripelje sem in preda našemu DPD.

Han ::

Tudi Amazon pošilja zadnje čase nezaščitene HDD.

bf4ed ::

Ja ker ne vejo kaj pošiljajo. Zdaj že vsak drek prodaja PC opremo, nekdaj so ble namenske trgovine.

opeter ::

Če bi vsaj dali tisto plastiko ...


https://www.amazon.com/Plastic-Clamshel...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

gwtlwesncw ::

Moram se pritožiti čez edigital še jaz, žal ne gre drugače!! Smo jim jasno napisali, da hočemo dostavo čez en ali dva tedna (skoraj raje dva), oni pa že en dan (ali dva, glej, ne vem) po naročilu predajo pošiljko kurirski družbi...

Niti doklicati ne morem podpore uporabnikom, da so nas zyebali, ker še bo potrebno malo počakati na prežarčevanje, čeprav bi se morali oglašati do 16:30 (!), mi pa tisti samplani telefonisti prekinejo povezavo!

Kakor se zdi smešna situacija, je neresno.

Zgodovina sprememb…

Mare2 ::

Same negativne izkušnje. A je kaka dobra? Recimo, da se omejimo na zadnje eno leto. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

modelno1 ::

V začetku marca naročil, plačal s kartico, dobil v roku 10 dni, mal dolga, ampak ok ...
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

opeter ::

Škoda, da ne ponujajo novejše strojne opreme (vsaj če gledam komponente ...):
https://edigital.si/racunalnistvo/kompo...

 Procesorji

Procesorji

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

gwtlwesncw ::

pri nas je bilo, kot smo domenili, še počakali so na nas z dostavo (namenoma ali ne, ne vem), ob priliki še moramo nekam montirati in sprobati to reč, če sploh dela kot mora, da ne bo kakšnih sitnosti, zdaj smo samo 'umaknili z oči'... delivery guy je poznan, pri plačilu vedno dodamo za malico ali ponudimo hmeljev napitek. cena je bila glede (na ostale) v redu in je zdaj 10% višja... kako fajn.

c3p0 ::

Je kdo imel kakšno reklamacijo pri njih? Na prvi mail so avtomatsko odgovorili, da odgovarjajo le še v angleščini. OK, naj jim bo, pošljem isti mail preveden. Od tega je 10 dni in nič več od njih. Katastrofa.

c3p0 ::

Je trajalo 2 meseca, a so na koncu vrnili denar, brez pregovarjanja. Ne naročam več tam občutljive robe.

Bostjan_321 ::

Kako je z uveljavljanjem garancije za belo tehniko ?

Moram poslati zadevo nazaj, ali lahko peljem v Sloveniji na servis ? Gre za Elektrolux napravo, kdo sicer to servisira sploh v Sloveniji ? Verjetno bo najboljše da jim kar nazaj pošljem ?
««
9 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 487 88 89 90 )

Oddelek: Kaj kupiti
4452851657 (164) srus
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31751421 (17618) V-i-p
»

Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23473400 (14386) scipascapa
»

Spletna trgovina edigital

Oddelek: Kaj kupiti
329865 (5288) SuperVeloce
»

Mimovrste oddano naročilo/spreminjanje cene (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5411726 (9451) Mare2

Več podobnih tem