Forum » Igre » EVE Online
EVE Online
gumby ::
hja... drzat ozemlje v 0.0 sploh ni tako enostavno. rabis precej volje, folka in casa za to.
razen, ce so se stvari korenito spremenile, odkar me ni vec :D
razen, ce so se stvari korenito spremenile, odkar me ni vec :D
my brain hurts
BigWhale ::
To, da en alliance z nekaj tisoc clani nadzira cetrtino vesolja je po domace povedano sranje. :)
V sisteme je relativno malo vstopnih in izstopnih tock. Nadzirat te pa ni ravno velik problem. Gate camping se temu rece. :) Za to se POSa ne nucas. :P
Za enega solo minerja ali pa small corp ni prostora. Na zalost, tak je game design, tukaj ni kaj debatirati. Hec je v tem, da nekateri radi igramo obcasno in da nam gre pvp v taki pussy-coward obliki na zivce. :)
V sisteme je relativno malo vstopnih in izstopnih tock. Nadzirat te pa ni ravno velik problem. Gate camping se temu rece. :) Za to se POSa ne nucas. :P
Za enega solo minerja ali pa small corp ni prostora. Na zalost, tak je game design, tukaj ni kaj debatirati. Hec je v tem, da nekateri radi igramo obcasno in da nam gre pvp v taki pussy-coward obliki na zivce. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
rh^ ::
No ja to je stvar tvoje corp. in alliance, če ste v kateri. Zato sem tudi jaz omenjal sever oz. NORTH regije, ki jih obvladujejo modre alliance.
Jaz "živim" v 0.0 zdaj že kar nekaj časa in moram priznat, da mi je kar všeč.
BW te bom kliknil v EVE, ko boš kaj gor.
Jaz "živim" v 0.0 zdaj že kar nekaj časa in moram priznat, da mi je kar všeč.
BW te bom kliknil v EVE, ko boš kaj gor.
Camalotz ::
NJam... Revelations so na poti. Nove ladje in contracti. Za nooba, kot sem jaz, je pa 'Warp to 0' zelo uporabna opcija.
Upam, da jo bodo dejansko implementirali. Z veseljem se odpovem svojim 1000+ na roko narejenim BM-jem.
Pa enega alta si bom naredil, zdaj ko dobijo vsi novi chari 800k SP-jev. Enga Matari terorista, heh, heh, heh...
Upam, da extended DT ne bo preveč extended, za vsak slučaj sem si dal en 5 dni dolg skill (Navigation V) trenirat.
Kaj pa vi?
Upam, da jo bodo dejansko implementirali. Z veseljem se odpovem svojim 1000+ na roko narejenim BM-jem.
Pa enega alta si bom naredil, zdaj ko dobijo vsi novi chari 800k SP-jev. Enga Matari terorista, heh, heh, heh...
Upam, da extended DT ne bo preveč extended, za vsak slučaj sem si dal en 5 dni dolg skill (Navigation V) trenirat.
Kaj pa vi?
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.
Weapon Upgrades na V. ;)
Warp To 0 bo fajn ja. Na jetra mi grejo gate camperji, da ne mores v miru v 0.3 sektor it do laboratorija.
1000 bookmarkov? Jaz jih imam 20 pa se to jih ne uporabljam vedno, ker se mi ne da klikat. Warp To 0 bo precej uporaben za mining missions, za tiste, ki vozijo sajtrge in praznijo kante.
Se enega karakterja pa ne nucam.
Poleg WarpTo0 se bom najbrz najbolj veselil tudi Deliver To opcije in moznost odpiranja station kontejnerjev na dalec.
Warp To 0 bo fajn ja. Na jetra mi grejo gate camperji, da ne mores v miru v 0.3 sektor it do laboratorija.
1000 bookmarkov? Jaz jih imam 20 pa se to jih ne uporabljam vedno, ker se mi ne da klikat. Warp To 0 bo precej uporaben za mining missions, za tiste, ki vozijo sajtrge in praznijo kante.
Se enega karakterja pa ne nucam.
Poleg WarpTo0 se bom najbrz najbolj veselil tudi Deliver To opcije in moznost odpiranja station kontejnerjev na dalec.
