Forum » Šport » Naročanje kolesa iz Anglije
Naročanje kolesa iz Anglije
Goran's Blog ::
Pozdravljeni.
Je morda kdo naročal kolo iz Anglije?
Mislil sem na tole:
http://sl.sportsdirect.com/muddyfox-tur...
Ve kdo koliko pride poštnina?
Lp
Je morda kdo naročal kolo iz Anglije?
Mislil sem na tole:
http://sl.sportsdirect.com/muddyfox-tur...
Ve kdo koliko pride poštnina?
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Aston_11 ::
Piši prodajalcu, ti bo takoj povedal, koliko je.
Če mi spomin služi prav, mehanske zavore tega tipa in ne hidravlične so vir kupa problemov, ker jih je težko nastaviti za dlje časa. So boljši vbrake, kot ta cenejše disk zavore.
Če mi spomin služi prav, mehanske zavore tega tipa in ne hidravlične so vir kupa problemov, ker jih je težko nastaviti za dlje časa. So boljši vbrake, kot ta cenejše disk zavore.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Sem mu pisal, vendar čakam na odgovor.
Me je samo zanimalo če je kdo naročaval.
Sicer mislim, da kolo ni ve vem kakšne kvalitete vendar če je 40eur poštnina se ga najbrš splača, naredim pa zelo malo KM na leto dam do max 400.
Pa še to mislite da bi bila primerna velikost za 188cm oziroma katera bi bila primerna 26wh 22fr ?
PS: Glede velikosti sem našel na strani.
Me je samo zanimalo če je kdo naročaval.
Sicer mislim, da kolo ni ve vem kakšne kvalitete vendar če je 40eur poštnina se ga najbrš splača, naredim pa zelo malo KM na leto dam do max 400.
Pa še to mislite da bi bila primerna velikost za 188cm oziroma katera bi bila primerna 26wh 22fr ?
PS: Glede velikosti sem našel na strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
SimplTech ::
Vem da je znanka preko te trgovine kupila kolo. Vem da je bila poštnina 15 EUR. A žal ne vem ali je šlo za otroško kolo ali kolo za odraslega.
Odletiš v UK in imaš roadtrip domov .
Haha ja najbolje!
No če ima še kdo kakšno uporabno informacijo se priporočam!
Glede zavor vem, da niso priporočljive a vendar imam rad probleme z mehaniko :D
Sem poskusil naročiti:
http://postimg.org/image/9uhywnmtz/
Mislite da je to to ali da je potem še kaj za doplačati?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
Rok13 ::
Zdravo, jaz sem prejšnji mesec nabavil kolo iz te trgovine. "Bicikl" je dokaj soliden, poštnina pa je bila 16,99e...
GGGGG ::
Jaz sem naročal iz www.chainreactioncycles.com (anglija) in je bila poštnina za precej težkega cruiserja z blatniki 20 funtov.
Zdravo, jaz sem prejšnji mesec nabavil kolo iz te trgovine. "Bicikl" je dokaj soliden, poštnina pa je bila 16,99e...
Kako si pa plačal preko master carda,paypala?
Sem mislil pa tudi tole kolo.
http://sl.sportsdirect.com/mfx-a-pure-b...
Koliko časa si pa porabil da si jo sestavil?
Lp
bluefish ::
Zakaj točno bi naročal kolu iz Anglije, ko pa imaš pri nas cele kupe podobnih poceni biciklov?
In ja, v tem cenovnem rangu so mehanske disk zavore le vir težav in frustracij. Raje vzemi V-Brake pa je.
In ja, v tem cenovnem rangu so mehanske disk zavore le vir težav in frustracij. Raje vzemi V-Brake pa je.
Greš v Hervis, Intersport ali specializirane trgovine s kolesi in je robe za vsak žep dovolj. Nivo opreme je za ta denar itak bolj ubog in večjih razlik ni.
Itak se gre bolj za to, da se pred nakupom na kolo vsaj usedeš ali pedaliraš par metrov. Če kupuješ na blef, lahko popolnoma fališ geometrijo in nato z muko voziš še tistih par km letno.
Itak se gre bolj za to, da se pred nakupom na kolo vsaj usedeš ali pedaliraš par metrov. Če kupuješ na blef, lahko popolnoma fališ geometrijo in nato z muko voziš še tistih par km letno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Kje pa recimo dobiš za 250 eur pri nas kolo z hidravličnimi disk zavorami mislim da nikjer ne vem?
Drgači sem si ogledal eno kolo v sport direktu jo dobim za 170eur navadne zavore, shimano menjalnik in sem poskusil in mi je uredi.
Drgači sem si ogledal eno kolo v sport direktu jo dobim za 170eur navadne zavore, shimano menjalnik in sem poskusil in mi je uredi.
2loud4u ::
Goran's Blog je izjavil:
Kje pa recimo dobiš za 250 eur pri nas kolo z hidravličnimi disk zavorami mislim da nikjer ne vem?
Mogoče na bolhi, pa še to verjetno težko.
