» »

R9000pro TV-out

R9000pro TV-out

az0346 ::

Mam eno vprašanje.
Nabavil sem si Ati R9000pro in wireless Avdio/video transmiter. Vse deluje OK, mam le en problem. Ko mam TV-out napelan v transmiter, četudi je transmiter izklopljen, mi ob startu računalnika v textovnem načinu preden pride v windowse preklopi na neko čudno resolucijo. Pa me zanima, če se to da kje izklopit, da bi TV-out začel delat komaj v Windowsih?

marS ::

Poskusi v nastavitvah ekrana (nadzorna plošča->zaslon->nastavitve->dodatno->displays) izklopit TV - gumb levi kot postane rdeč in potem to vklopiš samo ko gledaš na TV. Mogoče bo koristilo (nisem probal....)
...no more heroes...
https://ilbis.com/

classic ::

Točno to, da pa ne boš vedno tako veliko klikal po nastavitvah zaslona, pa ti ta funcija omogoča bliznice, ki jih izbereš sam. Recimo ctrl + s - samo Monitor, ctrl+t tv out.

az0346 ::

Fantje, nismo se razumeli.
Pol ko mi preklopi v grafični način, to je v windovsih mam vse vredi pošlihtano mam dve shemi, eno z tv-out eno pa brez. Problem je na začetku predem pridem v windowse npr. ko sem v biosu imam neko čudno resolucijo, če mam kabel iz tv-out napelan v transmiter, če nimam je resolucija OK.

MRB0rYS ::

No tudi mene to moti, imam namreč lcd zaslon in ob zagonu mi ne pokaže slike prej kot tam ko piše dobrodošli v vin XP. Prej mi kaže samo okvirček na sredi ekrana ki označuje da je resolucija OUT OF RANGE. Imam s-video izhod napeljan na TV, če pa potegnem kabel iz s-widea, pa zaženem računalo je pa vse ok. Najbolj me pa moti ker še v bios ne pridem če mam priklopljen s-video.
b0rys

Alkoman ::

Mislim, da se to ne da spremenit, tudi meni pred zagonom win manjka skoraj četrt ekrana8-O če imam priključen kabl. Ko se zaženejo winsi je pa vredu.
/// --- I Am What I Am --- \ \ \

Yacksy ::

Da ne bom nove teme odpiral.
Kako se kaj obnese ta wireles thingy. Za to zadevo namreč prvič slišim.
Ali bi bila slika v redu, če bi šel signal čez steno? Komp imam namreč v pritličju, televizor pa v prvem štuku. Nikakor se nisem mogel pripraviti do tega, da bi si nabavil dovolj dolg kabel, pa tudi če bi ga, bi najbrž bile motnje.
Grafa je Radeon 8500LE, ki ima podoben TV out, kot tvoja grafikulja.
Pa koliko ta zadevščina košta?

agent006 ::

ker vidim da je tema stara, upam da je kdo rešil problem ki ga je zgoraj opisal MRB0rYS
imam namreč enak problem grafična je Radeon 9550 , to se dogaja samo na lcd-ju na navadnem monitorju tega problema ni. ;( ;(
življenje je borba


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962579281 (18610) Dominator
»

DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6321644 (10756) BorutK-73
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318749 (12265) Ursus
»

Brezžični prenos zvoka in slike racunalnik --> TV

Oddelek: Kaj kupiti
163938 (3441) slemo
»

best buy LCD TV sprejemnik

Oddelek: Kaj kupiti
253066 (2372) Zako

Več podobnih tem