Forum » Zvok in slika » Težave s sliko na TV - je obrnjena za 180 stopinj
Težave s sliko na TV - je obrnjena za 180 stopinj
Alkoman ::
Ne vem, zakaj ne morem dobiti slike na TV, na monitorju pa je vredu! Uporabljam BsPlay, okvir se pojavi, slike pa ne (je vse črno). Sem že probal spremenit Uporabi overlay na mode 1 in dva pa nič. Pri nekaterih filmih (mislim, da pri novejših) se mi pri spremembi tega overlaya slika čisto popači, skratka je ni. Potem sem v nekem postu prebral, naj vklopim Force RGB mode, vendar ko vklopim to, slika je vendar obrnjena za 180 stopinj ??? Včasih mi je uspelo tudi tako, da je slika bila, vendar podnapisov ne
Instaliral sem nove driverje, aja imam ATI Radeon 9000 in driverje Catalyst 03.2. Sprobal sem Theater mode pa ni uspeha. Resolucija na monitorju 1024x768x32bit@75 na TV pa isto 1024x768@PAL B
Prej sem imel Voodooja 3 3000, bil je zakon glede tega , vsaj zame !
Sicer sem že prebral veliko teh postov, vendar v nobenem nisem naletel na podobne težave...
Instaliral sem nove driverje, aja imam ATI Radeon 9000 in driverje Catalyst 03.2. Sprobal sem Theater mode pa ni uspeha. Resolucija na monitorju 1024x768x32bit@75 na TV pa isto 1024x768@PAL B
Prej sem imel Voodooja 3 3000, bil je zakon glede tega , vsaj zame !
Sicer sem že prebral veliko teh postov, vendar v nobenem nisem naletel na podobne težave...
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Lucio ::
Fddshow omogoča rotiranje slike. Probaj če ti bo to delovalo. Malo v nastavitvah se poigraj, meni je uspelo normalno sliko zasukati za 180 stopinj, samo za poizkus. Ni vraga da ne bo uspelo tudi tebi
Alkoman ::
Zdaj zledam približno takole še bolj pa bi bil vesel, če bi mi še kdo pomagal pri funkciji Theater Mode.
Namreč, ko vklopim to funkcijo se ne zgodi nič novega... ista slika na TV, kot na monitorju... A je mogoče resolucija prevelika? Če prav vem, bi naj to omogočalo Fullscreen na TV, na monitorju pa bi lahko delal kakšne druge stvari.
Ali obstaja tudi za to kakšen "trik" ?
Namreč, ko vklopim to funkcijo se ne zgodi nič novega... ista slika na TV, kot na monitorju... A je mogoče resolucija prevelika? Če prav vem, bi naj to omogočalo Fullscreen na TV, na monitorju pa bi lahko delal kakšne druge stvari.
Ali obstaja tudi za to kakšen "trik" ?
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588290 (27619) | Dominator |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5432 (4152) | H_man |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1192) | ali3n |
» | res. na TV 800X600 = radeon 8500 = ?Oddelek: Zvok in slika | 1657 (1369) | Lucio |
» | RADEON 9000pro problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1320 (1123) | SasoS |