Forum » Loža » Kredit, zaposlen za dolocen cas
Kredit, zaposlen za dolocen cas
wcpapir ::
Pozdravljeni,
Zaposlen sem za dolocen cas pogodbo podaljsujejo po 3 mesece. Potrebujem potrosniski kredit okoli 7k eur. Z njim bi 2k poplacal dolg do drzave- stipendija ki v bistvu se ni dolg a bi se rad zadeve resil in obnovil stanovanje ker sem v fazi prehajanja na svoje in sem prihranke pokuril za nabavo stanovanja.
Imam minimalno placo na placilni a z nadurami in presegon norme pridem nekam, in nekaj prihodkov: najemnina vinograda 1500eur letno, prodaja vina okoki 2000letno ter najemnina za oddajane nepremicnine 200 na mesec. Ampak imam problem ker kljub 1500+ prihodki na mesec sem kreditno nesposoben zaradi pogodbe.
Zanima me, ce je kaksna banka, ki ima milejse pogoje in ali je mozno dobro zavarovat kredit v prid banke (imam gotovino za zavarovanje) da odobri kredit brez poroka ali mi ostane samo porok?
Razmisljam o obdobju do 4 leta vrjetno bi poplacal v letu in pol.
Hipoteka odpade, ker ima nepremicnina plombo oz vpisano pravico oz prepoved odtujitve in obremenitve v korist prejsnjega lastnika v casu njegovega zivljenja
Zaposlen sem za dolocen cas pogodbo podaljsujejo po 3 mesece. Potrebujem potrosniski kredit okoli 7k eur. Z njim bi 2k poplacal dolg do drzave- stipendija ki v bistvu se ni dolg a bi se rad zadeve resil in obnovil stanovanje ker sem v fazi prehajanja na svoje in sem prihranke pokuril za nabavo stanovanja.
Imam minimalno placo na placilni a z nadurami in presegon norme pridem nekam, in nekaj prihodkov: najemnina vinograda 1500eur letno, prodaja vina okoki 2000letno ter najemnina za oddajane nepremicnine 200 na mesec. Ampak imam problem ker kljub 1500+ prihodki na mesec sem kreditno nesposoben zaradi pogodbe.
Zanima me, ce je kaksna banka, ki ima milejse pogoje in ali je mozno dobro zavarovat kredit v prid banke (imam gotovino za zavarovanje) da odobri kredit brez poroka ali mi ostane samo porok?
Razmisljam o obdobju do 4 leta vrjetno bi poplacal v letu in pol.
Hipoteka odpade, ker ima nepremicnina plombo oz vpisano pravico oz prepoved odtujitve in obremenitve v korist prejsnjega lastnika v casu njegovega zivljenja
- zaklenil: Mavrik ()
Tilen ::
Seveda. Daj jim 12.000 EUR gotovine, da ti posodijo 7. Ali kako si si predstavljal, da bi z gotovino zavaroval denar, katerega ne moreš dobiti, ker si kreditno nesposoben? Mogoče s podkupnino?
Potreboval boš poroka ali pa zagotovilo podjetja z dobro bonitetno oceno, da ti bodo še podaljševali vsake 3 mesece. Papirje urediš v vašem računovodstvu.
Potreboval boš poroka ali pa zagotovilo podjetja z dobro bonitetno oceno, da ti bodo še podaljševali vsake 3 mesece. Papirje urediš v vašem računovodstvu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
marceb ::
če bi imel svoj vingorad, gozd ali karkoli bi se dalo kaj zmenit na delavski hranilnici, tako pa ne vem. Morda lahko zavaruješ kredit z nepremičnino ki jo oddajaš.
Mavrik ::
Temo imaš že odprto: Vprašanje okoli lizinga ali kredita za avtomobil .
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova pravila pri kreditih (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 114105 (80281) | Baja |
» | Najemnine vs. lastništvo nepremičnine (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 174190 (144135) | thramos |
» | Kredit kot freelancerOddelek: Loža | 3134 (2108) | Šimpanz |
» | Kreditna sposobnost je zapisana v mobilnih telefonihOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8392 (5926) | poweroff |
» | Kako živeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 16421 (14724) | Matako |