» »

Servis Sony Vaio

Servis Sony Vaio

Thunder wave ::

Da ne bomo govorili o samih težavah s servisi in uveljavljanjem garancije, bom delil svojo izkušnjo pri popravilu prenosnika:

Lastim si Sony Vaio T13, ki sem ga pred dobrim letom dni kupil v sosednji Avstriji. Mesec ali 2 sem opažal, da je ventilator prenosnika vedno glasnejši (ni se vrtel hitreje, očitno se je obrabil ležaj) in da mi ne dela ena tipka na tipkovnici. Ne glede na to, da sem ga kupil v Avstriji, sem kontaktiral Sony Slovenija, ali mi lahko kako pomagajo. Bil sem namreč skoraj prepričan, da bo treba v Avstrijo, nakar mi odgovorijo, da ni problema, da servisa v Sloveniji sicer ni ampak, da ga brezplačno pošljejo na servis v Nemčijo preko UPS-a. Čez dva dni dobim domov škatlo, v katero ga je bilo treba zapakirati in poklicati UPS, da dvigne paket. To sem storil v ponedeljek, včeraj (v četrtek) je bil prenosnik že pri meni doma (seveda popravljen). Sproti so me z SMS-i obveščali, kaj se s prenosnikom dogaja. No danes popoldne, me iz Sonya pokličejo ali je vse popravljeno in ali deluje kot mora ter kako oceno (1-10) bi dal njihovi storitvi.

Škoda, da ne delajo več prenosnikov, saj bi naslednji bil spet Vaio. Lahko pa si jih marsikateri slovenski servis vzame za vzgled.

kozorog ::

Prva liga zate takrat ,ko si dal na servis pc.Svaka čast..
Ne pa tle daš tv na popravilo,ugotovijo napako prvi dan ,da se je neda popravit oz. je popravilo neekonomično,da stane več kot sam tv in čakaš na zamenjavo oziroma odgovor za zamenjavo televizorja najmanj 45 dni kot jaz...mislim,a že prvi dan vedeli ,da se tv ne splača rihtat,ker je panel predrag bil za zamenjavo na plasma tv.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija, 45 dni, nov izdelek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
22639315 (14840) Furbo
»

Asus n550jv (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6617215 (13210) borča
»

Servis - težave

Oddelek: Mobilne tehnologije
458024 (6665) PINki
»

problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24025585 (15449) lmfao
»

Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6619627 (8153) oblonger

Več podobnih tem