Forum » Pomoč in nasveti » Kupovanje na microsoftstore.com
Kupovanje na microsoftstore.com
iks ::
Zivijo,
US microsoftstore.com je nesramno cenejši od vsega kar se najde v EU podružnicah, ali pa v EUju artikli sploh niso na voljo...
Zanima me, če je že kdo kupoval direktno v US store-u in kako je artikle najceneje spavil v našo preljubo Slovenijo.
Vem, da obstajajo neki proxy servisi, kamor naročiš artikle, pa ti potem oni pošiljajo naprej - ima kdo s tem izkušnje + kateri so najbolj zanesljivi/primerni?
Hvala za pomoc,
US microsoftstore.com je nesramno cenejši od vsega kar se najde v EU podružnicah, ali pa v EUju artikli sploh niso na voljo...
Zanima me, če je že kdo kupoval direktno v US store-u in kako je artikle najceneje spavil v našo preljubo Slovenijo.
Vem, da obstajajo neki proxy servisi, kamor naročiš artikle, pa ti potem oni pošiljajo naprej - ima kdo s tem izkušnje + kateri so najbolj zanesljivi/primerni?
Hvala za pomoc,
-iks
Lightning17 ::
So pa res poceni... Samo problem tu je carina... Mogoče če se lahko zmeniš da ti na škatlo napišejo ceno izdelka 25$ da ne carinijo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lightning17 ()
Jup...
Jaz se z Acer Iconio W3 spogledujem, ker se jo pri nas dobi za €375, tam pa za $299...
Jaz se z Acer Iconio W3 spogledujem, ker se jo pri nas dobi za €375, tam pa za $299...
-iks
Lightning17 ::
Samo kot vidim iz US Microsoft Store imajo shipping samo za United States... Verjetno boš rabil nekoga poznat iz Amerike da to naroči in ti potem pošlje...
Ja saj to je tema mojega vprasanja... Kako kupit tam in spravit v Slo...
Menda obstajajo firme, ki to pocnejo... Pa me zanima ce ma kdo izkusnje s tem... oz. koga izbrati...
Menda obstajajo firme, ki to pocnejo... Pa me zanima ce ma kdo izkusnje s tem... oz. koga izbrati...
-iks
bluefish ::
V vsakem primeru računaj DDV na znesek celotnega nakupa (izdelek + poštnina) + nekaj fičnikov za carinike. Tista Ikonia te na koncu pride ravno nekje toliko kot pri nas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
V vsakem primeru računaj DDV na znesek celotnega nakupa (izdelek + poštnina) + nekaj fičnikov za carinike. Tista Ikonia te na koncu pride ravno nekje toliko kot pri nas.
Ja sej ravno to me skrbi... Ampak po Borderlinxovem kalkulatorju me se vedno pride skor €100 ceneje... I'll still think about it... :)
Thunder wave: Hvala... :)
-iks
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34237 (3025) | Nesta |
» | nakup preko eBay-ja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26487 (14558) | St235 |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 97120 (73985) | Tilen |
⊘ | CARINAOddelek: Loža | 3666 (2236) | Tilen |
» | Carina oz. davek na poštnino?Oddelek: Loža | 10466 (9531) | Princo22 |