Forum » Omrežja in internet » Komu zaupati pot svetlobe?
Komu zaupati pot svetlobe?
slitkx ::
Problem je namreč v tem, da se bom preselil na svoje, pri čemer podnajemniško pogodbo sklenjeno za 1 leto. Operaterji pa želijo za nižje cene paketov 24-mesečno vezavo.
Er333 ::
Ko sem bil še v mestu, sem bil zaradi podobnega razloga na T2 (brez optike),ker so bili edini, ki niso poslovali prek pogodbe za določeno število let, ampak smo lahko odklopili kadar nam je pasalo. In res, ko smo se na vrat na nos odločili za selitev, ni bilo nobenega problema, zdaj smo na vasi in imamo Telekom ker druge izbire ni in nas veže dvo letna pogodba z visoko kaznijo če jo prekinemo.
Na kratko: Poglej pri T2.
Na kratko: Poglej pri T2.
telexdell ::
In kakšna je ta visoka kazen, če ni skrivnost? Sem ravno podpisal aneks k pogodbi in po novem letu dobim optiko, pa v njem ni bila navedena nobena kazen.
Upam da za darilo ob sklenitvi pogodbe (oprema za 1€ ali bon za 250€)in vračilo tega darila ob predčasni prekinitvi pogodbe ne smatraš za kazen.
PS- tudi zakonca ob ločitvi lahko zahtevata vračilo daril, katera sta si podelila med zvezo.
Upam da za darilo ob sklenitvi pogodbe (oprema za 1€ ali bon za 250€)in vračilo tega darila ob predčasni prekinitvi pogodbe ne smatraš za kazen.
PS- tudi zakonca ob ločitvi lahko zahtevata vračilo daril, katera sta si podelila med zvezo.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Er333 ::
slitkx ::
Škoda, da so pri T-2 tako visoke cene za dodatne TV pakete. S TV paketom S si nimam kaj pomagat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 601760 (736) | bm1973 |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 81925 (24330) | Tilen |
» | Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30099 (19721) | Sami |
» | T-2 in odjava naročnine 20 eur - pravni nasvet (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 52099 (47587) | Invictus |