Forum » Zvok in slika » Težave z grafično kartico R9100 !
Težave z grafično kartico R9100 !
zlatko66 ::
Porabil sem že ur pa še vedno ne dobim slike na TV.
-na TV vidim sliko le takrat, ko se nalagajo XP-ji nato pa ostane ekran moder
-kartica je R9100/64,nastavljena sta prim.+sek. zaslon, tudi ostale nastavitve se zdijo OK
-TV je 100 hz
- slika pa je na ekranu, ko v nastavitvi ATI-Display obrnem vrstni red (monitor=2, ekran=1), ampak takrat pa ni slike na računalniku-tema.
Hvala vsem, ki se trudite!!!!!!
-na TV vidim sliko le takrat, ko se nalagajo XP-ji nato pa ostane ekran moder
-kartica je R9100/64,nastavljena sta prim.+sek. zaslon, tudi ostale nastavitve se zdijo OK
-TV je 100 hz
- slika pa je na ekranu, ko v nastavitvi ATI-Display obrnem vrstni red (monitor=2, ekran=1), ampak takrat pa ni slike na računalniku-tema.
Hvala vsem, ki se trudite!!!!!!
swar ::
Sej tkointko ne bos mogel uporabljati za video obadva displeya(vsaj pri meni ne dela).Probaj se nastaviti za obe stvari isto resolucijo in refresh!
VASkO ::
pravis, da mas na TVju samo moder zaslon
zgleda, da uporabljas extended desktop, ki razsiri namizje. izklopi to pa bo slika na TVju klon tiste na monitorju
zgleda, da uporabljas extended desktop, ki razsiri namizje. izklopi to pa bo slika na TVju klon tiste na monitorju
PassTrough ::
Mogoče pa je napaka v BIOS-u kot je bila pri moji Sapphire 9100 samo z 128 rama, ko sem obdeloval BIOS sem zasledil , da je kot primarni nastavljen NTSC format, no jaz sem si spremenil nazaj na PAL najbrž je kartica delana za USA tržišče, ampak vseeno naj bi obstajala možnost nastavitve, to sem omenil v mojem postu v forumu overclockanje.
Ko sem pa pogledal bios od original ATI-jeve kartice, ki ga tudi posedujem, pa je bil PAL kot primarni - torej pravilno !!!
lp PRimož
Ko sem pa pogledal bios od original ATI-jeve kartice, ki ga tudi posedujem, pa je bil PAL kot primarni - torej pravilno !!!
lp PRimož
zlatko66 ::
Je trajalo. Zadeva deluje, ampak sem mislil, da mora biti slika hkrati na TV in monitorju.Še vprašanje: zakaj na TV ne dela bs-player, delata pa media player in radlight in kakšno resolucijo se priporoča za TV.
lp vsem
lp vsem
tito_si ::
Jaz imam doma 1280x1024 na monitorju (85 Hz), na televiziji pa mislim da je največja možna 800x600, vsaj tako piše v nastavitvah. Frekvenca na televiziji pa je 30 Hz, oziroma 60Hz, ker je prepletena slika. Meni je vse to nastavilo avtomatsko. Priklopil sem kable, ko sat bila računalnik in TV ugasnjena, ko pa sem oboje prižgal sem imel sliko na monitorju in na TV. Predlagam ti, da si za televizor nastaviš večje fonte, ker boš drugače imel težave z branjem. Pa itak je priklop na televizijo namenjen gibljivim slikam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583665 (22994) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8515 (7910) | opeter |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2201 (1701) | Kawl6 |
» | Radeon 8500Oddelek: Strojna oprema | 1382 (1102) | meacho |
» | Slika na tv!?!?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (863) | YuGo |