Jaz pa bom izgubil najmanj ene 150 isk v BM, ker se bodo vsi pobrisali in postali z warp to 0 neuporabni. Popizdil bom tudi, ker sem lih natreniral vse learning skille na 5 in bo po revelations za adv. learning skille potrebno imet navadne samo na lvl 4.
Dal sam pa trenirat ... hm nevem več točno kaj :).
Dal sam pa trenirat ... hm nevem več točno kaj :).
Aja, jaz sem nekaj dni nazaj praznoval 10mio SP 'rojstni dan'. Sem bil kar ponosen. :) Zdaj sem pa na 10.2mio tam nekje.
Advanced learning skille imam pa ze vse na LVL3... To je se zadnji batch mal bolj pomembnih skillov, ki je ostal, da ga dvignem na LVL4.
Kaksne imate kaj skille drugace? oz kako so razporejeni? :)
10.2mio SP tukaj, 106 known skillov in 23 LVL5 skillov.
1.1 Drones
1.1 Gunnery
1.6 Learning
0.7 Mechanic
0.8 Navigation, Science
1.5 Spaceship command
Potem pa se nekaj drobiza sem ter tja. Na zadnjem mestu je Corp Management... :P
Advanced learning skille imam pa ze vse na LVL3... To je se zadnji batch mal bolj pomembnih skillov, ki je ostal, da ga dvignem na LVL4.
Kaksne imate kaj skille drugace? oz kako so razporejeni? :)
10.2mio SP tukaj, 106 known skillov in 23 LVL5 skillov.
1.1 Drones
1.1 Gunnery
1.6 Learning
0.7 Mechanic
0.8 Navigation, Science
1.5 Spaceship command
Potem pa se nekaj drobiza sem ter tja. Na zadnjem mestu je Corp Management... :P
Ah, sej 150 isk pa ni lih velik, razen če si mislil 150M isk.
Če si stalno na istem mestu, bookmarkov ne rabiš, jaz pa svojo šajtrgo prevažam precej naokrog,
pa mi gre na jetra čakat tistih 15km, ker ponavadi traja dlje kot pa warp čez cel sistem.
Pa za postaje BM je res lahko naredit, pokneš ga takoj ko se izkrcaš (za naslednjič). Essence mam
praktično cel v BM, pa vsaj pol Sinq-a, pa malo še okoliških regij, posebej low-sec Placid.
Za stalne linije so zelo prav prišli, razen če imaš veliko časa, daš autopilota čez safe space,
pa si greš večerjo vmes naredit...Čez piratske sisteme so bili pa sploh uporabni.
Glede SP sem precej bolj švoh kot BW, bližam se 4mio, od tega 1.7 v learningu, 1mio v
Spaceship command, ostalo je pa bolj žalostno (cca 100k ali manj).
Alta si bom naredil za občasne neumnosti, moj main je premišljen hauler/trader, ampak občasno bi mi
pasalo se v local zadret:"For my enslaved brothers!" in napast kak Ammar konvoj al pa celo koga od CVA
(slednje bi se najbrž hitro končalo z nabavo novega klona in brezplačnim Reaperjem, ampak vseeno...)
Če si stalno na istem mestu, bookmarkov ne rabiš, jaz pa svojo šajtrgo prevažam precej naokrog,
pa mi gre na jetra čakat tistih 15km, ker ponavadi traja dlje kot pa warp čez cel sistem.
Pa za postaje BM je res lahko naredit, pokneš ga takoj ko se izkrcaš (za naslednjič). Essence mam
praktično cel v BM, pa vsaj pol Sinq-a, pa malo še okoliških regij, posebej low-sec Placid.
Za stalne linije so zelo prav prišli, razen če imaš veliko časa, daš autopilota čez safe space,
pa si greš večerjo vmes naredit...Čez piratske sisteme so bili pa sploh uporabni.
Glede SP sem precej bolj švoh kot BW, bližam se 4mio, od tega 1.7 v learningu, 1mio v
Spaceship command, ostalo je pa bolj žalostno (cca 100k ali manj).
