» »

Spletne trgovine mnenja

Spletne trgovine mnenja

kronos_10_ ::

To temo sem odprl z namenom, da bi vsi prispevali dobre in poceni trgovine za posamezne reči.
Pač navedete ime trgovine ter mnenje.

Na novo sem zasledil printink.si, kjer prodajajo kartuše in opazil, da imajo kar dobro ponudbo.
Recimo mimovrste.com imajo ful dobre reči, vendar se splača pogledat še kje drugje, ker se velikokrat zgodi da je mimovrste malo dražji.
Moj zadnji monitor sem kupoval preko nakupovanje.net. Zelo fajn stvarca.
Glede kakšnih oblačil ful poceni sem uporabljal fashiondays.si in pa stilago.si. Zelo poceni in dobre znamke.

Vse trgovine preko spleta imam pozitivne izkušnje edino www.avenija-popustov.si s to trgovino imam slabe izkušnje in bi vas opzoril, da se je izogibaste.
Ker sem naročil pred kratkim en pas ter ga dobil z zelo veliko zamudnino in pa ko sem ga dobil sem pri odpiranju opazil, da je paket bil odprt tako škatla v kateri je bil paket kot moja pošiljka. Tudi vsebina je bila drugačna in pas še povrh vsega poškodovan. Pisal sem jim ter nato sem poslal sliko. Nato odgovora ni bilo ter jim naknadno pisal nekaj časa kasneje da upam da zadeva ni zastarela. In so mi odgovorili da ne in da naj jim pošljem zadevo nazaj. In da bodo zamenjali. Nato sem jim poslal nazaj in po enem mesecu dobim paket nazaj. Identično sem ga dobil nazaj kot sem ga poslal in s tem ugotovil da ga niso niti odprli :(
Nesramnost na višku. Ali ima kdo podobne izkušnje? Kako je ukrepal?
Namreč tega ne bom kar tako pozabu.

Zdej pa naj vidmo še kake uporabne trgovine, ki bodo komu lahko kaj prišparale :)
Lp.
  • zaklenil: bluefish ()

bluefish ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
839189940 (5134) Ebu Bekr
»

hardwareversand.de (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

1912376678 (163793) integral15
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786120595 (51936) r3dkv1c4

Več podobnih tem