Forum » Šport » Katero kolo
Katero kolo
PacificBlue ::
Glede cevljev, sam sem navdusen nad Pearl Izumi čevlji, imam oboje za mtb/gravel(spd) in cestno kolo(spd-sl)
Za gravel oz mtb uporabljam Pearl Izumi X-Alp. Dobr se da v njih hodit. Sem nosil prej Specialized pa je kot noc in dan.
Za gravel oz mtb uporabljam Pearl Izumi X-Alp. Dobr se da v njih hodit. Sem nosil prej Specialized pa je kot noc in dan.
I'm not even white, I'm off-white. It's a new race.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
DePalmo ::
Hvala vsem za mnenja. O električnem tuhtam da mi pač pomaga pri klancih, ravnino zmorem brez problema. Se zelo rad vozim s kolesom, ampak klanci mi poberejo vso voljo in energijo. Se jih trudim vzljubit in imam dobre dni, na slabe pa niti ne probam. Težava pa je da imam okoli sebe samo klance, edina kolikor toliko ravna cesta je pa glavna povezava iz Škofje Loke, torej prometna in vem da smo z avti gor norci. Tako da se je izogibam.
Kar pa trenutno premagujem je dnevno okoli 400 višincev (cca 30km) ker si gradim vzdržjivost, pred tem sem delal tudi preko 1000 višincev (med 50 in 80km), ampak me je zjebalo ker si nisem popravil prehrane. Sem ostal brez moči in okreval dober mesec.
Kar se pa koles tiče. Če bi kdo imel Muon in ga specifično pohvalil, bi bila opcija. Tako pa odpade. Sem pisal na e-kolesar in dobil odgovor da naj pokličem. Pač nisem, ker hočem določene stvari imeti pisno. Sem pač jaz. Nato sem pisal na EU distributerja in ni odziva. Tako da, ne hvala. Sicer pa, za dodatnih 100 EUR, raje vzamem Scotta. In tudi tistle Bergamont je zelo zanimiv, več baterije in več navora. Sam ga nisem našel, tako da hvala za link.
Kar pa trenutno premagujem je dnevno okoli 400 višincev (cca 30km) ker si gradim vzdržjivost, pred tem sem delal tudi preko 1000 višincev (med 50 in 80km), ampak me je zjebalo ker si nisem popravil prehrane. Sem ostal brez moči in okreval dober mesec.
Kar se pa koles tiče. Če bi kdo imel Muon in ga specifično pohvalil, bi bila opcija. Tako pa odpade. Sem pisal na e-kolesar in dobil odgovor da naj pokličem. Pač nisem, ker hočem določene stvari imeti pisno. Sem pač jaz. Nato sem pisal na EU distributerja in ni odziva. Tako da, ne hvala. Sicer pa, za dodatnih 100 EUR, raje vzamem Scotta. In tudi tistle Bergamont je zelo zanimiv, več baterije in več navora. Sam ga nisem našel, tako da hvala za link.

WizzardOfOZ ::
Go for it!
Pri nas je bilo enako, žena in hči se niti vsedle nista na kolo. Sedaj pa se z veseljem vozimo naokoli, ko smo na elektriki.
Pri nas je bilo enako, žena in hči se niti vsedle nista na kolo. Sedaj pa se z veseljem vozimo naokoli, ko smo na elektriki.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
d4vid ::
Živjo. Imam Cube Aim Pro 29", pa bi ga rad peljal s sabo na dopust v HR Istro. Kak poceni nosilec za kolesa mi priporočate za občasno uporabo? Thule je predrag, kolikor bom rabil.
Rabim pa za VW Golf 7, hatchback, nosilec za prtljažnik, saj ne mislim rinit kolesa na streho. Vlečne kljuke pa nimam. Če se da dobit kaj solidnega do 150€ bom zelo vesel.
Hvala za odgovore.
Spet jaz.
Kaj pa če vržem kolo kar v prtljažnik, s podrtimi sedeži, pa kakšno gurtno čez, zna bit kaka težava, če me slučajno ustavi policija ali pa na meji?

globoko grlo ::
Mene se nikol noben ni ustavu zarad pecikla v gepeku. Na gurtno pa tut v sanjah nism pomislu.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
GupeM ::
Enako. Sem ga že večkrat peljal v prtljažniku, brez gurtne. Ker se mi ne da nosilca za kolesa montirat. Tistega montiram kadar rabim tudi zadnje zice ali peljem več koles.
Nisem pa na ta način nikoli šel čez mejo, ke nas je takrat v avtu ponavadi 5 in ni placa za kolo v prtljažniku.
Nisem pa na ta način nikoli šel čez mejo, ke nas je takrat v avtu ponavadi 5 in ni placa za kolo v prtljažniku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()