Alta si bom naredil za občasne neumnosti, moj main je premišljen hauler/trader, ampak občasno bi mi
pasalo se v local zadret:"For my enslaved brothers!" in napast kak Ammar konvoj al pa celo koga od CVA
(slednje bi se najbrž hitro končalo z nabavo novega klona in brezplačnim Reaperjem, ampak vseeno...)
destiny ::
Big, sej, ko nam bo sel corp v franze, bomo vsaj vedl zakaj :D
Trenutno pa skilam lvl4 Metallurgy...
rh^, hvala za info ... se dobr da se se nisem spravil learninge na 5 trenirat :P
Trenutno pa skilam lvl4 Metallurgy...
rh^, hvala za info ... se dobr da se se nisem spravil learninge na 5 trenirat :P
Hehe, Corp Management je tud pr men na zadnjem mestu - mam namreč 750SP (tolk da sem Anchor I natreniru..)
Ampak zame je razumljivo, ker nisem CEO
Ampak zame je razumljivo, ker nisem CEO
Blazzz ::
Treniram Caldari cruiser lvl5 se naslednjih 17 dni, glih da bo eve zacel kokr tok normalno delovat
Camalot,
Mi operiramo pretezno v Sinq Laison (Stayme, Dunraelare, Pucherie, ...), nekaj tudi v Essence (Duripant in Oursulaert). Sinq Laison je fajn, ker je precej prazen v tistih sistemih. Tam lahko veselo kupujem Omber, ce se nam ga ne da minirat.
Sicer pa, ce si trader in ce isces kak corp, se kaj pri nas oglasi. :) Bi bilo fajn imeti nekoga, ki bi ammo in rakete, ki jih prozivedemo okrog razvazal. To zdaj v vecini jaz pocnem in se mi skrajno ne da tega pocet. Glih zdaj me caka kakih 500.000 kosov medium hybrid charges in nekaj raket za razvozit. :)
Cez slab mesec se bomo pa zaceli ukvarjati tudi s proizvodnjo frigat, treba pocakat, da se BPOji researchajo.
:)
Mi operiramo pretezno v Sinq Laison (Stayme, Dunraelare, Pucherie, ...), nekaj tudi v Essence (Duripant in Oursulaert). Sinq Laison je fajn, ker je precej prazen v tistih sistemih. Tam lahko veselo kupujem Omber, ce se nam ga ne da minirat.
Sicer pa, ce si trader in ce isces kak corp, se kaj pri nas oglasi. :) Bi bilo fajn imeti nekoga, ki bi ammo in rakete, ki jih prozivedemo okrog razvazal. To zdaj v vecini jaz pocnem in se mi skrajno ne da tega pocet. Glih zdaj me caka kakih 500.000 kosov medium hybrid charges in nekaj raket za razvozit. :)
Cez slab mesec se bomo pa zaceli ukvarjati tudi s proizvodnjo frigat, treba pocakat, da se BPOji researchajo.
heh... proizvodnja zahteva precej casa, sploh razvazanje materiala.
zna pa bit zadeva profitabilna - sploh v 0.0, kjer folk dela misije in je precej povprasevanja po torpedih in municiji...
posebna umetnost je tudi "svercanje peska" v 0.0
glede XP bi pa moral vprasat kolega, kolk ima sedaj moj bivsi lik... od oka bi rekel ene 30-35M
zna pa bit zadeva profitabilna - sploh v 0.0, kjer folk dela misije in je precej povprasevanja po torpedih in municiji...
posebna umetnost je tudi "svercanje peska" v 0.0
glede XP bi pa moral vprasat kolega, kolk ima sedaj moj bivsi lik... od oka bi rekel ene 30-35M
my brain hurts
150M isk, seveda. Sej ne da ki bi bilo neki ful ampak isto kot bi en BS izgubil z mal opreme.
Če bi kdo rad imel dostop do severnih regij (DeKlein, Pure blin, Branch, Venal, Tenal skratka D2 space) se lahko pridruži nam :). Delamo vsega in svašta od proizvajanja ladij in vsega ostalega pa do pvp, npc hunting, itd itd.
Če bi kdo rad imel dostop do severnih regij (DeKlein, Pure blin, Branch, Venal, Tenal skratka D2 space) se lahko pridruži nam :). Delamo vsega in svašta od proizvajanja ladij in vsega ostalega pa do pvp, npc hunting, itd itd.
