Forum » Igre » Empire: Total War
Empire: Total War
miteq ::
Poskusil demo.
Igra je žalost. Da sploh ne omenjam bugov...
In to 14 dni pred izidom. Pa sej ne moreš verjet.
Igra je žalost. Da sploh ne omenjam bugov...
In to 14 dni pred izidom. Pa sej ne moreš verjet.
Demo se nardi že prej ker se mudi vrjetno niso spolirali.
In zakaj bi želeli izdati demo, ki v kvaliteti ne prikazuje končnega izdelka? Se ti ne zdi, da bi to vplivalo na prodajo igre? Saj, zato pa so demoti, da se odločiš.
Jaz sem svoje prednaročilo že preklical.
nejko8 ::
no tudi mene demo ni pozitivno presenetil, resda sem zaenkrat le bežno sprobal, vendar pa grafika na max izgleda zanekrat mnogo slabše kot v M2:TW, igro bom vsakem primeru vseeno kupil, če ne drugače že zaradi tradicije :) , tako ali tako pa bodo igro popravili z neuradnimi modi, tako da upanje ostaja vedno :)
Z ničemer, ker načeloma vse dela, tako kot more. Na tujih forumih pa poročajo o nešteto crashih in ne-vem-kaj-še-vse.
Težave so po večini bugi in splošna kvaliteta igre. Zvok je katastrofa, konjenice se ne sliši galopirat, je čista tišina, tudi če popolnoma zoomiraš, pehote se sploh ne sliši korakat, bobnar formacije je konstantno nastavljen na loop in igra, kot da bodo ravnokar nekoga usmrtili na vislicah. Ko vojaki umirajo pod streli, se zasliši vedno isti zvok. Animacije so tudi katastrofa - ne da se mi opisat zakaj, ampak če nekaj časa gledaš bitko od blizu, vidiš kako so razvijalci igro dobesedno spacali skupaj. Potem so tukaj tudi grafični glitchi... eh, žalost no.
Se mi je kar zdelo, da bo igra relativna katastrofa, glede na to, da so razvijalici izdali podobno bugast Medieval 2. Vedno delajo iste napake. Ne znajo, pač.
Če zamižim na eno oko, je občutek v redu, vse imam na ultra nastavljeno, tako da od daleč je videt relativno ok. Ampak, kot pravim, zamižat je potrebno na eno oko.
Igro bom verjetno snel s travnika; če me bo navdušla s kampanjo in vsem skupaj, jo bom tudi kupil, že zaradi kasnejše multiplayer kampanje. V nasprotnem primeru pa bom dokaj hitro kliknil na uninstall ikono.
Težave so po večini bugi in splošna kvaliteta igre. Zvok je katastrofa, konjenice se ne sliši galopirat, je čista tišina, tudi če popolnoma zoomiraš, pehote se sploh ne sliši korakat, bobnar formacije je konstantno nastavljen na loop in igra, kot da bodo ravnokar nekoga usmrtili na vislicah. Ko vojaki umirajo pod streli, se zasliši vedno isti zvok. Animacije so tudi katastrofa - ne da se mi opisat zakaj, ampak če nekaj časa gledaš bitko od blizu, vidiš kako so razvijalci igro dobesedno spacali skupaj. Potem so tukaj tudi grafični glitchi... eh, žalost no.
Se mi je kar zdelo, da bo igra relativna katastrofa, glede na to, da so razvijalici izdali podobno bugast Medieval 2. Vedno delajo iste napake. Ne znajo, pač.
Če zamižim na eno oko, je občutek v redu, vse imam na ultra nastavljeno, tako da od daleč je videt relativno ok. Ampak, kot pravim, zamižat je potrebno na eno oko.
Igro bom verjetno snel s travnika; če me bo navdušla s kampanjo in vsem skupaj, jo bom tudi kupil, že zaradi kasnejše multiplayer kampanje. V nasprotnem primeru pa bom dokaj hitro kliknil na uninstall ikono.
