» »

Nakup Renault Clio 1.5 DCi

Nakup Renault Clio 1.5 DCi

1
2
»

Switch ::

Priporočam ti novo Nissan Micro, samo počakaj, da bo dobila Cliove dizle noter. Priznam, da izgleda kakor Fičko, vendar podoba se ti bo sčasoma sigurno prikupila. Pa še nekaj: ni večjega užitka v vožnji kakor z Nissanovo Micro. Menjalnik je odličen, motor je sicer šibak, ampak dizel bo že potegnil. Preglednost je enkratna, občutek v avtu prav tako. Kvaliteta izdelave pa je za tako majhen avto preprosto enkratna.
Mogoče malo pretiravam, ampak v ta avto sem zaljubljen. Takoj ko bom imel denar (beri: ko doštudiram in nekaj let delam) si kupim novo Micro in zamenjam mojo staro Micro 1.0 LX letnik '93, kateri je bilo poleg rednih servisov potrebno zamenjati le izpušni lonec.

Ne zamerit za skrajno subjektivno mnenje, ampak Nissan Micra je res hud avtomobil!

Popeye ::

Se strinjam. Nova Micra je res zakon. Moj dedek jo je ze narocu tko da sam se caka da jo dobi (zacetek maja). Najbolj mi je usec pametni kljuc...se prav da ti ni treba odlepat avta pa tud ne rabs kluc za vzgat motor, sam u zepu mors met oddajnik. Drugac mamo pa tud mi Nissana in je res da nimas drugih stroskov kokr za redni servis pa potrosni material (izpuh, olje.....).
lp

undefined ::

Čudno, na avto.net nisem zasledil nove Micre.

R0K ::

to se njim večkrat zgodi.

Pa tistem katalogu, ki ga imajo ni nič za vrjet. Tist je uporabno samo za kakšno slikco pogledat, drugače so pa podatki precej napačni.

Drgač pa je nova Micra bila tut ocenjena v avto magazinu in je dobila oceno 4 od 5 ( 345 točk od 420). ni ji veliko zmanjkalo do petice, ki bi ji jo lahko vrjetno komot dali, sma jebi ga, to so pač slo. revije.

Drgač hvalil so zelo zunanji in notranji videz, motor, menjlnik, volan/vozne lastnosti, užitek v le teh, daljinski ključ, predal pred sovoznikom. pograjal so pa slab potovalni rač., prostor zadaj, amortizacija avtomobila, majhen prtljažnik.

Žal nimam skenerja, bi vam pokazal. Avto se tudi men zdi super od znotraj, zunej je pa ko grdi raček. Bi ga lohk primerjali s Thalijo. Jak.

Ta motor k so ga testiral je tut zlo dober in za svojih 1.2k ccm3 doseže lepe performanse. Doseže lepih 80PS kar je največ v klasi do 1.2. Bojo mel pa tut 1.4 motor, ki bo imel okol 100PS - s tem motorjem bo vrjetn pravi mali dirkalnik :)

Vse štima. Edino cena. Bad. Za tak dnar dobiš že kaj z precej več opreme - žal.

Mr.B ::

Eno opel Astro si omisli, pa nebo problema.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

|_CoBrA_| ::

Malo pozno bom spustil komentar o dizelcih.
Kar se tiče VW sploh ne dela kot traktor, tišji je od CR motorjev. Sošolec ima P307 HDi pa pravi da je kot traktor, potem pa imajo doma še Kangoo 1.9D, ki je kot traktor, najbolj zadovoljni pa so z Golfon 2 Dizel, ki je tišji od vseh8-O
Sploh ni res da pri VW Group kadi iz auspuha ali pa smrdi. To se dogaja ravno pri Renaultu, ki lahko rečemo da dela po načrtu FIATa (glasnot je enaka).

Vsi ki ste za Nemške avtomobile Vsaka vam čast.