Proizvajas kar v sistemu kjer rafiniras rudo... Idealno je to tam kjer krampas, samo vedno ni tako. Jaz sem refining ravnokar prestavil dva jumpa stran od sistema kjer vecinoma miniramo.
Tako imas s prestavljanjem rude minimalno dela. Casovno gledano se to splaca malo manj, vendar mi ni, da bi letal misije za nek Caldari company, da bi standing dvignil in zmanjsal 'refining tax'. :)
Prodaja ammota se splaca ze v empire space. To vsi nucajo. Razvazanje sicer res traja ampak ni take sile, saj prodajas v eni regiji ali pa dveh sosednjih.
Tako imas s prestavljanjem rude minimalno dela. Casovno gledano se to splaca malo manj, vendar mi ni, da bi letal misije za nek Caldari company, da bi standing dvignil in zmanjsal 'refining tax'. :)
Prodaja ammota se splaca ze v empire space. To vsi nucajo. Razvazanje sicer res traja ampak ni take sile, saj prodajas v eni regiji ali pa dveh sosednjih.
Aja, tko, en mining run, ki ga nardita covetor in en retriever prinese za kakih 30mio isogena in potem se kakih 20mio v ammotu, ki ga izdelas iz trita in pyerita, ki ostane od omberja.
To se kar splaca, je dobra ura in pol dela za tri ljudi.
To se kar splaca, je dobra ura in pol dela za tri ljudi.
4 ljudi :) ... samo en sofer duso spusti ob taki kolicini rude, razen ce mas res ogromno sajtrgo.
Good Guy ::
bi biu kdo prpravlen plačevat s kreditno kartico men naročnino(seveda bi mu jst keš redno nosu) za en mesec?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
destiny,
Cetrta varuska je bolj tako, ce so droni potem je ne nucamo... :)
PS: Kar se pa sajtrge tice je pa tako, da z Iteronom, ki ima 11.000 kubikov lahko vse odvazas sproti. Moras bit pa skrben in ne smes zamujat prevec. ;)
Cetrta varuska je bolj tako, ce so droni potem je ne nucamo... :)
PS: Kar se pa sajtrge tice je pa tako, da z Iteronom, ki ima 11.000 kubikov lahko vse odvazas sproti. Moras bit pa skrben in ne smes zamujat prevec. ;)
Zgodovina sprememb…
OK, BW se bom oglasu tam naokrog. Do sedaj se mi ni dalo pohajkovat kaj preveč po sistemih, kjer si nisem BM-jev naredil,
sedaj se mi pa odpirajo povsem novi svetovi ;) Lahko da bom šel na potep preden te kontaktiram. Za razvažat robo me še
ni minilo, Itty5 pride 1x v naslednjem tednu (mi še 2 dni treninga manjka) Kako pogosto se pa izvaja mining ops pri vas?
sedaj se mi pa odpirajo povsem novi svetovi ;) Lahko da bom šel na potep preden te kontaktiram. Za razvažat robo me še
ni minilo, Itty5 pride 1x v naslednjem tednu (mi še 2 dni treninga manjka) Kako pogosto se pa izvaja mining ops pri vas?
Mining ops izvajamo po potrebi, ker smo vsi bolj taki 'nedeljski' igralci traja nekaj casa, da vsi uskladimo druzinske potrebe in vse ostalo. :)))
Ponavadi takrat ko zmanjka mineralov za proizvodnjo, ni pa to pravilo. Jaz bi si zelel, da bi imeli mining ops enkrat tedensko. :)
Ponavadi takrat ko zmanjka mineralov za proizvodnjo, ni pa to pravilo. Jaz bi si zelel, da bi imeli mining ops enkrat tedensko. :)
bozjak ::
eh ja, evo dam vam en nastvet: Pod nobenim pogojem si ne kupujte nove ladje takoj ko pride na trg (sploh ce ste v vojni) !
Ravnokar sm izgubil svojega preljubega drake-a (nov cladari battlecruiser)... Najhuje pri vsem pa je da me je na dan revelations-a stal 75 mio, platinum insurance pa izplaca 38 mio...
