» »

Formula 1 2015

Formula 1 2015

««
60 / 69
»»

PrimozR ::

Super Sonic je izjavil:

A ko v življenju pišeš test v šoli in ga ne narediš, boš rekel, da si šel neupravičeno pisat?

Glede na to, kdaj in kako sem failal izpite, ja, definitivno neupravičeno, ker sem stran metal roke. Kar me je občasno potem tudi teplo.

billy je izjavil:

Me pa čudi prvi odstavek, kako lahko reče "suddenly"...kaj ne spremljaš kaj se dogaja okoli tebe ali kaj, saj imaš ogledala, občutek za prostor, kje je kimi, etc. Ta suddenly je pomoje izgovor, da naredi celotno zadevo bolj dramatično, češ "jaz sem vozil čisto nedeljsko, potem pa naenkrat nekdo bočno v mene, saj ga niti nisem videl!". Ampak dirkanje ni vožnja po cesti, pa še tam moraš paziti na vse udeležence in ne mislit, ah..saj vedo kako morjo vozit, jaz bom šel svojo linijo, on pa naj gre kako hoče, saj je moja pravilna.

Bottasu nekaj fali, da bi bil top dirkač, pomoje bo ostal tam na nivoju rubensa, masse, webbra.

ZELO dobro znano je, da se iz modernih F1 avtov vidi bolj slabo, za kar je 'kriva' varnost, dandanes iz avta gleda le še vrh čelade in vizir. Primerjaj to še s Sennovimi časi, kjer je bila preglednost bistveno boljša. Naprej že vidijo (kar vidijo), nazaj vidijo, kar vidijo z ogledali, a vstran vidijo bore malo, itak ne morejo obračati glave, vsaj ne do neke uporabne mere.

Kako naj bi torej Bottas videl Kimija, če bi se mu v mrtvi kot skril v praktično vsakem avtomobilu (tudi cestnem), kjer lahko mahaš okrog z glavo, kaj šele v F1. V ogledalih ga ni mogel videti, ker je kimi v ovinek pikiral tako na ozko (ob notranjem robu) in naravnost, da je bil preveč stran, bil je, jasno, bistveno preveč zadaj, da bi ga lahko videl ob sebi, torej je bil res neviden. Ker je bil še pred zaviranjem Kimi daleč zadaj, je Bottas jasno logično mislil, da je v tem ovinku varen. No, logično le, če ne upoštevaš kamikaz. Na vsakem sim racing serverju bi, če bi te videli, za takole potezo verjetno fasal ban iz naslova kamikaze.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

ttommy ::

Dr_M je izjavil:

Me pa čudi prvi odstavek, kako lahko reče "suddenly"...kaj ne spremljaš kaj se dogaja okoli tebe ali kaj, saj imaš ogledala, občutek za prostor, kje je kimi, etc.

Ko bos naredil izpit za avto, bos videl, da je vcasih treba tudi naprej gledat, ne samo nazaj.

Najbrž misliš, da je treba včasih gledat tudi nazaj in ne samo naprej. In na stran. In predvidevati. Mislim, da si ti zelo slab šofer, če dejansko misliš kar si napisal.
Gamer

Dr_M ::

ttommy je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Me pa čudi prvi odstavek, kako lahko reče "suddenly"...kaj ne spremljaš kaj se dogaja okoli tebe ali kaj, saj imaš ogledala, občutek za prostor, kje je kimi, etc.

Ko bos naredil izpit za avto, bos videl, da je vcasih treba tudi naprej gledat, ne samo nazaj.

Najbrž misliš, da je treba včasih gledat tudi nazaj in ne samo naprej. In na stran. In predvidevati. Mislim, da si ti zelo slab šofer, če dejansko misliš kar si napisal.

Raje se ne trudi odgovarjat, ce ne razumes stvari, ki sem jih napisal.
In potem se na podlagi nerazumevanja ocenis, da sem slab sofer. Nevem ce obstaja tako grda zaljivka, ki bi si jo ti zasluzil zdele.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

PredatorX ::

Dr_M je izjavil:

ttommy je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Raje se ne trudi odgovarjat, ce ne razumes stvari, ki sem jih napisal.
In potem se na podlagi nerazumevanja ocenis, da sem slab sofer. Nevem ce obstaja tako grda zaljivka, ki bi si jo ti zasluzil zdele.

Joj, RAI je bil predaleč za prehitevanje. Naredil je napako. Dobil je kazen. THE END. Glede njegovega obnašanja...
1. Z vsem spoštovanjem bi se mu lahko opraviliči.
2. Jebeš RAI-a, če nezna priznat napake.
3. Letos je naredil veliko napak, rešuje ga samo FERARI z dobrim avtom. Me prav zanima kje bi nil in kako bi se počutil, če bi vozil hondo.

BT52 ::

Končno nekaj pametnega.

http://www.bbc.com/sport/0/formula1/345...

Jupiii. Torej ostaja upanje za RB in Renault, da se mogoče z 44 tokeni popolnoma pobereta. S tole zalogo pa lahko do novega leta že konkretno predelaš PU sklop.

Super Sonic ::

44 tokeni?
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

TribesMan ::

Tud mene zanima od kje ta cifra?
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

videc ::

Mogoče so pri Renaultu mišljeni še letošnji.
Naj bi pa bilo 32 žetonov čez sezono.

videc je izjavil:

Mogoče so pri Renaultu mišljeni še letošnji.
Naj bi pa bilo 32 žetonov čez sezono.

Jup. 12 letošnjih in 32 drugo leto... Pač inženirji razmišljajo tako. Pač normalen razvojni plan.