Ne vem, zakaj so kolesa tako draga, že tista za najmlajše so po 300€, pa ni vse skupaj nič posebnega na njih. Tole je največ, kar sem dobil znižano iz 600 na 400€ v Hervisu:
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
letmein ::
Ne naročat iz sportsdirect, ker je njhov customer service katastrofa če gre kaj narobe. So mi poslali napačne tekaške čevlje, katere sem takoj s sledenjem/priporočeno poslal nazaj(so dobili v 3 dneh) in je trajalo cca. 1 mesec(!) preden so mi sploh odgovorili na maile/poslali še enkrat. Po kratkem brskanju je podobnih situacij veliko..
mr1two ::
Ja no, ne nucajo vsi tako dobrih koles
Se pa pridružujem temu, da kupiš doma. Takih in podobnih koles pri nas ne manjka in definitivno za 200E ne boš dobil nekega stroja, pa če ga vzameš tu ali v tujini(200E ni nič maneverskega prostora za opremo- nič).
Pri tej ceni se res izogibaj "nadstandardne" opreme- zadnjega vzmetenja, prednjega vzmetenja, disk zavor. Vilica bo za ta denar res slaba in samo doda 1kg po tamalem na težo kolesa. Mehanske disk zavore ne delujejo niti pol toliko kot v-brake za isti denar.
Kaj pa večinoma furaš? Asvalt, makadam? Si pogledal kaj za rabljenimi? Za podoben denar se že lahko dobi kvalitetno rabljeno kolo.
Se pa pridružujem temu, da kupiš doma. Takih in podobnih koles pri nas ne manjka in definitivno za 200E ne boš dobil nekega stroja, pa če ga vzameš tu ali v tujini(200E ni nič maneverskega prostora za opremo- nič).
Pri tej ceni se res izogibaj "nadstandardne" opreme- zadnjega vzmetenja, prednjega vzmetenja, disk zavor. Vilica bo za ta denar res slaba in samo doda 1kg po tamalem na težo kolesa. Mehanske disk zavore ne delujejo niti pol toliko kot v-brake za isti denar.
Kaj pa večinoma furaš? Asvalt, makadam? Si pogledal kaj za rabljenimi? Za podoben denar se že lahko dobi kvalitetno rabljeno kolo.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Tako nekako 70% asvalt, 30% makedam, kot sem rekel pa ne nareim veliko km na leto le za kakšen krog na teden.
Primorec ::
Jaz sem svojega letos kupil na bike-discount.de Zelo zadovoljen, s poštnino vred si takega lahko tu v naših trgovinah samo narišem. Pošljejo ga v kartonasti škatli, montiraš prednje kolo, belanco, sedež in sedežno oporo in se že lahko pelješ..Kolikor sem sedaj na hitro pogledal dobiš za 399eur +poštnina že zelo v redu kolo, kak felt, cube ali merida hardtail z 26 colskimi kolesi..To so ene izmed boljših znamk, kjer ne boš dosti falil glede geometrije.Velikost pa si pogledaš in določiš na proizvajalčevih straneh..
Jaka5 ::
No da si sposodim temo, ker vidim da ste malo bolj znalci tukaj gor. Naredim med 1k in 1,5k km na leto. Imam že ene 4 leta Gary fisher advance, zdaj pa iščem nekaj za mojo da bo šla kdaj zraven, se pravi večinoma asfalt, včasih nekaj makadama. Visoka je 170cm pa ne vem kaj naj vzamem za tam od 150 do 200€. Lahko je rabljeno samo na bolhi je tega toliko, da zgubim voljo do iskanja, pa še ne bi rad da je zadeva ukradena, ker ne prebavljam lopovov. Vsak nasvet je dobrodošel.
Goran's Blog je izjavil:
Tako nekako 70% asvalt, 30% makedam, kot sem rekel pa ne nareim veliko km na leto le za kakšen krog na teden.Potem kupuj treking ali podobno kolo.
Primorec ::
@jaka5: malo si že zamudil, včasih v predsezoni kaka boljša trgovina organizira javni sejem koles, tam se je dalo marsikaj dobit poceni, sprobat ipd..Na bolhi pa je res svašta, samo kdo se bo vozakal okoli gledat kolo za 150 eur..Že če je samo gonilka zanič takega kolesa ni vredno hodit gledat..
DuleKrtola ::
A lahko kdo pojasni te velikosti koles na sportsdirect.com. Malo me begajo te cifre 17-59Fr pri biciklih z 700mm kolesi
EDIT: očitno so cm, čeprav si ne predstavljam bajka s 700mm gumo in 17cm višine okvirja :/
EDIT: očitno so cm, čeprav si ne predstavljam bajka s 700mm gumo in 17cm višine okvirja :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DuleKrtola ()
Sem kupil kolo iz sport direkta tle pri nas, tisto ki je cena 189eur, stem da sem jo dobil za 140eru (poznansva) in za to ceno nimam prav kaj reči. Za toliko kolikor jaz naredim letno je perfektno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero kolo (strani: 1 2 3 4 … 106 107 108 109 )Oddelek: Šport | 845842 (9409) | Sparkxl |
» | Zavorne ploščice za kolo z diskom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15820 (1674) | Scorpy84 |
» | novo kolo HervisOddelek: Šport | 5455 (4306) | Aston_11 |
» | treking kolo nakupOddelek: Šport | 11446 (7399) | waters |
» | Katero nizkocenovno kolo kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 34141 (31668) | stratosD |