No ja, sej bom prezivel, mam ze novga :D (tokrat sem ga dobil za 50 mio)
kakorkoli ze... Da nardim mal konkurence BW-ju... Nas (nas ker sem "le" junior diplomat) corp sicer ni slovenski a je vseeno v njem nekako 10 slovencev (in 1 slovenka). Ukvarjamo se predvsem z minanjem, in grajenjem (imamo BP-je za vecino ladij in vecino opreme -> salvagerji se prodajajo kot voda v puscavi ;) ) za reserchanje pa uporabljamo nase 3 POS-e...
No, kakorkoli ze... Ce je kdo zainteresiran naj mi pise v eve-u ("Pretepac")...
Se vidimo v EVE... LP
Ravnokar sm izgubil svojega preljubega drake-a (nov cladari battlecruiser)... Najhuje pri vsem pa je da me je na dan revelations-a stal 75 mio, platinum insurance pa izplaca 38 mio...
No ja, sej bom prezivel, mam ze novga :D (tokrat sem ga dobil za 50 mio)
kakorkoli ze... Da nardim mal konkurence BW-ju... Nas (nas ker sem "le" junior diplomat) corp sicer ni slovenski a je vseeno v njem nekako 10 slovencev (in 1 slovenka). Ukvarjamo se predvsem z minanjem, in grajenjem (imamo BP-je za vecino ladij in vecino opreme -> salvagerji se prodajajo kot voda v puscavi ;) ) za reserchanje pa uporabljamo nase 3 POS-e...
No, kakorkoli ze... Ce je kdo zainteresiran naj mi pise v eve-u ("Pretepac")...
Se vidimo v EVE... LP
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com
ahhahah kle maš bozjak
PS:kako je stanje v vojni?
PS:kako je stanje v vojni?
Matr, en je Deimosa prodal za 190.000 ISK... 1000% profita sploh ni tolk slabo...
;>
;>
Zgodovina sprememb…
k je res tok velik 190.00 isk amapk profit je vseen dobr
BigWhale komot lahko to delaš. Shuttli se prodajajo povprečno po 50k ISK+ v severnih regijah. Sam fora je, da verjetno ne bi imel dock dovoljenja za v station. Če bi ga pa imel pa bi te kot neutrala že prej pobili :). Tko da ali si jim blue ali pa si mrtu.
Saj, pocasi se bom zacel ukvarjati s tem, da najedem en alliance, kjer je prostor za en tak mali corp kot je nas.
Vse kar bi radi je to, da lahko v miru miniramo in proizvajamo robo. Z moznostjo gradnje svojih POS-ov v prihodnosti.
Vse kar bi radi je to, da lahko v miru miniramo in proizvajamo robo. Z moznostjo gradnje svojih POS-ov v prihodnosti.
k je res tok velik 190.00 isk amapk profit je vseen dobr
V bistvu ga je kupil za 190k in prodal za 200M :), zato cca 1000% profit...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: destiny ()
Snegec ::
Ufff.. da se vam da.. res.. men je EVE bil prevelik dolgčas.. vmes sem šel lahko na večerjo predno se je nekaj naredilo. Ne rečem k bi to lahko v službi igral, pol bi še nekak..
Mam pa menda še vedno karakterja, enga nooba..
Mam pa menda še vedno karakterja, enga nooba..
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Keyser Soze ::
Ah kje pa.
Odvisno kaj delaš. Lohk je ful napeto lahko je pa bolj dolgočasno. In to mi je čist všeč. Če nimaš časa vzameš kakšne long distance misije, če maš pa cajt se pa pač furaš mal folk fentavat okrog.
Sicer pa... 14 dni kolkor sem igral EVE na trialu ne morem glih velik povedat kako pa kaj. Vem samo, da mi je bila čist všečna. zdej samo premišljujem, če se mi da dat tolk denarja za ta špas.
Odvisno kaj delaš. Lohk je ful napeto lahko je pa bolj dolgočasno. In to mi je čist všeč. Če nimaš časa vzameš kakšne long distance misije, če maš pa cajt se pa pač furaš mal folk fentavat okrog.
