» »

Kredit, zaposlen za dolocen cas

Kredit, zaposlen za dolocen cas

wcpapir ::

Pozdravljeni,

Zaposlen sem za dolocen cas pogodbo podaljsujejo po 3 mesece. Potrebujem potrosniski kredit okoli 7k eur. Z njim bi 2k poplacal dolg do drzave- stipendija ki v bistvu se ni dolg a bi se rad zadeve resil in obnovil stanovanje ker sem v fazi prehajanja na svoje in sem prihranke pokuril za nabavo stanovanja.

Imam minimalno placo na placilni a z nadurami in presegon norme pridem nekam, in nekaj prihodkov: najemnina vinograda 1500eur letno, prodaja vina okoki 2000letno ter najemnina za oddajane nepremicnine 200 na mesec. Ampak imam problem ker kljub 1500+ prihodki na mesec sem kreditno nesposoben zaradi pogodbe.

Zanima me, ce je kaksna banka, ki ima milejse pogoje in ali je mozno dobro zavarovat kredit v prid banke (imam gotovino za zavarovanje) da odobri kredit brez poroka ali mi ostane samo porok?

Razmisljam o obdobju do 4 leta vrjetno bi poplacal v letu in pol.

Hipoteka odpade, ker ima nepremicnina plombo oz vpisano pravico oz prepoved odtujitve in obremenitve v korist prejsnjega lastnika v casu njegovega zivljenja
  • zaklenil: Mavrik ()

Tilen ::

Seveda. Daj jim 12.000 EUR gotovine, da ti posodijo 7. Ali kako si si predstavljal, da bi z gotovino zavaroval denar, katerega ne moreš dobiti, ker si kreditno nesposoben? Mogoče s podkupnino?

Potreboval boš poroka ali pa zagotovilo podjetja z dobro bonitetno oceno, da ti bodo še podaljševali vsake 3 mesece. Papirje urediš v vašem računovodstvu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

marceb ::

če bi imel svoj vingorad, gozd ali karkoli bi se dalo kaj zmenit na delavski hranilnici, tako pa ne vem. Morda lahko zavaruješ kredit z nepremičnino ki jo oddajaš.

Mavrik ::

The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova pravila pri kreditih (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
802114105 (80281) Baja
»

Najemnine vs. lastništvo nepremičnine (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

1029174190 (144135) thramos
»

Kredit kot freelancer

213134 (2108) Šimpanz
»

Kreditna sposobnost je zapisana v mobilnih telefonih

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
408392 (5926) poweroff
»

Kako živeti? (strani: 1 2 )