Moj oče ima Octavio TDI 110KM pa je čisto zadovoljen z njo. Do sedaj ni imel še nobenih problemov. Edino kar je zamenjal je bil zračni filter od klime:D
AMD Athlon (BArton core) 2600+@11,5*185, Abit NF7-S, 2x 256MiB Samsung TCCC,
Gigabyte Maya Radeon 9000Pro 275/550@325/640, Maxtor 160GiB SATA,
Nec 3500, LiteOn DVD, Plextor 52/24/52A, all in Chieftec Midi Tower Black

||_^_|| ::

jst sm o svojem TDIju že tokrat povedu da raj ne bom več:)

Kar se pa micre tiče...enostavno SICK.

TribesMan ::

@ |_CoBrA_|
Ja mi mamo pa ficota doma pa je tisji od sosedovega (vstavi poljubno crko)DI

A se ti ne zdi da klatis neumnosti. Pa vidim da si se eden od tistih ki trdijo da je Octavia Passat za 5k evrov manj, socustvujem z vami, se posebej ker vidim, da ste majstri od sile zamenas filter od klime pa gasa naprej. BRAVO!

@ Mr.B
Astre ti ne priporocam, ker ce je vsaj priblizno take kvalitete kot Vectra, se ti slabo pise in bos vec na sevisu kot doma. Mi mamo doma Vectro in eno leto je blo prav za ponort, crknlo je vsaj 5 delov na masini, Pa cist vsak del neglede ali je lamda sonda al pa LCD v kabini kosta 30kSIT, tako da ne priporocam, pa tud pr kolegu doma imajo Astro pa se nc ne pohvaljo. Edina dobra stvar pri Oplu je da mal kuri 1.8 16V pozre od 7 pa do 7.5 litrov. To je edina stvar ki jo lahko pohvalim.

@ ROK

Ta motor k so ga testiral je tut zlo dober in za svojih 1.2k ccm3 doseže lepe performanse. Doseže lepih 80PS kar je največ v klasi do 1.2. Bojo mel pa tut 1.4 motor, ki bo imel okol 100PS - s tem motorjem bo vrjetn pravi mali dirkalnik :)


Lepo da si Nissan fan ampak te najzmoglivejse 1,2 motorje ima Clio ze od leta 2001 naprej ko je prisel ven sedanji clio, prav tako 1.4 z 100 konji. Aja pa se malce o micri, taprvi avto na katerega se spomnim ob njej je FIAT Multipla, Bljak. Pa se v vsakem test k sm ga bral so pograjal luci, ker da motijo voznika, ce je mace bolj visokorasel. Od znotraj je pa cool, vsaj kar sem videl do sedaj. Sam da ni pol v kaki bl OEM verziji pa tako kot pri sosedovi Almeri, ker tam se pa vidi ves volanski mehanizem cez luknje ob rocicah za zmigavce in brisalce.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Zgodovina sprememb…

Gadjit ::

Peugeot 206: mašina 1.4 75 KM: motorju manjka moči drugač nobenih problemov, menjalnik: slab, še posebej mrzu, se zatika iz 1 v drugo, lega na cesti: OK ful je odvisn of gum! notranjost:lahk se zgodi da pri pasih kej škrta, zatika se ključavnica na voznikovih vratih (na daljinsko) , če se peleš čez ležeči policaj cca 40km/h tak čudn zaškrta ko bi blo kej zarustan al pa zaledenel :), moti me teža čez 1T.
Vir: lastne izkušnje:\

- SiroTka - ::

Evo iz prve roke. Mam cliota 1,5 DCI extrema 80KM. Zaenkrat deluje odlicno, nisem imel se nobenih problemov, star je 8 mesecev. Deluje odlicno. Poraba 4,5l, res je da mam lepo voznjo do sluzbe 90-100km/h. Po avtocesti ce vozis po predpisih ali malo vec ti vec kot 6 sigurno ne bo zrl.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prvi avto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14526302 (22104) krneki0001
»

Svetovanje za nakup avtomobila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12227261 (24870) amigo_no1
»

Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10828227 (17520) MrBrdo
»

Dober avto nižjega cenovnega razreda? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14626316 (22100) wooted
»

Kateri avto za 4-5k eur? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9010251 (7821) profii

Več podobnih tem