Sicer pa... 14 dni kolkor sem igral EVE na trialu ne morem glih velik povedat kako pa kaj. Vem samo, da mi je bila čist všečna. zdej samo premišljujem, če se mi da dat tolk denarja za ta špas.
OM, F, G!
Hja, dolgocasno zna biti na cajte ampak to zna biti vsak game... :)
Odvisno od tega kaj pocnes... ;)
Dans imamo mi mining op recimo. Ker vemo, da bo dolgcas, nas gre pet na en operation... :P
Odvisno od tega kaj pocnes... ;)
Dans imamo mi mining op recimo. Ker vemo, da bo dolgcas, nas gre pet na en operation... :P
Mi smo pa včeraj imeli mining op in pobrali za par sto milijonov mineralov ;).
Danes zvečer pa patrola v iskanju rdečih
Danes zvečer pa patrola v iskanju rdečih
Kolk vas je pa blo in kolk casa ste miniral? :)
Mi smo bli trije oz stirje, ker je bil en zato, da ni blo treba dronov menjavat in smo nakrampal za ene 13mio v dveh urah.
Mnja, zarad teh par 100mio bi se radi v 0.0 preselil... ;) Enkrat v prihodnosti.
Mi smo bli trije oz stirje, ker je bil en zato, da ni blo treba dronov menjavat in smo nakrampal za ene 13mio v dveh urah.
Mnja, zarad teh par 100mio bi se radi v 0.0 preselil... ;) Enkrat v prihodnosti.
13mio isk v dveh urah? Toliko naredim jaz sam v eni uri, pa nimam skilov za mercoxit minirat ampak tiste ta "cenejše".
Bilo nas je ene 7 in smo par urc potrebovali.
Bilo nas je ene 7 in smo par urc potrebovali.
bozjak ::
hmm BW v kermu teritoriju pa ste? Kr (cprov nism miner in minam le na mine-opih pa se to ne z velikim navdusenjem) se 13 mio v 2 h zdi bolj malo..
Pred vojno je nas corp minov rudo 1x na teden in ice 1x na teden, vedno smo imeli dovolj za cez teden... V enmu mine op-u ponavadi poberemo 2 belta v 0.5 teritoriju (karam minamo v 0.3 kjer mamo pose nekoliko majn saj je vedno nekaj protektorjev). Ica pa naberemo okoli 600 na op, saj je prevec houlerjev in premalo minerjev, ker novejsi memberji se ne morejo voziti ice bargov...
Sedaj ko je vojna je nekoliko suse, zal nam je zmanjkalo materialov za gradnjo novih ladij in tudi zaloga zgrajenih ladij pohaja (manjse ladje so se, problem je z battleshipi)
No ja, ko je konc vojne vsekakor vabim vse da se nam pridruzjo... Do takrat pa novih memberjev ne sprejemamo saj si ne moremo (oz. nocemo) privosciti izgub... Lp
EDIT: hmm, glede dolgcasa na mine opih: Mi smo na ventrilotu kar naredi vse skupaj bistveno bolj zabavno... Poleg tega imamo navado da skoraj vsi alt tabamo v winse in delamo kaj drugega, ob prihodu piratov ali rat-ov pa ze nekdo razglasi preplah... Vse to naredi minanje veliko bolj zabavne...
Pred vojno je nas corp minov rudo 1x na teden in ice 1x na teden, vedno smo imeli dovolj za cez teden... V enmu mine op-u ponavadi poberemo 2 belta v 0.5 teritoriju (karam minamo v 0.3 kjer mamo pose nekoliko majn saj je vedno nekaj protektorjev). Ica pa naberemo okoli 600 na op, saj je prevec houlerjev in premalo minerjev, ker novejsi memberji se ne morejo voziti ice bargov...
