Forum » Pomoč in nasveti » Glasen Sprednji Ventilator
Glasen Sprednji Ventilator
Tydek ::
Pozdravljeni kupil sem nov računalnik in ga sestavil. Deluje super. Problem je samo, da je sprednji ventilator preveč glasen. Kaj bi bila lahko težava? Ta ventilator je prišel že zraven v ohišju.
Kakšne so rešitve? Je kakšna možnost, da bi zmanjšal "pretok" sprednjega ventilatorja.
Lep pozdrav
Kakšne so rešitve? Je kakšna možnost, da bi zmanjšal "pretok" sprednjega ventilatorja.
Lep pozdrav
BladE_ ::
Ponavadi so ventilatorji priloženi k ohišju slabše kvalitete zato ga lahko zamenjaš z boljšim/tišjim ali pa narediš/kupiš regulator vrtljajev.
Akcija - Reakcija
Kaj, če sprednji ventilator za zdaj ugasnem (izklopim) bo vse uredu? Kasneje ga bom pa zamenjal. Ker mi gre resnično na žiuce. Katerega pa naj kupim ?
Za into, ta ventilator je notri ; Silent Series R2 fan
Za into, ta ventilator je notri ; Silent Series R2 fan
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tydek ()
dela ::
Zelo verjetno bo vse v redu, če ventilator odklopiš, ker ni ravno na kritičnem mestu. Če ne boš opazil kakšnih problemov, lahko pustiš odklopljenega ali nabaviš fan mate ali kaj podobnega za par evrov.
Evo sem ga odklopil in sedaj je tako tih računalnik, neverjetno . Drugače pa me zanima, če sem sploh pravilno priključil, ker glede teh priključkov se jaz dosti ne spoznam.
3 pinski kabelj je za povezati, ki sem ga ustavil v matično ploščo Asrock H87M Pro4 - PWR_FAN1 sedaj pa resnično ne vem, če je to pravilno. Pa tudi navodila niso ravno napisana za začetnike ;).
3 pinski kabelj je za povezati, ki sem ga ustavil v matično ploščo Asrock H87M Pro4 - PWR_FAN1 sedaj pa resnično ne vem, če je to pravilno. Pa tudi navodila niso ravno napisana za začetnike ;).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako utišat pcOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (1020) | smotanc |
» | Hlajenje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5029 (4503) | Seljak |
» | Temperatura grafične med igranjemOddelek: Strojna oprema | 5207 (4442) | Sssaga |
» | Ventilatorji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16784 (14453) | IvoJan |
» | Katero ThermalTake ohišje???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1385 (1251) | rokxboy |