MaterVola ::

Jst ::

Nič posebnega in novega. Max isto govori že nekaj let, Bernie je pa prestar, da bi dokončal misel, ki jo je začel. :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Berniea je zelo težko poslušat.

MaterVola ::

Meni je ta intervju, kot bi gledal volka pod ovčjo kožo :)

no comment ::

Jst je izjavil:

Nič posebnega in novega. Max isto govori že nekaj let, Bernie je pa prestar, da bi dokončal misel, ki jo je začel. :)

Mah, če bi ta dva geezerja poslušali bi bila F1 vsako leto bolj dolgočasna in odklopljena od svojih fanov.

Oh, wait... WTF!

Nov Hondin motor s predelanimi izpušnimi kolektorji.

Tribes: zgleda, da je tole ravno posodobitev iz RUS in ALO PU-ja. Za katerega so pravili, da navkljub nekaj orogov res brnel drugače. Vredu, nekako pričakovano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

billy ::

veqlargh ::

Upam, da bodo njemu čim večkrat ta "Botas" namever izvedli. Zdaj mu bodo samo quotali tole, ko bo pičkaril :D

gensi ::

https://twitter.com/VictorM_F1/status/6...

Zvok je precej drugačen...

PrimozR ::

Navezano na gensijev link: http://www.motorsport.com/f1/news/red-b...

FIA kot kaže uporablja vse zvode z katerimi hoče uveljavit zgornjo ceno PU-jev... Tudi z igranjem na struno umerjenih 2.2l biTurbotov...
https://translate.google.com/translate?...

Super Sonic ::

Alternativni motor je že nekaj časa v "pogovorih", na začetku je bil to kar huronsko omejen bivši V8, pa potem iz tistega ni bilo nič. Ok, zdej tole...

To je brezveze. Naj odprejo pravilnik tko, da se bo dal motor razvijat in bo vse OK.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Še ena bedarija...

ttommy ::

A sploh bojo kvalifikacije?
Gamer

galimim ::

Na skyju pravijo da je opcija da bodo jutri zjutraj ob 10 po lokalnem času, če bo vreme dopuščalo
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

Jst ::

Kaj se pa zgodi, če odpeljejo samo Q1 del kvalifikacij? (To se je omenjalo.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

connel ::

Veljajo pač rezultati iz Q1.

Kvalifikacije prestavljene za pol ure btw.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: connel ()

Če vse odpade, potem znajo rezultati iz FP3 veljat+kazni.

Ni rečeno, če odpadejo danes jih še vedno lahko izvedejo jutri dopoldne, ne bi bilo prvič.

Saj pravim, če odpade vse, torej če tudi jutri dopoldan ne bi mogli qualy izvest. Morajo mislim da do 12.00 lokalno imet štartni red dorečen?

Tako nekako ja, dvomim da bodo danes tole izpeljali, precej slabo vreme. Jutri naj bi bilo boljše, bo pa vseeno deževno, vsaj take so napovedi.

Upam, če bodo qualy jutri, da ostane deževno, dirka pa potem suha, oz iz mokre na suho stezo.

Suha sigurno ne bo. Napovedi niso dobre. Šele v ponedeljek bo boljše.

Še za 30min prestavljeno...

Nič ne bo danes, kvalifikacije jutri ob 9ih po njihovem času.

Kdaj je to po našem, če se vračuna tudi premik ure pri nas?

Ob 16h?

Če sem prav videl je bilo za UK rečeno ob 14. uri, torej za nas ob treh.

Pomojem so se malo zakalkuliral.

Austin je UCT-6, mi smo trenutno UTC+2, jutri bomo pa UTC+1. Torej je 7 ur razlike.

Bo kar prav, trenutno so 7 ur za nami, jutri samo še 6.

Zgodovina sprememb…

O_o

Trenutno so 8, jutri bodo 7...

Razen če imajo oni tud DST.

Zgodovina sprememb…

Hm, dirka je 13h lokalno, pri nas pa ob 20h, torej 7h?

Očitno se tudi njim spremeni ura?

Tule mi pravi da smo 7 :D - http://www.timeanddate.com/worldclock/u...
CDT imajo, kar mi pravi na timebuddy da so 7ur za nami, 5 za UK.

Sem še prestavil na jutri ob 9ih za njih in je prestavilo na 15. uro.

Zgodovina sprememb…

Oboji mamo DST.

Nam se spremeni jutri, njim se spremeni 1. novembra :D

Tko da ja normalno je 7 ur razlike, drug teden bo samo 6 ur razlike. Zato bodo kvalifikacije ob 15h, in dirka ob 19h.

Jebena prestavljanja ur, čisto odveč je in samo zmedo dela :D

TribesMan je izjavil:

in dirka ob 19h.

Hitro sporoči na RTV, imajo namreč napisano začetek prenosa dirke ob 19.50, takrat bo mogoče lojza že prvak ;)

Saj imajo prav, ob 14. uri za njih je 20.00 za nas.

Formula 1 ?@F1 36m36 minutes ago

SUNDAY

Qualifying:
0900 local time
1400 GMT

Race:
1400 local time
1900 GMT

Ni mi jasno potem, na gpupdate.net pa je napisano da je dirka lokalno ob 13h in po naše ob 20h :)

Kakorkoli...zanimiv motošportno obarvan dan bo tole, prvo motoGP, potem F1 qualy, potem pa še dirka
««
60 / 69
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2017 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
1251182563 (114122) broken/link
»

Formula 1 2013 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

1899246097 (151923) Alexius Heristalski

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1189185305 (148550) WarpedGone

Več podobnih tem