Berserker ::
Jas sem probal demo samo kr imam bol tak pc sem mogel igrat na najnižjin nastavitvah pa mi je vseeno štekalo ko svinja, kljub temu pa je grafika lepša od medievala 2 sploh voda. V podrobnosti se nisem spuščal zanima pa me če ste tudi vi imeli težave z premikanjem kamere če ste imeli zoom čisto navit meni se je kamera ful počasi premikala pa sem uporabljal in wasd in mause. Nevem no če je večini že zdaj katastrofalna pol je rajši nebom kupil in tudi raje snedel z trvnika . Sej po rome tw so se poslabšali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
laught ::
Tale demo je hudo bugast,pa še vse je leseno,ko filajo top, tisto palco kr obstrani not tiši namesto v cev,pol kamera se prelije čez vojake,kar je tudi mal čudno,pa še bi se kaj najdlo, tak da tole bo verjetno nekaj povprečnega,ker v 2 tednah res nemorjo več kaj preveč odpravit,razen če prestavijo izid,al pa če je bil sam demo tak bugast.
Razen če so demo pripravili že lani pa se jim ni dalo izboljšat. Ladjevske bitke so pa po mojih pričakovanjih, vsaj ladje se ne pelje več iz bitke če jo ne usmerjaš kot pri imperial glory.
Ladijske bitke so mi kar všeč, mogoče le malo preveč preproste, žal pa za bojevanje na kopnem tega ne morem trditi, nabrž sem res pričakoval preveč od igre...
Nevem ladjevske bitke so čist v redu imaš tri načine streljiva, spuščanje jadra, smer vetra, manerviranje z ladjami. To je čisto dovolj za mene. Mogoče so se pa res preveč poglobili v ladje in premalo v kopenske lahko da jim je časa zmanjkalo. Sej bodo vrjetnno z patchi popravili zvok sicer pa tudi nevem kaj so studirali, medieval je imel zvok korakanja pa rome tudi mogoče je preveč glasbe v bitki pa mislijo da ne rabijo vselat korakanja in galopiranja.
Tipa na začetku nekaj nerazumljivo čebljata ampak predstavita kasneje pomorsko bitko:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/emp...
http://www.gamespot.com/pc/strategy/emp...
mikeytroo ::
igra bi naj bila ˝Kar ˝ dobra
nekaj posnetkov :
http://www.gametrailers.com/player/4075...
http://www.gametrailers.com/player/4444...
http://www.gametrailers.com/player/4383...
Več jih je še tu !
http://www.gametrailers.com/game/6795.h...
nekaj posnetkov :
http://www.gametrailers.com/player/4075...
http://www.gametrailers.com/player/4444...
http://www.gametrailers.com/player/4383...
Več jih je še tu !
http://www.gametrailers.com/game/6795.h...
Ej mitequ kako si si pa ti nastavil tisto vrstico za enote da jo imaš tam spodaj ? Jaz sem imel vse na hight pa zgleda podobno. Za galopiranje in korakanje vojske in konjenice bodo morali izdat petch ker ga v demu res ni, loleki pa kaj sploh razmišljajo ko delajo igro, upam da bo vsaj mapa velika in veliko mest kot pri EUROPA BARBARORUM modu za rome tw.
Greš pod Options -> User Interface -> pa nastaviš minimal user interface. Tam lahko tudi odstraniš tiste velike zastavice, ki skačejo nad vsako formacijo enot, tako kot sem to sam storil.
marinec7 ::
no sem malo bral prej vaše komentarje katera igra je boljša? al empire al prejšnje. sam sem igral samo medieval II. medieval je bil res dober razen enih par bugov pa bojevanja. predvsem branjenja itd.. ko pa sem včeraj sprobal nov demo empira pa sem bil negativno presenečen. grafika je res dobra( če pogledaš od blizu vojake, konje, ladje,). ni da ni. če imaš res vse na najboljše potem so detajli res izvrstni. noro pa se mi zdi ko sem gledal kako so reloadali vojaki in topovi. za reload muškete so rabli v resnici kaki 2 minuti al pa 3. ko pa sem v igri gledal pa so s tisto palco kar štokali nonstop. nič da bi kaj drugega delali. isto je s topovi. pa bugi. kar zraven topovske cevi je šopal s palco. upam da bodo te bufe res popravili do izzida. ampak močno dvomim. škoda je tudi da se ne da na ladji približat čisto na palubo. da bi potem videli bojevanje ko se vojaki vkrcajo na tujo ladjo. pa še vojaki med bojem. nikakvo ne zgleda. ko se zaženejo z bajoneti jih včasih ne napičijo ampak kar zletijo skozi. to je bil problem že v medieval 2. to bi vsekakor morali popravit. pa še vedno je bojevanje zelo zelo zelo umetno. ko se bojujejo z bajoneti se še vedno premikajo proti sovražniku prepočasi. glede na to koliko so preučevali izdelovalci igre takratne boje in mečevanje. slabo. sem gledal posnetke kako so delali animacijo ko se bo assasin s kom mečeval da ga bo ubil. tam res zgleda zelo dobro ampak v igri pa še je vedno zelo umetno. mogoče bodo popravili s kakšnimi modi ali pa smo še vedno prezahtevni in hočemo preveč realno. kar pa dvomim,. danes imajo že dovolj vsega da naredijo vsaj dovolj dober približek realnosti
No nekateri trdijo da je demo stara spacana verzija da bo orginal boljši se pa popolnoma strinjam z tabo.