Sedaj ko je vojna je nekoliko suse, zal nam je zmanjkalo materialov za gradnjo novih ladij in tudi zaloga zgrajenih ladij pohaja (manjse ladje so se, problem je z battleshipi)
No ja, ko je konc vojne vsekakor vabim vse da se nam pridruzjo... Do takrat pa novih memberjev ne sprejemamo saj si ne moremo (oz. nocemo) privosciti izgub... Lp
EDIT: hmm, glede dolgcasa na mine opih: Mi smo na ventrilotu kar naredi vse skupaj bistveno bolj zabavno... Poleg tega imamo navado da skoraj vsi alt tabamo v winse in delamo kaj drugega, ob prihodu piratov ali rat-ov pa ze nekdo razglasi preplah... Vse to naredi minanje veliko bolj zabavne...
http://upor.blogec.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bozjak ()
V < 0.5 sektorjih verjetno res ni problem naminirat rude za veliko več kot 13M v 2. urah, v >= 0.5 pa to ni tako lahko. Miniraš lahko kvečjemu Omber, pa še tega precej težko kje najdeš.
Mamo pa plan it v 0.3-0.4, samo še mal izkušenj in poguma nam manjka ... no ja, pa še kak electronic warfare skil :)
Mamo pa plan it v 0.3-0.4, samo še mal izkušenj in poguma nam manjka ... no ja, pa še kak electronic warfare skil :)
Ja, 13mio v dveh urah je tudi za nas bolj malo. ;)
Minirali smo nekje v Ammar empire, ker smo nucali pyroxeres, ki ima vsaj nekaj noxciuma, ki ga potrebujemo za proizvodnjo.
Drugace miniramo v 0.6 ali 0.7, kjer kopljemo Omber, ki pa prinese, za cca 10mio Isogena v eni uri. Ostalega nisem niti racunal. Trit in pyerit potem predelamo v patrone in rakete. Tako cez palec, se malo bolj dolgorocno dve uri miniranja Mmberja spremeni v kakih 40mio ISK. Kar se mi pa zdi, da ni tako zelo slabo.
Enkrat v ne tako daljni prihodnosti se bomo spet lotili Jaspeta, ker bomo nucali zydrine. Se trenutno se pripravljamo na to. :)
Minirali smo nekje v Ammar empire, ker smo nucali pyroxeres, ki ima vsaj nekaj noxciuma, ki ga potrebujemo za proizvodnjo.
Drugace miniramo v 0.6 ali 0.7, kjer kopljemo Omber, ki pa prinese, za cca 10mio Isogena v eni uri. Ostalega nisem niti racunal. Trit in pyerit potem predelamo v patrone in rakete. Tako cez palec, se malo bolj dolgorocno dve uri miniranja Mmberja spremeni v kakih 40mio ISK. Kar se mi pa zdi, da ni tako zelo slabo.
Enkrat v ne tako daljni prihodnosti se bomo spet lotili Jaspeta, ker bomo nucali zydrine. Se trenutno se pripravljamo na to. :)
>>>Tako cez palec, se malo bolj dolgorocno dve uri miniranja Mmberja spremeni v kakih 40mio ISK.
torej imas v petih urah naminan en BS?
spil se je precej spremenil, kot vidim... vcasih si lahko minal cel teden, da si za thoraxa skup spravil
torej imas v petih urah naminan en BS?
spil se je precej spremenil, kot vidim... vcasih si lahko minal cel teden, da si za thoraxa skup spravil
my brain hurts
Ja, v teoriji ja.
Ore moras rafinirat, za to rabis kar visoke refining skille, potem moras dovolj uspesno prodati isogen (ce govorimo o omberju), potem moras izdelati ammo, ga razvoziti na kakih pet razlicnih postaj in pocakati, da se proda zadeva. Potem v teoriji imas dovolj denarja za kak battleship... :)
Ore moras rafinirat, za to rabis kar visoke refining skille, potem moras dovolj uspesno prodati isogen (ce govorimo o omberju), potem moras izdelati ammo, ga razvoziti na kakih pet razlicnih postaj in pocakati, da se proda zadeva. Potem v teoriji imas dovolj denarja za kak battleship... :)
ze, ampak battleship proti thoraxu je malo razlike, ane? to hocem recti samo :)
solo se itak ne da efektivno minat...
solo se itak ne da efektivno minat...
my brain hurts
Ja, to je res, a vendar, ce trije oziroma stirje delajo dve uri je to osem ur dela oziroma se nekaj vec, saj sam ne bi mogel tega tako hitro nagrebsti skupaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 30769 (568) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138141 (67852) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 150689 (115197) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7974 (5211) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12379 (7665) | Pyr0Beast |