Forum » Igre » StarMade
StarMade

ShinseiYama ::
Živjo
Rad bi predstavil zanimivo igro v stilu mincrafta samo da se vse dogaja v vesolju, kjer lahko zgradiš svojo vesoljsko ladjo ter jo tudi uporabiš za bojevanje, raziskovanje, nabiranje materialov itd.
Poleg tega da lahko gradiš ladje, lahko gradiš tudi vse ostalo kar vam pade na pamet, od postaj, tovarne za izdelavo vsega v igri, lahko tudi obiščete planete, asteroide, pirate itd.
V igri je veliko svobode saj stoji na stebrih svobode kaj vse lahko storite.
V igri so tudi Faction's ki predstavlja skupino ljudi z istimi cilji, dobra lastnost Faction-a je to da lahko razglasite kje bo vaša baza ter s tem tudi zavarujete vse kar se dotika tiste postaje brez da bi skrbeli da bi gdo kaj vam uničil, če ni v istem Faction-u.
Igra ima veliko globine, serverjev je tudi že malo morje, tako da izbire boste imeli veliko.
Igra je trenutno zastonj ker je v alpha-i, lahko se jo tudi že kupi za 6$, ta cena bo verjetno še narasla po stilu minecrafta.
Link
Moja mala baza za produkcijo:
PS.
Če gdo igra ali jo bo sprobal, lahko pride obiskat moj mali server če želi.
Pomagal vam bom pri osnovah če bo potrebno, trenutno je po youtubu kar nekaj navodil, pri osnovah ki jih je pametno pogledat.
Pridete lahko na moj TS3 server za tiste bolj pogumne: 62.67.42.172:9148
Ali pa na server za starmade: 77.111.209.184:4242 trenutno nas jih je nekje 3-4, najel sem pa 10 slotnega za zdaj.
Rad bi predstavil zanimivo igro v stilu mincrafta samo da se vse dogaja v vesolju, kjer lahko zgradiš svojo vesoljsko ladjo ter jo tudi uporabiš za bojevanje, raziskovanje, nabiranje materialov itd.
Poleg tega da lahko gradiš ladje, lahko gradiš tudi vse ostalo kar vam pade na pamet, od postaj, tovarne za izdelavo vsega v igri, lahko tudi obiščete planete, asteroide, pirate itd.
V igri je veliko svobode saj stoji na stebrih svobode kaj vse lahko storite.
V igri so tudi Faction's ki predstavlja skupino ljudi z istimi cilji, dobra lastnost Faction-a je to da lahko razglasite kje bo vaša baza ter s tem tudi zavarujete vse kar se dotika tiste postaje brez da bi skrbeli da bi gdo kaj vam uničil, če ni v istem Faction-u.
Igra ima veliko globine, serverjev je tudi že malo morje, tako da izbire boste imeli veliko.
Igra je trenutno zastonj ker je v alpha-i, lahko se jo tudi že kupi za 6$, ta cena bo verjetno še narasla po stilu minecrafta.
Link
Moja mala baza za produkcijo:
PS.
Če gdo igra ali jo bo sprobal, lahko pride obiskat moj mali server če želi.
Pomagal vam bom pri osnovah če bo potrebno, trenutno je po youtubu kar nekaj navodil, pri osnovah ki jih je pametno pogledat.
Pridete lahko na moj TS3 server za tiste bolj pogumne: 62.67.42.172:9148
Ali pa na server za starmade: 77.111.209.184:4242 trenutno nas jih je nekje 3-4, najel sem pa 10 slotnega za zdaj.
- spremenil: ShinseiYama ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 32396 (2195) | DJ-DUST |
» | Minecraft (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77238 (4808) | Gagatronix |
» | EVE Online (strani: 1 2 3 4 … 38 39 40 41 )Oddelek: Igre | 187191 (24179) | Jazboc |
» | Empire: Total War (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 15400 (8640) | nejko8 |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8283 (5520) | pr0sac |