za reload muškete so rabli v resnici kaki 2 minuti al pa 3. ko pa sem v igri gledal pa so s tisto palco kar štokali nonstop. nič da bi kaj drugega delali. isto je s topovi. pa bugi. kar zraven topovske cevi je šopal s palco.
škoda je tudi da se ne da na ladji približat čisto na palubo.
Dober vojak je izstrelil 3 naboje v minuti, enako je v igri. Ni nič kaj dolgočasno, ko čakaš, da napolnijo muškete in se pripravijo za naslednji salvo. Občutek med bojevanjem je dokaj pristen in veliko boljši kot prejšnje igre s tega področja vojskovanja (imperial glory, cossacks 1 in 2, itd.), grafični glitchi pa bodo pomojem popravljeni; če pa ne, pa tudi ne bomo umrli od tega.
Igra je zaenkrat dobila ocene nad 90%. Klik
bluefish ::
določene strani, revije,... dobijo izvod igre preja ali pa igrajo na sedežu založnika, razvijalca. Pač, boost prodaje.
Rokomah ::
Ali kdo ve, kdaj in kje se ga bo dalo kupiti v Sloveniji?
Bo velik zamik, glede na možnost nakupa v tujini?
Se ga splača zaradi tega kupiti preko steama v elektronski verziji?
Cena za elektronsko verzijo je kar visoka ;)
Bo velik zamik, glede na možnost nakupa v tujini?
Se ga splača zaradi tega kupiti preko steama v elektronski verziji?
Cena za elektronsko verzijo je kar visoka ;)
begy ::
Hej, moj prvi post po hmmm 2 letih na slo techu.
No kar e zanima je če mi lahko kdo pove katero mesto je v campaign mapi na našem področju? Saj veste kaj mislim pod naše področje, Slovenija, Hrvaška... ?
Hvala vnaprej
PS: Kakšne so navy bitke v primerjavi z imperial glory- om?
No kar e zanima je če mi lahko kdo pove katero mesto je v campaign mapi na našem področju? Saj veste kaj mislim pod naše področje, Slovenija, Hrvaška... ?
Hvala vnaprej
PS: Kakšne so navy bitke v primerjavi z imperial glory- om?
hehehe
Cvetlica je že zunaj ampak žal ne dela jo bom kr kupil, upam da že imajo v BB upam da ni predraga.
gile ::
Naročil na platformi za 36€, dobim baje v petek. Upam da res, ker me že mal trese, ko berem na uradnem forumu kolk folk uživa...
Se že lahko kje naroči ali kupi v Sloveniji?
Mantis, BB, ....?
Fino bi bilo, če bi jo dobil do petka :)
Se dobi kje b Mariborju?
Mantis, BB, ....?
Fino bi bilo, če bi jo dobil do petka :)
Se dobi kje b Mariborju?
Zheegec ::
BB kolikor vem dobi šele v torek. Se da kje dobiti prej? Poleg Steama, ki zaračunava norih 50€.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Kakšna razlika je med navadno Empire Total War in EMPIRE TOTAL WAR: COLLECTORS EDITION ?
Kolikor je sedaj vidno, še najdražja varianta je DL iz steama v elektronski obliki (skoraj 50€) kar mi ni logično. DL verzija bi morala biti najcenejši način nakupa, saj nimajo nobenih neposrednih stroškov (snemanje na DVD, distribucija, trgovske marže....). Ni mi jasno kakšno cenovno politiko to vodijo???
Kolikor je sedaj vidno, še najdražja varianta je DL iz steama v elektronski obliki (skoraj 50€) kar mi ni logično. DL verzija bi morala biti najcenejši način nakupa, saj nimajo nobenih neposrednih stroškov (snemanje na DVD, distribucija, trgovske marže....). Ni mi jasno kakšno cenovno politiko to vodijo???
Na steamu je bla taka cena, ker si igro lahko en dan prej aktiviral (kar se je na dan izida izkazalo da so še to na steamu zajebal). Po vsej logiki bi sedaj morali cene zradirat na normalne. Po moji logiki, po njihovi pa vprašanje...
Mater, kje je zdej ta poštar????
Mater, kje je zdej ta poštar????
Fak in pošta in vse po vrsti! Cel vikend brez špila h ga čakam že od prve napovedi! Pa sploh prvi špil k sem ga kupil v lajfu pa ga moram čakat! Ne preostane drugega kot na da grem travnik
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Jaz sm tudi mislil igrat čez teden pa so zaj.. travniško verzijo bo trebva na boljšo počakat.
No in? Kako se vam zdi?
Moje mnenje na hitro: malo raznovrstnih enot, dolgi nalagalni časi za vstop v bitko iz "campaign view-a", drgač pa zelo izboljšan model diplomacije, raziskovanje tehnologij, pa še bi se našlo
Moje mnenje na hitro: malo raznovrstnih enot, dolgi nalagalni časi za vstop v bitko iz "campaign view-a", drgač pa zelo izboljšan model diplomacije, raziskovanje tehnologij, pa še bi se našlo
No in? Kako se vam zdi?
Po mojem mnenju je prava osvežitev med poplavo raznih slaboumnih streljačin.
Igral jo bom kar nekaj časa. Moja boljša investicija, v zadnjem časi :)
Jaz pa sem se lotil raje medieval ki sem ga zaradi rome čisto zanemarjal, namreč ugotovil sem da so tudi pri medievalu puškarji pa tudi animacije in prikaz vojakov kako nabijajo top so boljše kot v empire kar sodim po demu.
Zheegec ::
Animacije in prikaz vojakov so pa res najbolj pomembne...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Igram na hard/hard (campaign/battle AI). V 40ih letih sem osvojil polovico Evrope kot Prusija, imam 300.000 denarja, kmalu bom imel vso tehnologijo, večino bitk auto-resolvam, ker so prelahke ali pa je AI prebutast.
Moti me, da so ostale države bolj kot ne pasivne. Nikjer se nič ne dogaja - v Evropi itak ne, v Indiji je struktura držav že cel čas enaka, sploh ne vem, če se računalnik kaj napada, v Ameriki pa je tudi zatišje. Kot da računalnik čaka, da bom postopoma zavzel celi svet.
Igri dam 7/10.
Upam, da bodo kmalu izdali kak mod, kjer lahko igraš tudi minor nations, verjetno si bom izbral Islandijo ali pa Šrilanko, če bo šlo, samo da ne bo tako lahko vse skupaj. Pa seveda difficulty na very hard.
Moti me, da so ostale države bolj kot ne pasivne. Nikjer se nič ne dogaja - v Evropi itak ne, v Indiji je struktura držav že cel čas enaka, sploh ne vem, če se računalnik kaj napada, v Ameriki pa je tudi zatišje. Kot da računalnik čaka, da bom postopoma zavzel celi svet.
Igri dam 7/10.
Upam, da bodo kmalu izdali kak mod, kjer lahko igraš tudi minor nations, verjetno si bom izbral Islandijo ali pa Šrilanko, če bo šlo, samo da ne bo tako lahko vse skupaj. Pa seveda difficulty na very hard.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Total War: Rome II (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 38605 (24585) | Pipi_Karamba |
» | Shogun 2: Total War (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 24217 (14960) | yoco |
» | Slovenska RTS ligaOddelek: Igre | 1267 (990) | Pipi_Karamba |
» | Medieval 2: total warOddelek: Igre | 5821 (4166) | Berserker |
⊘ | dobre Strategije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11712 (9511) | Tilen |